Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse yok mu
Selam.zamanla olacak bisey destegi almistim 6 ay egzersizler vs.parmak wgzersizi plates egzersizi vs.ama uinede tam manayla basarili olamamistim kadin dogum dktrm uyusturucu krem verdi onu kullanfim birazda cesaret tavas yavas oldu haka agti oluyo ama oluyo artik. gexmis olsun.birden bile olmuyo biraz dua sevgi esine karsi ve egzersizNasil yaptin ben yarin deniyecem. Bende altdayken yapamiyorum panik oluyorum
Cok sevindim cnm.Evet galiba mineserkan cinku tam birlesme olmamisti hamileligimin ilerleyen donemlerinde ise vasariya ulasabildik yavas yavas agriliyim hala uyusturucukrem kullaniyom ama oldu mutluyum.az acida cejsem esim de nutlu vende Allah nazarda saklasin
Kızlar ben vajinismus illetinden çok çektim siz belki benim gibi şiddetli vajinismus deilsinizdir bilmiyorum bu konuda çok fazla yşey okudum bisürü doktora gittim , bazıları uyuşturucu kremlerle doktora gitmeden halledebiliyo ama ben o bölgeme bakamıyordum bile yıllarca hoca psikolog doktor gittim durdum olmadı olmadı her seferinde umutsuzlugum arttı sonunda eşimle tüp bebek yaptırmaya karar verdik ordaki doktor bana önce vajinismusu çöz dedi herayı dr süleyman eserdağı önerdi giden hastalrı tedavi olmus önce inanmadım 3 günde olurmu yıllardır cekiyorum dedim, gittim beni süleyman beyin yine doktor olan eşi şenay eserdağ hanım 3 günde tedavi etti Allah binbir kere razı olsun . burdan beni duyan herkese diyeceğim eğer kendi kendinize yenemiyorsanız benim gibi ağır vakasanız hiç durmayın orda gerçekten cennetten gönderilmiş melek insanlar kurtuluş hanım safinaz hanım Dr şenay hanım sizi tedavi edcektir.
BENDE VAJIYI YENDİMVajinismustum evliligimin 9.ayinda yavas yavas cozduk hamileyim ve basardim ama hamileligimde cozdum suan 5.ayimdayim.ve pozisyon degistirerek basardik ama ben altta olunca cnm aciyo bn yonetince oluyobirlesme
BENDE 14 EYLÜL DE HERADA TEDAVİ OLMUŞTUMKızlar ben vajinismus illetinden çok çektim siz belki benim gibi şiddetli vajinismus deilsinizdir bilmiyorum bu konuda çok fazla yşey okudum bisürü doktora gittim , bazıları uyuşturucu kremlerle doktora gitmeden halledebiliyo ama ben o bölgeme bakamıyordum bile yıllarca hoca psikolog doktor gittim durdum olmadı olmadı her seferinde umutsuzlugum arttı sonunda eşimle tüp bebek yaptırmaya karar verdik ordaki doktor bana önce vajinismusu çöz dedi herayı dr süleyman eserdağı önerdi giden hastalrı tedavi olmus önce inanmadım 3 günde olurmu yıllardır cekiyorum dedim, gittim beni süleyman beyin yine doktor olan eşi şenay eserdağ hanım 3 günde tedavi etti Allah binbir kere razı olsun . burdan beni duyan herkese diyeceğim eğer kendi kendinize yenemiyorsanız benim gibi ağır vakasanız hiç durmayın orda gerçekten cennetten gönderilmiş melek insanlar kurtuluş hanım safinaz hanım Dr şenay hanım sizi tedavi edcektir.
BENDE VAJIYI YENDİM
EŞİN SABIRLI OLUR SENİ DİNLERSE KORKUDA HİSSETMEZSİN ACI DA
BENDE KENDİM YÖNETİYORUM İLİŞKİYİ
NEFES EGZERSİZLERİYLE
ÖĞRENDİĞİM DİĞER EGZERSİZLERLE
cocugum 3 aylik Allah vajinismuslu arkadaslara sifa versin.dermansiz dert vermesinAllah.hersey bnm elimdeymis sabir egzersiz ve anlayiski bi es ve destek olan bi doktor.cik kisa zamanda hallettik.herkese saglikli cocuklu bi omur.BENDE VAJIYI YENDİM
EŞİN SABIRLI OLUR SENİ DİNLERSE KORKUDA HİSSETMEZSİN ACI DA
BENDE KENDİM YÖNETİYORUM İLİŞKİYİ
NEFES EGZERSİZLERİYLE
ÖĞRENDİĞİM DİĞER EGZERSİZLERLE
bende herada tedavi oldum şimdi bu muydu diyorum ve gülüyorum o imkansız dediğim günleree :)Hera cok kaliteli biyer bnde kurtuldum cnm bosuna aglamisim ya
Vajinismustum evliligimin 9.ayinda yavas yavas cozduk hamileyim ve basardim ama hamileligimde cozdum suan 5.ayimdayim.ve pozisyon degistirerek basardik ama ben altta olunca cnm aciyo bn yonetince oluyobirlesme