• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hym anladım canım ya valla benimde hiç bir fikrim yok instagram ile ilgili ama senin için öğrenebilirim görümcem iyi anlıyor sorayım ona sana döneyim öğlen arası
Olur canım çok sağol sabahdan beri araştırıyorum ya bulamadım sinirlerim bozuldu teknolojiyi nasıl böyle pis şeylere alet ediyorlar anlamıyorum bizim insanımızı ya

Günaydın canım şükür yolunda şifa orucunu mu soruyorsun şuana kadar acıkmadım fakat İngiliz tuzunu bulamadım bende sinemaki içtim o biraz midemi bulandırdı başka bir yolu daha varmış fakat ben onu yapamam dün araştırdım iğrenç geldi bana
Evet canım onu sordum iyi bakalım kendini kötü hissedince boz ama orucunu

Menülerimi yamayı deneyeceğim , not almadığım için perşembe ve cumayı tam hatırlayamıyorum :confused::confused::confused:

Pazar:
Sabah: Peynir, zeytin, pataetesli omlet, yarım simit
Akşam : balık, salata

Pazar günü iki öğün yaptım. kahvaltıda iyi yemiştim akşam beşe kadar acıkmadım.

Cumartesi:
Sabah: Peynir, zeytin, yarım simit, menemen
Öğle: Karnıbahar kısırı
Ara: 1 hurma ,yoğurt
Akşam : Kıymalı ıspanak

Perşembe neredeyse hiçirşey yemedim. Miydem çok fenaydı.
Cuma günü de az yedim sadece akşam üstü azıcık miydem düzelince meyveli yoğurt yediğimi hatırlıyorum. onun haricinde gün içinde etrafımdakiler zorla birer lokma yedirdiler.

Allah şifalar versin ve yardımcı n olsun canım diyetten kopmamakla iyi yapıyorsun maşallah azmine bu günleri atlatacaksın evelallah

Harikasın canım

En azından artı yok ama haftaya bu zinciri kıracağı na eminim

Tamam canım

Canım nerde oturuyorsun 11 ilde kesilmiş bizim de dün vr bugün kesikti internet

Teşekkürler canım.

Sizler kilo verme konusunda benim motive ediyorsunuz.
İnşallah hep birlikte sağlıkla hedef kilolarımıza ineriz.

Back
X