Vajinismus yenmiş biri mesaj atabilir mi lütfennn

Kasılmalar hala kontrol altına alınmamış demektir ama üzülme olacak. Yarın da sprey ile dene birçok kişiden onun daha etkili olduğunu duydum ama her şey gevşeme hareketine bağlı bunu unutma kendini yeterince salmadan duvar kalkmıyor. Ayrıca biraz yanma olsa ne olacak ki regl ağrısı çeken insanlarız her ay birazını dişini sıkmalısın hiç his hiç acı olmucak gibi düşünme. Sadece bahsedilen his gözümüzde büyüttüğümüz kadar şiddetli olmuyor.

Evet haklısın yarın tekrar deneyeceğim uyuşturucu ürünlerle. Sizin kullandığınız beş boy dilatörü merak ettim benimkiyle aynı mı acaba
Benimki vagisoft premium pembe renkte silikon ürünler
Onun en büyüğü gerçekten çok kalın onu başardıktan sonra çok ümitlenenmiştim ama eşimle deneyince sadece başı oldu ilerletemedim büyük Ümitsizliğe kapıldım
Teşekkür ederim söylediklerinizi yarın deneyeceğim tekrar yazacağım buraya inşallah başarabilirim

Başı girdiğinde pes etmeyin sakinleşmeni bekle. Uyuşturucu ürünleri de en büyük dilatöre boylu boyunca sürüp içeride beklet ki her yer iyice uyuşsun. Eşin de duvara gelene kadar düz ilerlesin sonra aşağı doğru itsin.
Benim dilatör bu.

Eklentiler

• IMG_4875.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 23
Ay evet benimki de bu aynısı ve bunun en büyüğü çok kalın siz anlıyorsunuz demek istediğimi ben bunu yaptıktan sonra çok mutlu olmuştum. Teşekkür ederim dediğiniz gibi ilerleyeceğim aşağı doğru ilerlesin derken onu anlayamadım sadece

İçerisinin görselini iletiyorum eşin de incelesin. O duvar denen kısma gelin nefes al ver çişini yapar gibi yap hazır olunca aşağı doğru meyille ilerleyin.

Eklentiler

• IMG_4876.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 19
İçerisinin görselini iletiyorum eşin de incelesin. O duvar denen kısma gelin nefes al ver çişini yapar gibi yap hazır olunca aşağı doğru meyille ilerleyin.
Aa tamam
Peki sence en doğru pozisyon nedir
ben üstte olduğum pozisyonda deniyordum sanırım bu aşağı doğru itme olayı için yanlış bir pozisyon o zaman o. Ya açık açık soruyorum lütfen kusura bakma

Aa tamam
Peki sence en doğru pozisyon nedir
ben üstte olduğum pozisyonda deniyordum sanırım bu aşağı doğru itme olayı için yanlış bir pozisyon o zaman o. Ya açık açık soruyorum lütfen kusura bakma
Ben misyonerde denedim istersen bir de öyle dene bazı arkadaşlar başka pozisyonlarda rahat etmişti deneyerek bakmak lazım sanırım. Üste oturma için şöyle söyleyeyim 2 seneden fazladır neredeyse her gün cinsellik yaşıyoruz ama hala ben üste otururken zorluk yaşıyorum misyonerle başlayıp diğer pozisyonlara geçebiliyorum.

En kolay üste olmak benim içinde çünkü hareket falan herşey bende oluyor

Teşekkür ediyorum bu şekilde deneyeceğim

Teşekkür ediyorum bu şekilde deneyeceğim
Dene birçok pozisyonu olmuyor diye pes etme sakin ol her zaman sen yönet bilgeymiş gibi bunu da şeyden dolayı yazdım, eşim bana sen cinsellik uzmanı oldun bu hastalık yüzünden diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…