• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

:dua:
Eminim canim zayıflasak bile neden bırakalim ki bende seni birakmam:KK200:

Oy oy oy bendensin bende zayiflarsam düşünüyorum hadi hep beraber :anne::anne:

Aminn

Bende kendimi yarmagule benzetirim hep :KK70:ahirim senin gibi olsun daha ne isterim :KK19:

Senin icin yapmaya calisirim canim :oops:
Kayinvalidem yasasa ondan cok rahat öğrenirdim ama mekani cennet olsun
Bulurum birilerini zaman belirlediniz mi enisteyle?:KK22:
Kesinlikle buradayız :KK50:sade kahveye İçel'im yok Can'ım kimse benim kadar çirkin olamaz kilolu iken o birincilik bana ait şaka yapıyorum Canım sağol varol zaten Denizli sıcak bir yer Allah rahmet eylesin cennetinden bir bahçe versin Canım malum turizmciyiz biz çocuk olursa kışın düşünüyoruz yani şubat -martta yaparsak kasım gibi doğar kucakta iken dükkana gider gelir bizimle ayrılmaz bizden tabi Allah'ın bir işi karışmazsa :eek::dua:

İnşallah kelebekciğim , bu topik senin herhalde ne güzel ilerliyorsunuz maşallah başkalarına da fayda sağlıyorsunuz umarım hep buralarda olurum birlikte veririz kilolarımızı :))

Topigi acan benim ama topik burda olan herkesin :KK19::KK19: inşallah canım gerçekten maşallah guzel ilerledik ben gerci son zamanlarda durdum seninde dedigin gibi bayramlar durdurdu ama 9 ay aldım gözüme o zamana kadar kilolardan kurtulup hepimiz hem sağlığımıza hem istedigimiz kiloya ulasacagiz inşallah :KK52:

Kapsionlu pek degil ama elbiselere bayıldım sana cok yakışır bencede deneyerek al o zamana 3-5 kg daha verirsin daha guzel olur inanir misin doğru düzgün bir yere giderken giyecek elbisem yok genelde ucuz seyler alıyorum idare etsin diye pahali seyler nasilsa yakismaz diye elim gitmiyor zayiflarsam bayıldığım elbiseler var gerci daha da begenecegim seyler cikar onların hayaliyle yaşıyorum :KK51:
Benimde öyle doğru düzgün birşeyim yok Canım elbiselere bende bayıldım burada böyle şeyler yok İzmir'de baktım sadece şalvar vardı kesinlikle zayıflayalım o Zaman alalım şuan almak banada saçmalık geliyor

Evet canım iki üç topiğe yazıyordum bir ara. Kendi günlüğümde vardı, arkadaşlarla baya kilo verdik sonra kimseler yazmayınca bende sıkıldım yazmadım oraya. :) sen samsunlumusun acaba? Nickte 55 yazıyorda o yüzden sordum.
Aynen tanıdık geldi canım. Evet canım samsunluyum ve Samsun ilçesinde öğretmenim ;)

Ne güzel herkes 2.yi 3. Çocuğu yapıyor :nazar::nazar: ben evde kaldım galiba :olamaz:
İnşallah bende hayırlı bir eş bulurum da evlenirim arkadaşlarımın hepsi evlendi anlamıyorum 17 - 18 olunca hemen evlendiler sonra da sorunlardan ağlayıp zırlıyorlar. Ne bu erkenden evlenme merakı yahu
Çok güzel kilo vermissin canım bize before after yapsana ;)

image.webp

Bu da burda kalsın işte, :oops::oops:

her gördüğümde daha da hırslanıyorum :KK24:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluedreamer02 Bluedreamer02 daha yasin çok genç hayırlısı ile evlenirsin. 18 19 küçük yaşlar evlilik.için. :anne:

Bende öyle düşünüyorum hemşom ama arkadaşlar akrabalar her gördüğünde mutlaka sorarlar eee seni ne zaman evlendiriyoruz, düğün ne zaman bak şu şu bile evlendi vs. İnsan bunalıyor

Bende öyle düşünüyorum hemşom ama arkadaşlar akrabalar her gördüğünde mutlaka sorarlar eee seni ne zaman evlendiriyoruz, düğün ne zaman bak şu şu bile evlendi vs. İnsan bunalıyor
Canım hayırlısı olsun ben 26 yaşımda evlendim fırsatlarım başka olsaydı inan 35 yaşımda evlenirdim evlenince başımız göğe ermiyor sen takma onlara

:dua:
Kesinlikle buradayız :KK50:sade kahveye İçel'im yok Can'ım kimse benim kadar çirkin olamaz kilolu iken o birincilik bana ait şaka yapıyorum Canım sağol varol zaten Denizli sıcak bir yer Allah rahmet eylesin cennetinden bir bahçe versin Canım malum turizmciyiz biz çocuk olursa kışın düşünüyoruz yani şubat -martta yaparsak kasım gibi doğar kucakta iken dükkana gider gelir bizimle ayrılmaz bizden tabi Allah'ın bir işi karışmazsa :eek::dua:

Hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip olsun inşallah

Benimde öyle doğru düzgün birşeyim yok Canım elbiselere bende bayıldım burada böyle şeyler yok İzmir'de baktım sadece şalvar vardı kesinlikle zayıflayalım o Zaman alalım şuan almak banada saçmalık geliyor

Aynen aklin yolu bir..
Miyav_su Miyav_su @puantiyeli_kelebek Allah nasip ederse ya Şubat ya da Mayıs haziran :KK46:

Senin icin hayırlısı olsun canim mevla'm en doğru zamanda nasip etsin inşallah
Ne güzel herkes 2.yi 3. Çocuğu yapıyor :nazar::nazar: ben evde kaldım galiba :olamaz:
İnşallah bende hayırlı bir eş bulurum da evlenirim arkadaşlarımın hepsi evlendi anlamıyorum 17 - 18 olunca hemen evlendiler sonra da sorunlardan ağlayıp zırlıyorlar. Ne bu erkenden evlenme merakı yahu

Bencede canim erken evlenip mutsuz olmaktansa gec evlen mutlu ol

Eki Görüntüle 1886319
Bu da burda kalsın işte, :oops::oops:

her gördüğümde daha da hırslanıyorum :KK24:

Düzenleme sansin varken yuzunu gizle canim kötü amacli kisiler kullanabilir internette masallah ahu olmussun harikasin bu kadar veren kalan 10 kg daha rahat verir

Takma insanların lafi ile evlenirsen mutsuz olursun ömür boyu evli kalacak olan sensin tamamen kabin ve mantiginla hareket et o insanlar kendileri ile oturup ağlasacak bir kurban daha ariyorlar:))

Canım bende ilk çocuk yapıcam onu bile kararsızım acaba yeterli olur muyuz sağlığı ,eğitimi İnan çevremde millet 2-3 yaptı ben o kadar Relax Değilim işte ne kadar küçük evlenmişler tamda hayatlarını yaşayacakları Zaman neden acele etmişler ki

Back
X