• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Arkadaslar musait olunca bana herkes kendini tanitabilirmi merak ediyorum rakibelerimi evlimisiniz bekarmisiniz caliyomusunuz coluk cocuk listede yaziyor ama yinede yas kg boy falan ...

Ben tanitayim yine kendimi merak edenler olur belki
istanbuldan ,yasim 29 ,boyum 158, kg 85 ,evliyim,ev hanimiyim, 19 aylik prensesim var .

[QUOTEe, post: 48665389, member: 717310"]Arkadaslar musait olunca bana herkes kendini tanitabilirmi merak ediyorum rakibelerimi evlimisiniz bekarmisiniz caliyomusunuz coluk cocuk listede yaziyor ama yinede yas kg boy falan ...

istanbuldan ,yasim 29 ,boyum 158, kg 85 ,evliyim,ev hanimiyim, 19 aylik prensesim var .[/QUOTE]
Öncelikle hoşgeldin. Ben de Ankaradayım.yaşım 21 sen gibi ev hanımıyım.çocuklarımız da yaşıtmış.Benim de 19 aylık bir oğlum var HoppaAllah bağışlasın hepimizin çocuklarını.

[QUOTEe, post: 48665389, member: 717310"]Arkadaslar musait olunca bana herkes kendini tanitabilirmi merak ediyorum rakibelerimi evlimisiniz bekarmisiniz caliyomusunuz coluk cocuk listede yaziyor ama yinede yas kg boy falan ...

istanbuldan ,yasim 29 ,boyum 158, kg 85 ,evliyim,ev hanimiyim, 19 aylik prensesim var .
Öncelikle hoşgeldin. Ben de Ankaradayım.yaşım 21 sen gibi ev hanımıyım.çocuklarımız da yaşıtmış.Benim de 19 aylık bir oğlum var HoppaAllah bağışlasın hepimizin çocuklarını.[/QUOTE]
Hosbulduk ;) Amin cumlemizinkini insallah..memnun oldum tekrar:KK19:

Öncelikle hoşgeldin. Ben de Ankaradayım.yaşım 21 sen gibi ev hanımıyım.çocuklarımız da yaşıtmış.Benim de 19 aylık bir oğlum var HoppaAllah bağışlasın hepimizin çocuklarını.
Hosbulduk :KK66: Amin cumlemizinkini insallah..memnun oldum tekrar:KK19:[/QUOTE]
Buarada kg ve boy ne kadarpeki?

Ya canım buradakiler biliyor mi bilmiyorum ama çok özel değilse neyin var senin çok özür dileyerek soruyorum

Canım ciddi bir rahatsızlığım var. Çağın hastalığı, adını bile adımıza almak istemediğimiz.

Detayını konuşunca kendimi kötü hissediyorum , o yüzden pek anlatamıyorum :(

Rabbim herkese şifa versin :dua::dua::dua:

Arkadaslar musait olunca bana herkes kendini tanitabilirmi merak ediyorum rakibelerimi evlimisiniz bekarmisiniz caliyomusunuz coluk cocuk listede yaziyor ama yinede yas kg boy falan ...

Hoşgeldin canım tekrardan;)tanitiyim ben kendimi 23 yaşındayım 6 ve 4 yaşında iki oğlum var ev hanimiyim ilk emzirme doneminde 60 kilodan 70 e çıktım ve 6 yıldır 68 den asagisini goremedim inşallah bu sefer beraber basarabiliriz

Çok geçmiş olsun kuzuya Allah yardımcın olsun hem iş hem çocuk hasta olunca işin zor
İyi geceler
teşekkür ederim canım. babannesine bıraktım bugün gece sürekli ateşlendi kaltkım durdum. bugün erkenden yatıcam

Allah hayırlı şifa versin benimkilerinde çok şişer çok kötü geçmiş olsun
çok sağol canım.

Ben de çok iyi bir menü bekliyordum ki okudukça göz bebeklerim büyüdü. :KK48::KK48::KK48: börekler kızartmalar makarnalar :KK53::KK53: tabiki olabilir ama çok nadir biraz daha dikkat etmeni öneriyorum canım yanlış anlama lütfen
tatlım ben diyet yapmıyorumki aslında fazla değil. ben bir tabak makarna en az 10 dilim börek yiyen bir insandım. bunlar benim dişimin koğuğuna yetmezde işte anla.:-) ben hayatımdan çıkmayacak olan yiyecekleri diyet yaparak kesersem. tekrar yemeye başladığmda kat kat kilo alırım. azar azar yiyip nefisimi yatıştırıyorum. birde kızartma yağsız canım actifryda bir kaşık yağla yapıyorum hem leziz hem sağlıklı.
Geçmiş olsun canım aynı durum kizimda var :KK43: Allah şifa versin yakisikliya ve kızıma ateşten çok korkuyorum :KK43:
sağol canım benim sanada geçmiş olsun. çocuklar hasta olunca çok mutsuz hissediyorum
Aynen bende çok severim acıyı :KK200::KK200::KK200:
ben acıyı tatlıyı tuzluyu ekşiyi Allah ne verdiyse. mide değil kuyu:KK70::KK70:
Kızlar kendime çok kızdım instgramdan biri terbiyesiz foto atmış öyle böyle değil :KK62:çok kızdım sinirlendim instgram foto nasıl siliniyor gelen eşime dedim nasıl siliniyor ki o hiç anlamaz dedi fotoyu at bende hayır dedim kızdı gönderdim sinir küpüne döndü gece yazmış adamın numarasını at diye tanımıyorum ki seni nerden bulmuş diyor
pislikler ne olacaksa onu gönderince. Nasıl silinir hiç bilmiyorum canım ya bulabildinmi bişeyler

Merhaba kızlar

sizleri çok özledim.
dört gündür yatıyordum. hareketsiz bir dört gün geçirdim ancak yediklerime dikkat ettim.

Birazdan yazayım menülerimi
hoşgeldin canım nasılsın biraz daha iyimisin

Menülerimi yamayı deneyeceğim , not almadığım için perşembe ve cumayı tam hatırlayamıyorum :confused::confused::confused:

Pazar:
Sabah: Peynir, zeytin, pataetesli omlet, yarım simit
Akşam : balık, salata

Pazar günü iki öğün yaptım. kahvaltıda iyi yemiştim akşam beşe kadar acıkmadım.

Cumartesi:
Sabah: Peynir, zeytin, yarım simit, menemen
Öğle: Karnıbahar kısırı
Ara: 1 hurma ,yoğurt
Akşam : Kıymalı ıspanak

Perşembe neredeyse hiçirşey yemedim. Miydem çok fenaydı.
Cuma günü de az yedim sadece akşam üstü azıcık miydem düzelince meyveli yoğurt yediğimi hatırlıyorum. onun haricinde gün içinde etrafımdakiler zorla birer lokma yedirdiler.
menülerin harika canım

Ponçiklerin miçosu süper beslenmişsin helal sana kulkedisi30 kulkedisi30 ve ben kötü beslendik takımı sen kurtaracaksın ona göre anam birde ben @puantiyeli_kelebek neler neler dedim dereyi görmeden paçaları sıvadım :olamaz:
canımcım çarşambaya kadar fazlalıklarımı vermek için uğraşıyorum

Kızlar burası çok soğuk acayip üşüyorum :KK17:birde her saat başı su içiyorum
bende donuyorum:KK43:
Menun cok guzel bence afiyet olsun
teşekkür ederim canım.
akşam eşim çiğköfte getirmiş. yalvardı ama yemedim yinede aferin bana

Kızlar oruç iyi gidiyor yanlız normalden fazla üşüyorum hem hava soğuk hemde orucun etkisiymiş gözlerim ağrıyor birazda başım hafiften ağrı var normalmiş bakalım akşam olsada eve gitsem hemen klimalıyı açıp ısınmak istiyorum yanlız bağırsaklarım henüz boşalmadı 2 kere sinemaki içtim 2 .incisi midemi bulandırdı başımı döndürdü internetten İngiliz tuzu siparişi verdim haftaya onunla yapmayı planlıyorum bakalım
canım ya daha çok üşürsün şimdi.
Cok gecmis olsun rabbim acil sifa versin
teşekkür ederim canım

Kızlar şuan 18 saat oldu :KK53::KK53::KK53:Allah'dan çay içtimde biraz kendime geldim eve gitmeme 3.5 saat kaldı :KK17::KK17::KK17:
:halay:

bende evliyim 30 yaşındayım 64.9 kg 164 boy memurum 8 yaşında prensesim ve 3 yaşında prensim var

Yok Canım sen buara bayağı ataktasın Maşallah gayet iyi gidiyor bu hafta olmasa da haftaya kesin 7 li rakamları görürsün

Ben yılbaşına yedili rakam görse çok mutlu olurum.
Ben yavaş veröeye çalışıyorum. Hedef haftada 500 gr
Ortalamda henüz haftada 250 gr gitti :)

Canım ciddi bir rahatsızlığım var. Çağın hastalığı, adını bile adımıza almak istemediğimiz.

Detayını konuşunca kendimi kötü hissediyorum , o yüzden pek anlatamıyorum :KK43:

Rabbim herkese şifa versin :dua::dua::dua:
Rabbim şifa versin sana inşallah ..dua edicem sana inşallah kurtulursun hastaligindan

Back
X