• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus yenmiş biri mesaj atabilir mi lütfennn

kardelen0283

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2025
14
9
1
25
Lütfen daha önce vajinismus sorunu yaşayıp aşmış biri benimle iletişime geçebilir mi çok zor durumdayım beş ay oldu evliliğimin hala daha yenemedim dilatör veya parmak egzersizi kullanmak istemiyorum doğal akışında çözmek istiyorum lütfen Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bana yazabilir mi Çok ihtiyacım var

Bu konu ile ilgili daha önce açılmış konular ve yorumlar var onları okursan sana faydası olacaktır

Lütfen daha önce vajinismus sorunu yaşayıp aşmış biri benimle iletişime geçebilir mi çok zor durumdayım beş ay oldu evliliğimin hala daha yenemedim dilatör veya parmak egzersizi kullanmak istemiyorum doğal akışında çözmek istiyorum lütfen Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bana yazabilir mi Çok ihtiyacım var
Bende aynı durumdayım lütfen bana da yazsın 1 yıl olacak

Merhaba, üç ay ilişkiye giremedim. Bacaklarımı bile açmak istemiyordum. Sonrasında çok araştırdım bu kabusu yenmek için. Parmak egzersizi ve dilatörle yendim. Ben de senin gibi asla yapamam diyordum, her türlü yolu denedim. Alkol bile aldım hafiflemek için ama nafile. Dilatör ve parmakla yendim. Bir buçuk yıllık evliyim şu an ve gebeyim :)))

Merhaba, bendede vardı aynı durum bacağımı bile açamıyordum bacağım resmen kitleniyordu. eşim sağolsun çok yardımcı oldu parmak egzersizleri ve sürtünmeyle yendik. O bölgede penisi bi müddet tam ucunda tuttu sürekli böyle böyle tekrar ederek yenmiş olduk. 2 ayda yendim ve şuan hiçbir korkum yok :)

6yil ugrastim ve sonunda kendi kendime basardim sanada yardimci olurum

Bende öyleyim kızlar hergun buraya gelip okuyorum ama yapamıyorum yine .korkudan parmak yapamıyorum dilatör istemiyorum,denemye çalışıyorum.vajinam yeterince gevsemiyor ve parmak olmuyor ne yapicam lütfen ya

Çok üzgünüm ama inanın akışında halledilmiyor bende 5 aylık evliyken doktora gittim
Öncelikle merhaba ben de bu sorunu yaşadım Ve yaşamaya devam ediyorum terapi görüyorum son seansım bitti.. İlk seansa gittiğimi hatırlıyorum gerçekten çok umutsuz stresli olacak mı olmayacak mı yapabilecek miyim başarabilecek miyim doktor çare olabilecek mi diye çok düşündüm İnanın son seansa giderken o kadar rahattım ki anlatamam , Ve bu mesele insanın bütün hayatını etkiliyor bu mesele yüzünden yaklaşık 20 kg kadar aldım şu an son seansımla beraber 9 kg kadar verdim, Her şeyi etkiliyor ev işini sosyal hayatı vs vs
Gerçekten yaşamayanın anlamayacağı bir şey olduğunu düşünüyorum… ben doktor saygın micozkadıoğluna gittim ve memnun ayrıldım öncelikle samimi İnan reklam gibi gözükebilir ama öyle değil yani nasıl duygularımı ifade edebilirim bilmiyorum
Hani böyle devlet hastanesine gidersiniz bütün doktorların aynı olacağını düşünürsünüz ama çok nazik bir doktor denk gelir duygularınızı çok iyi yönde etkiler yA onun gibi düşünün ..

Yeterli ön sevişme ıslaklık olduktan sonra yavaş yavaş girmesini isteyip her girmesinde nefes alıp verin eşinizde beklesin biraz o şekilde olabilir bence ben öyle yenmiştim

Ben de dilatörle yendim akışına bırakırsanız seneler geçer
Merhaba Dilaatörle yendiğinizi söylemişsiniz ben Dilatörün bütün boyunu bitirdim ama eşli denemem lazım artık tedirgin oluyorum bugün artık cesaretle deneyeceğim önerileriniz varsa hepinizinkini dinlemek isterim

Merhaba Dilaatörle yendiğinizi söylemişsiniz ben Dilatörün bütün boyunu bitirdim ama eşli denemem lazım artık tedirgin oluyorum bugün artık cesaretle deneyeceğim önerileriniz varsa hepinizinkini dinlemek isterim
İstersen önce dilatörleri eşine de yaptır ki eşinin hareketlerine karşı da kasılmalarını kontrol edebilirsin. Ben eşli deneme öncesi dilatörlerle çalıştım son boya anestol krem sürmüştüm içeride beklettim. Çok rahat bir şekilde en büyük boyu yapabilince eşimi de çağırdım. Her zaman çalıştığım pozisyonda birlikte olduk. Penisi de aynı dilatör gibi kendi elimle ve nefes çalışmalarımla birlikte yaptım. Arada kasılmalarım oluyordu duruyorduk nefes verip çişini yapma hareketi yaparak ilerledik o şekilde 2-3 kez durarak tamamını alabildim. Ardından eşim yavaş yavaş git gel yaptı.

Mesaj atman yeterli 1 yıl yapamayıp sonra yaptım şuan sağlık ocağı nda bilgilendirme bile veriyorum yaz yardımcı olayım

Back
X