vajinusmus temel nedeni sizce nedir ?

sedefbora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
20
7
42
uzun zaman bu hastalığın problemlerini yaşadım. ama allaha şükür geride kaldı. bu konuyu açmamın sebebi, bu hastalaığın neden olduğu ile ilgili görüşünüzü merak ediyorum. bir araştırma yaptım, avrupa da bizim ülkemizden çok daha az görülüyor bu rahatsızlık. ülkemizde ne yazık ki çok yaygın. cinselliği özgürce yaşayamamak,onu hayatın bir parçası görememekten dolayı bunlar başımıza geliyor bence. sizce ?

inş bende yenebilirim henüz kızlıgım bozulmadı o yüzden parmak egzersızı yapmaya korkuyorum acıkcası

inş bende yenebilirim henüz kızlıgım bozulmadı o yüzden parmak egzersızı yapmaya korkuyorum acıkcası
Canim bu özel şeyi parmak egzersizi ile heba etme . Namazını kıl duani et Bebe yağı da sur inan anlamiyorsun bile tatlım. Çok korkuyorsan sadece temas ettir dokundur alışmaya çalış. Ne zamandır evlisn

3 aylık evliyim yapabilsem herseyi denedim bebe yagı emla krem kayganlastırıcı iş birleşmeye gelince bacaklarım vücüdum titremeye baslıyor eşimi itiyorum

3 aylık evliyim yapabilsem herseyi denedim bebe yagı emla krem kayganlastırıcı iş birleşmeye gelince bacaklarım vücüdum titremeye baslıyor eşimi itiyorum
Ben de eşimi ittim ağladım zirladim bosanmayi bile düşündüm. Ama bigün bize misafir geldi 1 senedir evli ve bana durduk yere hamilemisin diye sordu allah allah dedim kendisi 1 senelik evli bana neden soruyor falan meğerse kızın çocuğu olmuyr belkide Vaji kimseye demiyor kaynanasi çocuğu olmuyor diye etrafta dedikodu cikarmis bende onu duyduktan snra ertelersem benim için iyi olmicagin herkes yapıyor diye başladım cnm madem çok korkuyorsun yavaştan şu şekilde başla esin sadece vajinanin üzerine bosalsin alışmaya calisirsin. Ben önden yapamıyorum kasiyorum ama arkami dönüp yapınca sıfır acı oluyr

Tabularla alakalı bir olay değil bence..tamamen kişinin kendisiyle alakalı...
hazır değilse değildir o kadar...

Parmak egzersizi de iyi bişey ama kizliginin o şekilde bozulmasını hiç istemem

Arkadasim ben de senin gibi korkuyordum esimi itiyordum ve ben doktor yardımıyla atlattim ama en onemli sey parmak egzersizi eger doktorun psikokolojik destegine ihtiyacını yoksa kendin yap .evet kizlik zari onemli olabilir ama Vajinusmus dan onemli degil ertelemek asla cozum degil ben 4 ay hic kabullenmedim atlatirim dedim ama olmuyor Allah yardimcin olsun

temek nedeni bence vajinanın dokunulmaması ellenmemesi gereken bir yermiş gibi küçüklükten itibaren bilinç altına yerleştirilmesidir Çoğu kişi evlenene kadar orayı keşfetmez bakmaz dokunmaz bilmemekten kaynaklı

X