Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
kız ne dicem enerji içeceği içebiliyomusun?eğer içebiliyosan gündüz bi redbull çak akşama bomba olursun diyim sana kaydirigubbakcemile3

içebiliyorum içiyim o zaman sositososito hiç aklıma gelmemişti bu benim lülülülülülü akşam giderken alayım ben en iyisi kaydirigubbakcemile2biraz ceviz mevizdemi yesem napsam sempatiksalakcinni

kız ne dicem enerji içeceği içebiliyomusun?eğer içebiliyosan gündüz bi redbull çak akşama bomba olursun diyim sana kaydirigubbakcemile3

böbrek ve kalp gibi rahatsızlıgı olanlara önerilmedigini duymustum ama ayrılntılı bilmiyorum tabi pekmes iç sen bence anadolunun bagrından kopup gelen en doğal şey şey ımm enerji şeysi

içebiliyorum içiyim o zaman sositososito hiç aklıma gelmemişti bu benim lülülülülülü akşam giderken alayım ben en iyisi kaydirigubbakcemile2biraz ceviz mevizdemi yesem napsam sempatiksalakcinni

HEH SÜPER BİZDE ÇOK İÇİLDİĞİ İÇİN ORDAN BİLYİORUM kaydirigubbakcemile3
akşam üstüne doğru iç kuşum sen onu yanında bide çikolata ohhhh süper :lepi:

böbrek ve kalp gibi rahatsızlıgı olanlara önerilmedigini duymustum ama ayrılntılı bilmiyorum tabi pekmes iç sen bence anadolunun bagrından kopup gelen en doğal şey şey ımm enerji şeysi

ahhh bi içebilsem çok tatlı geliyo bana eşim zorla içiriyor bana ama 3-4 gündür kaytarıyorum bide pekmez içiyim bari hihoyyyt

canım ben şu anda regliyim regl sonrasını bilemiyorum ama ben yendikten sonra 4 gün ara 3gün ara verdiğim oldu ilk başlarda korkmuştum yapamazsan unuttuysam diye ama hiç farklı bişey olmadı her zamanki gibi girişte zorluk çekiyorum gerisi rahat beynine olumlu mesajlar gönder olumlu sonuçlar al:)))kolay gelsin şekerim:))

kızlar bu arada bende bir gelişme oldu.artık kayganlaştırıcı kullanmadan yapabiliyorum.ama zevk olayı hala yok(

kızlar bu arada bende bir gelişme oldu.artık kayganlaştırıcı kullanmadan yapabiliyorum.ama zevk olayı hala yok(

süpersin canım eferim sana alkisalkisalkis
zevk olayını düşünme şuan canım onun için zamana ihtiyaç var bak ben yeneli 7 oldu halen öle aman aman zevk olayım yok sadece ilişki başarılı olursa gevşeme oluyo tabi buda zevk almaksa bende bilemiyorum..bilmiyorumkismile

sanırım bazı seylerin oturması vajinismus yasanmamıs da olsa zaman alıyor hemen zevk olayına adapte olamamız normal gibi cunku su sorular hep yayılıyor beyinde bende öyle en azından oldumu tmm mı tamımı sonası rahat oluyo ama bu seferde zaten coktan süre doluyor zil calıyo yani aa bitti ee

teşekkür ederim canım umarım olur zamanla vajiyi yenmek için egzersiz yapıyorduk keşke bunun da bi egzersizi olsa:)))

teşekkür ederim canım umarım olur zamanla vajiyi yenmek için egzersiz yapıyorduk keşke bunun da bi egzersizi olsa:)))

maalesef keşke olsa canım.... ama bu kadar takmayın bence zaten bayanlarda klitoral harici org.. zorluğu oluyomuş ee bide vaji eklenince zorlaşabiliyo bu durum hatta sitede okumuştum bu org. tedavisi bile olabilyiomuş..

siz kafanıza takmayın bu kadar herşeyi vajiyi yendikya daha ne olsun...:lepi:

slm kızlar,vajiden sonraki ilk regl oluşumm( ,,,,normalde çok sancılı geçer,şuan rahatım ama,,,bakalım inşlhhh böyle devam eder...

Klitoral orgazmı yaşıyorm ama diğerini merak ediyorum.eşim de sen hiç zevk alamıyorsun diye üzülüyor o nedenle önce ben klitoral orgazm yaşıyorum sonra ilişkiye giriyoruz böylece ilişki de daha kolay oluyor acaba bunun zararı olur mu ki diğer orgazmı yaşayamamın nedeni bu olabilir mi ki???

slm kızlar,vajiden sonraki ilk regl oluşumm( ,,,,normalde çok sancılı geçer,şuan rahatım ama,,,bakalım inşlhhh böyle devam eder...
tesadüfe bak ikimiz de aynı zamanda yendik ikimiz de aynı zamanda regly olduk:)))istermisin aynı anda hamile kalalım:))bu arada benim reglimde bi değişiklik yok sanki rengi biraz daha açık o kadar:))

CANIMZ EVK ALMADIĞINI EŞİNE BELLİ EDERSEN ONUNDA PSİKOLOJİSİ BOZULUR BİLİYOMUSUN BUNU?

bence yalanda olsa eşlerinize zevk almadığınızı o kadar belli etmeyin
ama bunu yaşamamanın sebebi klitorali önce yaşaman değil canım bayanlarda sık görülen bişey zaten bu bak google üzerinden araştır zaten doktorların verdiği yanıtlarda hep aynı bayanlar çok geç yaşıyolar bunu sen yaşayana kadar karşı cins çoktan işi bitmiş oluyo dolayısıyla yaşaman zor oluyo
dediğim gibi bunun için tedaviye giden bayanlar bile var bence bu kadar büyütmeyin herşey elbet yoluna gircektir..

tesadüfe bak ikimiz de aynı zamanda yendik ikimiz de aynı zamanda regly olduk:)))istermisin aynı anda hamile kalalım:))bu arada benim reglimde bi değişiklik yok sanki rengi biraz daha açık o kadar:))

evet canım,,,inşlh hamiş olduğumuz günler de olacakkk:CüvCüv:,,biz çok istiyozzz,siz bebiş istiyomuydunuz...?

teşekkür ederim canım büyütüyorum bu konuyu haklısın ama biz ilişki sırasında prezervatif kullanıyoruz o nedenle zaten uzun sürüyor bitmesi o kadar sürede olmalı diye düşünüyorum ama neyse en iyisi oluruna bırakmak vajiyi yendik gerisi şimdilik beklesin:)))

evet canım,,,inşlh hamiş olduğumuz günler de olacakkk:CüvCüv:,,biz çok istiyozzz,siz bebiş istiyomuydunuz...?
biz henüz düşünmüyoruz 8 ay 1 yıl ne kadar olursa daha bekleyeceğiz.hani bazıları kazayla hamile kalıyor ya ben de öyle hamile kalmak istiyorum aslına bakarsan çünkü kendimi hazır hissedebileceğimi hiç düşünmüyorum:))

bencede sonuç o durki vajiyi yendik gerisi beklesin zemuszemus

neyse hadi ii akşamlar ben kaçtım..

Kızlar bu tamamen beyinde bitiyor. o kadar kadınlar koskoca bebiş cıkarıyor ordan zevkini almaya bakın.

böyle yapılınca adamda aldatır haliyle evınde cinsel yasamı kötüye gıder. içerdeyken sertlik gidince daha da beter oluyorlar. bende ilk gece yaptıktan sonra 1 ay boynca tamamen yapamıyordum yarısından sonra canımdan can kopuyomus gıbı kasıyordum kendimi.

ama öyle dgil rahat bıraktım kendimi eşim yavas yavas yaptı bende alıstım haliyle. kasmayın kendnizi güvenin biraz eslerinize korkmayın acımıcak bı sure sonra zevke donusuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…