VAJİNUSMUSDAN KURTULMAK İSTEYENLER

merhaba kızlar bende vajinusmus hastasıydım ve yendim bir cok doktora gittim ama bu doktorları eşim bulmuştu daha sonra kendim doktor buldum antalyada ve ona gittik geçde olsa bende vajınusmusu yendim kendinizi üzmeyin 100 de 100 tedavisi var

merhaba kızlar bende vajinusmus hastasıydım ve yendim bir cok doktora gittim ama bu doktorları eşim bulmuştu daha sonra kendim doktor buldum antalyada ve ona gittik geçde olsa bende vajınusmusu yendim kendinizi üzmeyin 100 de 100 tedavisi var
yenmiş olmanıza çok sevindim.eminim heran aklınızda vajinusmus belası vardı.ben gün içinde bile bu durumu kabullenemiyordum.etrafımda hamile bayanlar gördükçe kendimden soğumaya başlamıştım.eşimi mutlu edemedikçe ağlıyordum.çok şükür azimle bende yendim.hastalık demişsiniz ama vajinusmus sadece psikolojik bir durum.hastalık değil yani ve dediğiniz gibi kurtulmak mümkün.darısı yenemeyenlerin başına...

bende bu konuda uzman bir psikologtan yardım aldım.verdiği tüm ödevleri eksiksiz yaptım.gittiğim her seansta beni sürekli ikna etmeye çalışıyordu.kesinlikle olmaz diyordum.kendim bile kurtulduğumda inanamadım.vajinusmus olanlara tavsiyem vakit kaybetmeden bir uzmandan yardım almaları.

daha 18 yasındasin ne ara evlendin sen ne zamandır hastaydın

Evet oyle on yedi yasinda evlendim ablacigim ve bu hastalik herkesin basina gelebilir evli herkesijm kac yasinda olursa olsun

X