- 19 Mart 2022
- 652
- 796
- 53
- 27
- Konu Sahibi kardelen0283
-
Bence pes etmeyin doktor desteği alınYoksa siktir olup gideceğim artık gerçekten çıldırmak üzereyim. Yani beşinci boy gerçekten çok kalın ama ona rağmen onu başardım
nasıl eşimle olmuyor anlamıyorum..
Kasılmalar hala kontrol altına alınmamış demektir ama üzülme olacak. Yarın da sprey ile dene birçok kişiden onun daha etkili olduğunu duydum ama her şey gevşeme hareketine bağlı bunu unutma kendini yeterince salmadan duvar kalkmıyor. Ayrıca biraz yanma olsa ne olacak ki regl ağrısı çeken insanlarız her ay birazını dişini sıkmalısın hiç his hiç acı olmucak gibi düşünme. Sadece bahsedilen his gözümüzde büyüttüğümüz kadar şiddetli olmuyor.Yemin ederim aynı bu anlattığınz gibi yapıyorum bakın gerçekten
Ama işte tıkanıyor ilerleyemiyor başını aldığımda bile inanılmaz bir yanma hissettim hatta onu başardım diye ağladım ama o yanmayı hissettiğim için sonra bir daha deneyemedim bir hafta oldu daha denemiyorum
Çok aldım hiçbir işe yaramıyor artık almayı da düşünmüyorum en büyük ilerlememi kendim kafama koyarak yaptım bundan sonrası için de böyle devam etmeyi düşünüyorumBence pes etmeyin doktor desteği alın
Evet haklısın yarın tekrar deneyeceğim uyuşturucu ürünlerle. Sizin kullandığınız beş boy dilatörü merak ettim benimkiyle aynı mı acabaKasılmalar hala kontrol altına alınmamış demektir ama üzülme olacak. Yarın da sprey ile dene birçok kişiden onun daha etkili olduğunu duydum ama her şey gevşeme hareketine bağlı bunu unutma kendini yeterince salmadan duvar kalkmıyor. Ayrıca biraz yanma olsa ne olacak ki regl ağrısı çeken insanlarız her ay birazını dişini sıkmalısın hiç his hiç acı olmucak gibi düşünme. Sadece bahsedilen his gözümüzde büyüttüğümüz kadar şiddetli olmuyor.
Başı girdiğinde pes etmeyin sakinleşmeni bekle. Uyuşturucu ürünleri de en büyük dilatöre boylu boyunca sürüp içeride beklet ki her yer iyice uyuşsun. Eşin de duvara gelene kadar düz ilerlesin sonra aşağı doğru itsin.Evet haklısın yarın tekrar deneyeceğim uyuşturucu ürünlerle. Sizin kullandığınız beş boy dilatörü merak ettim benimkiyle aynı mı acaba
Benimki vagisoft premium pembe renkte silikon ürünler
Onun en büyüğü gerçekten çok kalın onu başardıktan sonra çok ümitlenenmiştim ama eşimle deneyince sadece başı oldu ilerletemedim büyük Ümitsizliğe kapıldım
Teşekkür ederim söylediklerinizi yarın deneyeceğim tekrar yazacağım buraya inşallah başarabilirim
Ay evet benimki de bu aynısı ve bunun en büyüğü çok kalın siz anlıyorsunuz demek istediğimi ben bunu yaptıktan sonra çok mutlu olmuştum. Teşekkür ederim dediğiniz gibi ilerleyeceğim aşağı doğru ilerlesin derken onu anlayamadım sadeceBaşı girdiğinde pes etmeyin sakinleşmeni bekle. Uyuşturucu ürünleri de en büyük dilatöre boylu boyunca sürüp içeride beklet ki her yer iyice uyuşsun. Eşin de duvara gelene kadar düz ilerlesin sonra aşağı doğru itsin.
Benim dilatör bu.
İçerisinin görselini iletiyorum eşin de incelesin. O duvar denen kısma gelin nefes al ver çişini yapar gibi yap hazır olunca aşağı doğru meyille ilerleyin.Ay evet benimki de bu aynısı ve bunun en büyüğü çok kalın siz anlıyorsunuz demek istediğimi ben bunu yaptıktan sonra çok mutlu olmuştum. Teşekkür ederim dediğiniz gibi ilerleyeceğim aşağı doğru ilerlesin derken onu anlayamadım sadece
Aa tamamİçerisinin görselini iletiyorum eşin de incelesin. O duvar denen kısma gelin nefes al ver çişini yapar gibi yap hazır olunca aşağı doğru meyille ilerleyin.
Ben misyonerde denedim istersen bir de öyle dene bazı arkadaşlar başka pozisyonlarda rahat etmişti deneyerek bakmak lazım sanırım. Üste oturma için şöyle söyleyeyim 2 seneden fazladır neredeyse her gün cinsellik yaşıyoruz ama hala ben üste otururken zorluk yaşıyorumAa tamam
Peki sence en doğru pozisyon nedir
ben üstte olduğum pozisyonda deniyordum sanırım bu aşağı doğru itme olayı için yanlış bir pozisyon o zaman o. Ya açık açık soruyorum lütfen kusura bakma
En kolay üste olmak benim içinde çünkü hareket falan herşey bende oluyorBen misyonerde denedim istersen bir de öyle dene bazı arkadaşlar başka pozisyonlarda rahat etmişti deneyerek bakmak lazım sanırım. Üste oturma için şöyle söyleyeyim 2 seneden fazladır neredeyse her gün cinsellik yaşıyoruz ama hala ben üste otururken zorluk yaşıyorummisyonerle başlayıp diğer pozisyonlara geçebiliyorum.
Teşekkür ediyorum bu şekilde deneyeceğimBen misyonerde denedim istersen bir de öyle dene bazı arkadaşlar başka pozisyonlarda rahat etmişti deneyerek bakmak lazım sanırım. Üste oturma için şöyle söyleyeyim 2 seneden fazladır neredeyse her gün cinsellik yaşıyoruz ama hala ben üste otururken zorluk yaşıyorummisyonerle başlayıp diğer pozisyonlara geçebiliyorum.
Bana da bu çok iyi gelmişti ama ilerletemediğim için bu pozisyonu da kafamda kötü olarak kaydettim artık galibaEn kolay üste olmak benim içinde çünkü hareket falan herşey bende oluyor
Dene birçok pozisyonu olmuyor diye pes etme sakin ol her zaman sen yönet bilgeymiş gibiTeşekkür ediyorum bu şekilde deneyeceğim
Yani eşiniz sakın klmasi sizin yön vermenizBana da bu çok iyi gelmişti ama ilerletemediğim için bu pozisyonu da kafamda kötü olarak kaydettim artık galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?