Vajinusmusa Hera Klinikle Son

Mervee53

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
3
1
32
Merhabalar
7 yıldır vajinusmus belasıyla başım dertteydi. Gitmediğimiz doktor hoca kalmamıştı. Artık eşime ve bana bıkkınlık geldiğinden bırakmıştık olur diyorduk zamanı gelmedi henüz derken İstanbul a yolumuz düştü ve internetten Hera kliniği bulduk burda şansımızı deneyelim dedik 5 günde sizi bu dertten kurtarırız diyolardı. Bizde aradık ve randevumuzu aldık. Gittiğimizde şaşkınlığımızı gizleyemedik meğerse bizim gibi ne kadar çok kişi varmış bir tek biz değilmişiz. Önce psikolog ve daha sonra doktor Şenay hanımla görüştük. Görüşmemiz gayet güzel giderken en korktuğum şey başıma geldi hadi muayene edelim seni dedi nasıl muayene olacaktım bundan önce 2 defa daha muayene etmişlerdi ve benim için işlence gibiydi Şenay Hanım merak etme sadece bakacam bi sıkıntımız var mı diye dedi ve ve dediği gibi oldu hiçbir şey olmadı kontrol etti ve bi sıkıntı yok dedi. Ben tipik vajınusmus hastasıydım ben tedaviye başlamak için randevumuzu aldık. İlk gün tedaviye giderken aklımda binlerce soruyla gittim. Bana ne olacak ben yapacaklar diye ve terapistim Nuray Hocamla tanıştım iyi ki iyi ki... Size karşı yaklaşımı o kadar güzel ki sanki yollardır birbirimizi tanıyor gibiydik. Sizi öyle güzel rahatlatıyor ki ne yaptığını bile anlamıyorsunuz😉 ilk seans aslında ilk dakikalar onu biraz zorlasamda hakkını helal eder inşallah🤗🤗🤗 sonrası çorap söküğü gibi geliyor. İlk seansımız başarıyla tamamladıktan ev ödevlerini de yaptıktan sonra geliyor ikinci seansımız gene aklımda sorular ikinci gün bana ne yapacak acaba Nuray hocam, ama ilk günden farksız gayet güzel geçiyor tabi bu arada ev ödevlerinde tökezlemer yaşıyorsunuz korkmayın olabiliyor böyle şeyler zaten Nuray hocam halleder hiç problem değil böylelikle 4 seansımızda bitiyor ve sonunda mutlu son evet gerçekten insan inanamıyor nasıl oldu diye ama oldu. Üzerimden büyük bi yük kalkmış gibi hissediyorum.7 yıl boşuna beklemişim korkmuşum.
Sizde bugün olur yarın olur diye ertelemeyin hayatınızı evliliğinizi zehir etmeyin.
Birkez daha Hera klinik ekibine tabiki terapistim canım NURAY Hocama çok teşekkür ederim. Allahım herşeyi gönlüne göre versin😍😍😍 ve canım eşim anlayışı ve sabrı için çok teşekkür ederim💙😘💙
 
Ben tam tersi hiç memnun kalmadım. Eşimle internette bu kliniği bulduk. Telefon açtık konuştuk ve çok rahatladık. Çünkü çok tatlı ve anlayışlı konuştular. Toparlandık ve memleketten kalkıp hera kliniğe sevinçle yol aldık. İçeri girerken güleryüzle karşılandık. Hastamız var birazdan sizi içeri alacağız, isterseniz hastalarımızın yazdığı mektupları okuyun dediler. Mektuplarda iyileşen hastaların yazdıkları şeyler bizi çok rahatlattı. Sekreter bayana iyileşen hastalardan biriyle konuşabilir miyim bana moral olur dedim. Asla diyerek sesini yükseltti. Biraz tuhafıma gitti ama önemsemedim. Sonra hasta çıktı ve biz içeri girdik. Tatlı dille yaklaşıldı. Derdimi anlattım. 1 buçuk senedir vajinismusum ve biraz ağır hastaymışım, bacaklarımı açamıyorum bile dedim. Kadın bir tuhaf oldu. Sonra eşim size çok güveniyoruz dedi. Ardından kadın hemen sözümüz bitmeden 6000 tl tutuyor dedi. Tamam yeter ki iyileşeyim dedim. Yan odaya geçin muayene yapacağım dedi. Geçtim hazırlandım. Telefonda ve girişte gülen tatlı bayanlar surat ifadelerini bir anda değiştirdiler. Aç bacağını dedi korkarak açtım ama dokunduramadım çünkü aniden parmağını sokmaya çalıştı. Sonra sesini yükselterek kalk çabuk hemen giyin dedi hızla odadan çıktı. Ben giyinirken kadın eşime demiş ki eşiniz iyileşmek istemiyormuş, boşuna geldiniz. İçeri girdim eşim sinirli bir şekilde bana baktı ben de onları duyunca hayır dedim ben öyle bir şey demedim dedim. Yarın tekrar gelelim dedik. Hayır artık gelmeyin dediler. Sonra ordan çıktık Süleyman beyi aradık, önce bize hak verdi ve o bayanla konuşup size döneceğim dedi. 1 saat sonra bizi aradı ve istanbula gelin tedavinizi ben yapacağım dedi. Ankaradaki kliniklerindeydik. Biletimizi aldık ve istanbul otobüsünün saatini bekliyorduk ki süleyman bey arayıp gelmeyin sizi tedavi etmeyeceğim dedi. Sonra telefonumuzu engellediler. Mum gibi ortada kaldık. Memlekete geri döndük bin pişman olduk.


Birkaç ay sonra memleketimizde bir doktorla tanıştık ve iyileştim. Şuan hamileyim.

Hera Klinik bizi neden kovdu hala anlamadık. Neden direk para istediler anlamadık. Evet tabi ki bu klinikte iyileşen insanlar olmuştur ama ben bu kliniğe güvenmiyorum.


İyileştiğim doktorumun iyileştirdiği diğer hastalarla görüştük arkadaş olduk hatta beraber hamilelik süreci geçirdik 😊😊

Benim başımdan bunlar geçti...
 
Siz yanlış düşünüyorsunuz hera klinikte tedavi oldum oldum ve faydasını gördüm
Ve hemen kk ya üye olup ertesi gün buraya yazayım hatta böyle bir kocaman başlık atayım dediniz değil mi? Bırakın bu işleri sayfalara da yazmayın konu da açmayın bırakın insanları sömürmeyi, siz bırakın onlar sizi araştırıp bulup gelsinler öyle daha kıymete binersiniz benden bir tavsiye size.
 
Kesinlikle haklısınız bu resmen reklam 😀😀 ben gidip gördüm o kliniği ve yaşadıklarımı anlattım hiç böyle güzel bir muamele görmedim. Para para para... işleri sadece bu.
Katılıyorum işleri sadece para, şu durumdaki bizleri sömürmek çünkü biliyorlar ne deseler mecbur inanacağız ve ne kadar isteseler vermek zorunda kalacağız. Bir de bu şekilde kendilerini komik duruma düşürüyorlar, bana 5000 ile 7000 arası değişir fiyat dediler net rakam bile yok ben başka yerde 2000 e tedavi oldum siz düşünün artık. Rabbim sorar size bunun hesabını helal mi sanıyorsunuz o kazandığınız paralar insanlar kredi çekip geliyor size ne duruma düşüyorlar haberiniz yok!!
 
Katılıyorum işleri sadece para, şu durumdaki bizleri sömürmek çünkü biliyorlar ne deseler mecbur inanacağız ve ne kadar isteseler vermek zorunda kalacağız. Bir de bu şekilde kendilerini komik duruma düşürüyorlar, bana 5000 ile 7000 arası değişir fiyat dediler net rakam bile yok ben başka yerde 2000 e tedavi oldum siz düşünün artık. Rabbim sorar size bunun hesabını helal mi sanıyorsunuz o kazandığınız paralar insanlar kredi çekip geliyor size ne duruma düşüyorlar haberiniz yok!!

Aynen canım. Bize telefonda konuşurken kesin çözüm dediler. Ama memleketten kalkıp ankaraya o kadar masrafla gidince hayır garanti değil dediler. Şok olduk. Bir de utanmadan 3 günde iyileşme olmazsa yine de 6000 tl alacağız dediler. Bunun için de anlaşma imzalamak istediler ama biz kabul etmedik. Sonra zaten engellendik.


Ben iyileştiğim doktorda iyileşen diğer hastalarla görüştüm arkadaş oldum. Hatta evlerimize misafirliğe bile gittik. Ama hera klinik iyileşenlerle asla görüşmeyeceğimizi söylemişti.

Sağolsun iyileştiğim doktor parayı sormuyordu bile. Biz elimizde oldukça veriyorduk parayı. Bazı seansları da ücretsiz yaptı Allah razı olsun. Dualarımızı aldı.

Rabbim bu hastalığı yaşayan her kadına şifasını versin inşallah.
 
Merhaba arkadaşlar ben 7 aylık evli bir bayanım ve sizin gibi vajinusmus hastalığından müzdaribim bir doktorla görüştüm parmak egzersizi verdi ama tam yapamıyorum. Eşimle kendi parmağımı uzerine dokundurabiliyorum ama gel gelelim diğer türlüsü olmuyor. Lütfen bu konuda yardımcı olabilirmisiniz nasıl bir tedavi uyguladılar nasıl yendiniz ? Isterdeniz özeldende yazabilirsiniz. Yardıma ihtiyacım var. 😭😭
 
Burda yazılanları görünce şaşırdım açıkcası. Ben 2.5 yıllık evleyim ve vajinusmustum devlet hastanesine gittim balayından dönünce hiç bir şeyin yok becerememişsiniz dedi sonra başka bir devlet hastanesine gittim muayne bile etmedi yapabileceğim bir şey yok dedi en son çağre hera kliniğe gittim meğersem zarım dar ve kalınmış alındı tedavi gördüm ve bitti gerçekten kabus. Didem hanımla değil zaten ayla hanımla muhattap oluyorsunuz muayneden sonra ve ayla hanım mukemmel bir insan.
 
Merhaba arkadaşlar ben 7 aylık evli bir bayanım ve sizin gibi vajinusmus hastalığından müzdaribim bir doktorla görüştüm parmak egzersizi verdi ama tam yapamıyorum. Eşimle kendi parmağımı uzerine dokundurabiliyorum ama gel gelelim diğer türlüsü olmuyor. Lütfen bu konuda yardımcı olabilirmisiniz nasıl bir tedavi uyguladılar nasıl yendiniz ? Isterdeniz özeldende yazabilirsiniz. Yardıma ihtiyacım var. 😭😭

Merhaba dediğim gibi bende birçok tedavi denedim ama olmadı en son hera kliniğe gittim ve orda sorunum çözüldü size tavsiyem oraya gitmeniz olur
 
Merhabalar,
Başlık zaten reklamım diyor, ama görünce dayanamadım. 5 yıl önce ben de buraya gidip vajinusmus tedavisi oldum. Açıkçası o zamanlar bi çaresizlikle hemen ne gerekiyorsa yapalım diye düşünüp 5yıl önce bile 6bin liraya yakın para ödedik buraya. Sonradan bu sıkıntıyı yaşayan bazı arkadaşlarım özel hastanelerde gittikleri kadın doğumculardan destek aldılar bu konuda. Asla bu kadar para ödemediler.

Tıbbi bir işlem gerekmediği sürece bunun bir hastalık olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. Toplumumuzun üstümüzde yarattığı gereksiz tabular neticesinde yaşadığımız çoğunlukla psikolojik kökenli bir durum bence. Bir takım egzersizlerle 1-2 hafta içinde gayet üstesinden gelinebilecek bir durummuş. Çok abartılmış ve o zamanlar beni de paniğe sevk etmiş. Herkeste böyle midir bilmiyorum tabi ama ben evlenene kadar, hatta sonrasında da aslında, açıp genital bölgemi bir kez olsun incelememiş bir insanım, kendi vücudumda olmasına rağmen tanımıyorum bile o bölgeyi. Hal böyle olunca cinsel birliktelik yaşanamadığı durumda da vay bende bi sıkıntı var, eyvah, öldüm bittim moduna girebiliyoruz.

Açıkçası kimsenin ekmeğine, kazancına engel olmak değil niyetim. Fakat sakin olup, çoğunlukla çok kolay çözülebilecek bir durum olan vajinusmus için fahiş fiyatlar ödemek zorunda hissetmesin kimse diye bunları dilim döndüğünce belirtmek istedim. Çünkü ben buraya gittiğime ve bu hizmet için bu kadar para ödediğime pişmanım.

Umarım bu sıkıntıyı yaşayan herkes kolayca atlatır.
 
Katılıyorum işleri sadece para, şu durumdaki bizleri sömürmek çünkü biliyorlar ne deseler mecbur inanacağız ve ne kadar isteseler vermek zorunda kalacağız. Bir de bu şekilde kendilerini komik duruma düşürüyorlar, bana 5000 ile 7000 arası değişir fiyat dediler net rakam bile yok ben başka yerde 2000 e tedavi oldum siz düşünün artık. Rabbim sorar size bunun hesabını helal mi sanıyorsunuz o kazandığınız paralar insanlar kredi çekip geliyor size ne duruma düşüyorlar haberiniz yok!!
hangi doktorla yendiniz yardımcı olurmusunuz Allah rızası için
 
X