- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam ama senin ki çok abartılı birde tartı fotosu canım koymuyordun yalansa yüzümü tükür2 gün önce bi düğüne gittim ve sürekli olan kıyafeti m bana olmadı iki gündür hiç bozmadı m diyeti mi onun için tekrar katılmak istiyorum ...Ayrıca burda bi çok kişi çoğu zaman düzgün menu yapmıyor![]()
Evet ama olmuyor telefonla ben ne yapabilirimTamam ama senin ki çok abartılı birde tartı fotosu canım koymuyordun yalansa yüzümü tükür![]()
Canım dedim ya @puantiyeli_kelebek topik sahibi ben birşey yapamam kusura bakma o buraya dönünce mutlaka sana yazarEvet ama olmuyor telefonla ben ne yapabilirim![]()
Onu bekliyecem zatenCanım dedim ya @puantiyeli_kelebek topik sahibi ben birşey yapamam kusura bakma o buraya dönünce mutlaka sana yazar

Tamam canımOnu bekliyecem zaten![]()
Ay çok sevindim canımSelam kızlar hepinizden cok ozur dilerim burada anlatmak istemeyecegim kadar kötü seyler yaşadım ailevi sorunlar malesef 3 gündür telefonu elime alamıyorum. Liste yarin onu bile unutmusum simdi burdayım..
Canım kaşar eski mi sana tavsiyem eski kaşar ye birde galeta ile bitter fazla olmuş çünkü malesef çikolata içinde buna bitterde dahil gluten var bilgine afiyet olsun kolay gelsinMenum u vereyim
Sabah 1 has yumurta 5 zeytin 1 küp kaşar
Salatalık
Ara: 1 galeta 2 dlm bitter sek kahve
Öğle 13.00: 1 kase bamya 2 kaşık keşkek
Yoğurt
Ara: avuç içi çekirdek 3 kuru kayısı
Aksam 18.15: 3 kepçe yeşil mercimek çorbası
Yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bitki çayı maden suyu
2.5 litre su
Birazdan misafirim gelecek arada gelebilirsem gelirim
Herkese bol eksiler![]()
Benimde aklımdan seni etiketlemek geçti maç'e yapıyorsun diye kalp kalbe karşıyım Canım Cimcimem benimSelamlarKusura bakmayın uğrayamıyorum çünkü yoğunum çook
Ama şöyle bir karar aldım çarşambaları tartılıp size atıcam
Amacım kilo gidişatımı görmek
Tabii siz de kabul ederseniz
Liste falan değilde sadece sorumlu olmak istiyorum ve sizlerden çok uzak kalmamak
![]()