• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sagol Canım benim yemiş kadar olduk benim annemlerde kiraladı bahçe ama çok uzak buraya sırf sebze dikdiler hatta koca poşet patlıcan var buzlukta yerde yok kurutmada yaptım yarına patlıcan kebabı yapayım diyorum tüketeyim ki çöpe gitmesin
Afiyet olsun kuzum.
ben köz patlıcan dışında yiyemiyorum patlican

Bugünkü menüm şöyle;
Sabah 1 peynirli tost ve 5 adt zeytin
Öğle 1 kase corba. 1 prş. Yoğurt ve haşlanmış kabak
Ara 1 elma 1 b.ayran
Akşam 1 kase corba 1 kase kıyma 2 yi kabak yoğurt
Ara 1 elma 1 b ayran

Ben geldiiimmmm
Hemencecik menü paylaşayım
Sabah 2 çörek 7 zeytin lor ve 1 kaşık vişne reçeli
Arada 1 bayram çikolatası
Akam 2 kaşık pilav 4 kaşık kuru fasulye
Sporum daaa
2 saat yürüdüm
Çok yoruldum valla ya

Bugünkü menüm şöyle;
Sabah 1 peynirli tost ve 5 adt zeytin
Öğle 1 kase corba. 1 prş. Yoğurt ve haşlanmış kabak
Ara 1 elma 1 b.ayran
Akşam 1 kase corba 1 kase kıyma 2 yi kabak yoğurt
Ara 1 elma 1 b ayran
Çok güzel canım menün afiyet olsun.
Spor da eklersen çok daha iyi olur

İnşallah canım ağzından bal damlıyor :)) bu sabah 81.1 dim. Bugün de dikkat ettim üstelik misafirlikteyim:))

Valla bilmiyorum ki :) Dr kan testinden değil, boğazıma bakıp anlamıştı. 10 yıl önce öğrendim bi daha gitmedim onun için Dr a. Sonra bütün belirtiler azaldı zamanla sonra da bitti. Doğumdan sonra baş dönmem başladı ama. Tekrar baktırmam lazım.
Hımm anladım canım geçmiş olsun baktır tabi ihmal etme

Esini esimi sismanlari en iyi ben anlarim kilo almak =bilinc kaybı ben oyle bakıyorum olaya yedikce uyusuyorsun /uyustukca yiyorsun..
Bende gectigimiz kış 20 kilo aldim kimin zayiflama hikayesini dinlesem benimkini geçmiyor benimki resmen vahşet

Supersin cokta fazla yememissin o zaman kuzum haftaya eksi olacagina eminim

Jilliani topikteki hafif kilolu tayfasi yapabiliyor canim:KK48: kulkedisi30 kulkedisi30 @tevafuk55 @koza16 su321 su321

Şükür diyelim canim afiyet olsun

Sekerin yukselmis olabilir mi

O zamanda çok şekerli yemiş miydin?

Yarasın canım

Yemek mutluluk vermiyor dimi bende bayramda hic iyi hissetmedim:KK51:

Canli yayın degildi kiz ben çekildiğini bayramdan önce biliyordum hangi gun yayinlanacagi tam belli değildi hatta bana tavsiye ettigin woto sitesi varya ordaki karı kocaylada röportaj yapılmış yayınlanacaktı ama Yayınlanmadı yada ben kaçırdım
O zaman acilde kan şekerim ölçülmüştü işte yemek yiyip gitmiştim ama düşük çıkmıştı
İnanki yemek mutluluk vermiyor bana bunu farkettim ya
Fazla yiyince işkence oluyor

Back
X