- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
Aksam menüsünde bende de çorba var ama evde patlıcan oturtma pilav da var ben yemeyecem
kulkedisi30
Miyav_su
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çorba ve salata ye canım aç kalma benceAksam menüsünde bende de çorba var ama evde patlıcan oturtma pilav da var ben yemeyecem![]()
kulkedisi30
Miyav_su
Yok kuzum aç kalmam öğlen daha saglamdi aksama da çorba yoğurt salata yerim. Yeşil mercimek çorbası yapacam zaten o tok tutarÇorba ve salata ye canım aç kalma bence
Oh mis gibi afiyet olsun canımYok kuzum aç kalmam öğlen daha saglamdi aksama da çorba yoğurt salata yerim. Yeşil mercimek çorbası yapacam zaten o tok tutar
afiyet olsun canım benim sabah yediklerimi bilsen çorba bile içme dersinAksam menüsünde bende de çorba var ama evde patlıcan oturtma pilav da var ben yemeyecem![]()
kulkedisi30
Miyav_su

Sormayayım dedim soruyorumne yedin cadıafiyet olsun canım benim sabah yediklerimi bilsen çorba bile içme dersin![]()

afiyet olsun canım benim sabah yediklerimi bilsen çorba bile içme dersin![]()
Sorunca kaybolmuş canımSormayayım dedim soruyorumne yedin cadı![]()
bi yemediğim sen kaldınSormayayım dedim soruyorumne yedin cadı![]()

Aynen neler yemiş yine tartıda eksi gördü yaSorunca kaybolmuş canım![]()
yarın sana ceza vericem çok oldun sen Kız beni yesen hastanelik olursun ben ağır gelirim sanabi yemediğim sen kaldın
kapkek börek tatlı poaça![]()
inşallah@puantiyeli_kelebek canım işlerin bitmedi mi çok mu yoğunsun umarım başka bir problem yoktur![]()
ver cnaım ver ne gelirse senden gelsinAynen neler yemiş yine tartıda eksi gördü yakulkedisi30 bütün dünyaları yemiş hain sincap
yarın sana ceza vericem çok oldun sen
![]()
Kız beni yesen hastanelik olursun ben ağır gelirim sana![]()
Amin inşallah canıminşallah
Görüşürüz hain sincapben çıkıyorum canlar oğluşu alıp geçeyim öpüldünüz iyi akşamlar![]()

şu iki şaplağı ye öyle git Fena yapıcam seniben çıkıyorum canlar oğluşu alıp geçeyim öpüldünüz iyi akşamlar![]()