- 6 Ekim 2014
- 12.026
- 24.201
- 348
- 39
Bizim zuzular takımı da çok Daha aktif maşallah ponçikler nerelerdesiniz 
Evet ufacık bir şey bile atsam ağzıma tamam diyetim bozuldu diye düşünüyorum suçluluk duygusundan daha fazlasını yiyorum. Önceden olsa diyet fikrini tamamen bırakmıştım topik sayesinde hala umudum var başaracağım a güveniyorum
Canım şöyle düşün bugün pasta yedim aman daha bozdum dur bunuda yiyeyim bunu da iki gün sonra başlarım deme cansın sonuçta çekiyor insanı canı bişi ye azıcık bak tadına az ye yavaş ye tadını çıkara çıkara ye bolca su iç çok yemiş gibi olursun sonra o günki bir öğünü es geç ben böyle böyle 12 kiloyu vwrdim hemde iki ayda filan gerçi sana diyorum sanki ben iki aydır da çok mu verdim ama almadım da anca iki kilo verdim 300 verdim 500 aldım ama iki ay öncesine yinede eksideyim bu bir avantajdır ben bundan altı yedi ay önce hiç kilo veremeyeceğimi zannediyodum yeminle sanki hiç 80 kilonun altına inemeyecektim psikolojim bozumluştu aynaya bakmak istemiyodum ama bilmiyorum demekki yinede tam anlamıyla istemiyormuşum istedim oldu ki bence bir kadının istedikten sonra yapmayacağı hiçbişi yok sende yapacaksın canm
Evet ufacık bir şey bile atsam ağzıma tamam diyetim bozuldu diye düşünüyorum suçluluk duygusundan daha fazlasını yiyorum. Önceden olsa diyet fikrini tamamen bırakmıştım topik sayesinde hala umudum var başaracağım a güveniyorum