vajınusmus

elif hatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
23
8
33
merhaba arkadaslar ben siteye yeni üye oldum 3 aylık evliyim ve eşimle henüz ilişkiye giremedik kendimi cok kasıyorum titremelerım bıtmıyor elimde olmadan yapıyorum cok acıdı bı kac kez denedıgımızde kendıme güvenım gelıyor bazen yapıcam dıyorum ön sevişmede sıkıntı yok ama iş son bölüme gelince olmuyor artık eşimde sıkılmaya basladı denemek dahi istemıyor ne yapıcam bilmiyorum çarşamba günü çapa hastanesine gidicem psikaytr bölümüne konuyla bilgisi olan bana yardım edebilirmi cok zor durumdayım

Bence gitme dkt.kendin halletmen gereken,bi,durum benimde 6ay olmadi kendi,kendime basardim allahinda izniyle herkez yapiyosa Ben neden yapamayim herkez cocuk doguruyo bnde yaparim,neden olmasin falanlar filanlar derkn basardim

cok korkardim iliaki dahi olsun istemsdim esin demese yapalim BN demezdim sonra sonra baktim olmuyo bi gun ;

isiklari kapattik o sira muzik actik yatakda da degil kanepedeyiz uzandik falan Bu arada yapim in kasma sarkisi caliyo o an cok komikti,sarkiyi ilk,kez duydum bi dinledim kasma kasma kasmadanda olur iste.... Diye :) ay cok,gulmistuk

iste tam osirada esimde bana guluyo megersem olmus AMA farkind bile degilim oderece yani asla istemeyen Ben farkertmedim bile

.velhasil rabbim yardimcin olsun dkt. Falan olack is degil bence AMA genede siz bilirsiniz

cok sevindim senın adına bende olsun bitsin istıyorum artık bı kac defa denedik ön sevişmeyi uzun tuttuk ama yıne olmadı bılmıyorum ıns kendım halledebilirim cok tesekkürler

Rica ederim ins.sizinde en kisa zAmanda olur rabbim kolaylik wersin akliniza takiln olursa yardimci olmak,isterim Bu,arada adasiz :)

merhaba arkadaslar ben siteye yeni üye oldum 3 aylık evliyim ve eşimle henüz ilişkiye giremedik kendimi cok kasıyorum titremelerım bıtmıyor elimde olmadan yapıyorum cok acıdı bı kac kez denedıgımızde kendıme güvenım gelıyor bazen yapıcam dıyorum ön sevişmede sıkıntı yok ama iş son bölüme gelince olmuyor artık eşimde sıkılmaya basladı denemek dahi istemıyor ne yapıcam bilmiyorum çarşamba günü çapa hastanesine gidicem psikaytr bölümüne konuyla bilgisi olan bana yardım edebilirmi cok zor durumdayım

canim anestesik kremle denediniz mi hic ? Anestol pomad. ve sivi vazelin tavsiye ederim. Dikkatini cekerim normal vazelin degil sivi vazelin istiyeceksin eczaneden. Ilac yapiminda kullaniliyor bir siseye doldurup verirler. Boyle durumlarda doktorlar tavsiye edior anestol pomad ve sivi vazelin.

emla kullandım sıvı vazelinde kullandım haydar dümenin recetesinide denedim olmadı alkol bile alıp denedim içmediğim halde kendımı zorladım ama olmadı yıne uyku ilaclarını denedim olmadı

Deneme tatlim denene Ben tinere kadar debedim dusun yani olmuyo kafada bitiyo kendini hazir hissetendigin surece olmuyo o Bu faydasi,yok yani tecrubeyle sabit ...

Bende ilk evlendiğimde 3 ay eşimle ilişkiye girememiştim canım acıycak zannediyordum hep korkuyordum istemsizde kasılıyordum bir gün manevi ablama anlattım durumu o da problemi kendin de arama belki eşinde problem dedi
Erken boşalma problemi yüzünden de ilişkiye giremiyor olabilirsiniz kendini şartlandır ve eşine hiç bir şekilde canının acıdığını söyleme acısada acımıyor de evet zor bir süreç ama başarabilirsin

her yolu denedim olmuyor kafayı yemek uzereyım esımde cok ıyı bana karsı ama oda artık sıkıldı bilmiyorum nasıl yapıcaz birde o sekılde denerım cok tesekkürler

her yolu denedim olmuyor kafayı yemek uzereyım esımde cok ıyı bana karsı ama oda artık sıkıldı bilmiyorum nasıl yapıcaz birde o sekılde denerım cok tesekkürler

vajinismusun zoru olmaz canim. eger hic bi sekilde olmuyorsa, tedavi olman gerekiyor.

Kendini sıkman gereken birşey yok.ilk ilişkide acimasi normal . Sen kendini sıkma rahat ol . Ve ilişkiden önce eşin vajinana alistirmalar yapsin lak diye olmaz . 2.3 bilemedin 4 iliski sonunda alisicaksin. Kasma kendini rahatla

arkadslar yenı uye oldum bende 1,5 yıllık evlıyım bıturlu basaramıyoruz bu ısı.artık cınsellıkten ıyıce sogudum hıc ıstemıyorum kacıyorum.bugun burda okuduklarımla parmak egzersızı denedım ama oda olmadı canım acıdı onu bıle basaramıyorum.bana yardım eder mısınız?

arkadslar yenı uye oldum bende 1,5 yıllık evlıyım bıturlu basaramıyoruz bu ısı.artık cınsellıkten ıyıce sogudum hıc ıstemıyorum kacıyorum.bugun burda okuduklarımla parmak egzersızı denedım ama oda olmadı canım acıdı onu bıle basaramıyorum.bana yardım eder mısınız?
Canim parmak kadar urkuten bisey yok bende senin gibiydim hergun odama cekilir bu odevleri yapardim inan cozum değil. Daha da korkuyodum boyle yaparak kafamda buyutuyordum. Koyde annelerimiz ninelerimiz nasil yapiyo, 10 yasndaki cocuklar bile evden kacip evleniyolar benim neyim eksik doyerek kendime kiziyodum. Hergunum aglayarak geciyodu. Esim sagolsun hoc sıkmıyodu ne zaman istersen olur diyodu nereye kadar boyle devam ederdi ki boyle iyi olmasi daha canimi acitiyodu kizip soylenen bir eşte yoktu ona karsi hep ezik oluyodum.. Dedim bende yaparim Allahin izni ile once doktora gittim kizlik zarımi esime gostermek icin nede olsa erkek icinde belki suphe olur diye ve sorunum var mi diye merak ettim niye yapamiyorum diye. Kadin bana zariniz duruyor ama siz vajinismussunuz dedi burdan arastirdim ve hep yazilan olumlu yorumlari okudum neden yapamayim diye. O doktor para tuzagi 8 10 seansta biter dedi 180tl idi yanlis hatirlamiyosam ilk gidisimiz. Neyse devlet hast.gityik orda 1 2 seans yaptik devlet oldugu icin 10dk.konusuluyo ve isin hallolmadan rahatlamadan cikiyoduk. Bu böyle olmaz dedim. Her gece namazlarimda dualarimi eksik etmedim bu cok onemli.. sonra isigi kapatip aksamlari deniyodum esimle kendime guvenim gelsin diye. Bnm popom esime donuk bi sekilde oldu bi kac deneme sonrasi. Hafif kayganlastirici surebilirsinizz. Kizlar tek damla kan gelmedi ve ne bir aci ne bir sizi rabbime ne kadar sukretsem azdir eger ilk gece yatmis olsaydik benden kan gelmeyecekti ve esim benden hep suphelenecekti. Kiz degilmi diye. Cok sukur ki rabbim bana ilk gece izin vermedi doktora gitmeme ve esimin kizliginiz duruyor sizin ki psikolojik bir rahatsizlik demesini duydu vajinamda bi skntinin olmadigini ogrenmek icin gitmistik sanki yapinca bir duvar oluyor girmiyor gibi geliyodu. Inanin nasil girdigini hic anlamadim acirsa acisin ya kucucuk kizlar bile zevk aliyo ben niye korkuyorum dedim ve oldu. Zerre aci hissetmefim heralde bnm kizlik esnekti. Sonra kanamam olmadi acaba yanlis bi yere mi sokuyoruz diye dusunerekten tekrar doktora gittim esnek zar yapiniz vardir veya bazen kan ice akabiliyor dedi icim rahatladi.. korkulacak hic bisey yokkkkkkk..

Arkadaşım kendi kendine çözmek çok zor.tedavi olmak sart..ben bir yıl uğraştım bir ay önce tedaviyle iyileştim.zaman uzadıkça Herşeyden soruyorsun...

sakin ol derin nefes al dene. çok zor biiyorum ama başaracaksın bizler gibi sen de

X