• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Yaa bende öyle bi giydiririm ki :KK22: hatta dün eşim gitmeden önce dedi ki bu resmen küçük erkek oldu dedi :tokat:

Babalarin nazari da cok çabuk deger biliyor musun:( masallah dedirt nazar degmesin de kayinvalidem oyle deyince nazar kalmaz derdi bakan kişi bakışını degistirmis. İçime yaşlı bi kadin kacti bugun kızlar idare edin:KK48:

Önemli değil Canım şifa olsun diyorsun ki senin gibi fosil olmadık :KK70:beni tanımayan yok zaten diyet ve spor topiğinde artık vereyim de buralara uğramam artık bebiş ve bdv takılmak istiyorum :KK30::KK69:
Aşk olsun der miyim :KK200: sadece cahılım demek istedim :KK23::KK70:

Babalarin nazari da cok çabuk deger biliyor musun:KK43: masallah dedirt nazar degmesin de kayinvalidem oyle deyince nazar kalmaz derdi bakan kişi bakışını degistirmis. İçime yaşlı bi kadin kacti bugun kızlar idare edin:KK48:
Yok canım gayet haklısın ne yaşlısı daha dur 25 lik bekar kız gibi goruneceksin ;)

Babalarin nazari da cok çabuk deger biliyor musun:KK43: masallah dedirt nazar degmesin de kayinvalidem oyle deyince nazar kalmaz derdi bakan kişi bakışını degistirmis. İçime yaşlı bi kadin kacti bugun kızlar idare edin:KK48:
Bak bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum Canım yok Canım ne yaşlanması sende :KK70::KK70:

Önemli değil Canım şifa olsun diyorsun ki senin gibi fosil olmadık :KK70:beni tanımayan yok zaten diyet ve spor topiğinde artık vereyim de buralara uğramam artık bebiş ve bdv takılmak istiyorum :KK30::KK69:
Himmmmmm planlarini ogrenmis olduk miyav hanim:63:
Ben zayıflamadan bir yere gitmek yok:KK11:

Himmmmmm planlarini ogrenmis olduk miyav hanim:63:
Ben zayıflamadan bir yere gitmek yok:KK11:
Canim ben bir türlü 67 den kurtulamiyorum zaten 67 de patinaj yapıp duruyorum :p. Sen o zamana kurtulursun fazlaliklardan :KK6:

Canim ben bir türlü 67 den kurtulamiyorum zaten 67 de patinaj yapıp duruyorum :p. Sen o zamana kurtulursun fazlaliklardan :KK6:

Yok canim duzene girersen verirsin eminim kosturman basladi hem okul hem ev cabuk kurtulursun ama kurtuldunuz diye bu yolu daha cookkk uzuuunnn arkadasinizi birakip gitmek yok:KK19:

Yok canim duzene girersen verirsin eminim kosturman basladi hem okul hem ev cabuk kurtulursun ama kurtuldunuz diye bu yolu daha cookkk uzuuunnn arkadasinizi birakip gitmek yok:KK19:
Ins canım bırakmak yok koruma yaparım o zamanda ya da ucuncuyu dogururum :KK57::KK46:

Kız zayıflasam hamile bile kalsam buradan ayrılmam çünkü dikkat etmem lazım spor yapmam lazım :KK28::KK28::KK46:olunca patik isterim ben bilmem :KK11:sen örüceksin :KK15:

Ben orerimde sen giyindirir misin bakalim :)) ask olsun bulurum ben orecek birilerini inşallah sen yeterki söyle guzel bir yegen yap bana :))

Back
X