• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

2 gün önce bi düğüne gittim ve sürekli olan kıyafeti m bana olmadı iki gündür hiç bozmadı m diyeti mi onun için tekrar katılmak istiyorum ...Ayrıca burda bi çok kişi çoğu zaman düzgün menu yapmıyor :oops:
Tamam ama senin ki çok abartılı birde tartı fotosu canım koymuyordun yalansa yüzümü tükür :KK48:

Selam kızlar hepinizden cok ozur dilerim burada anlatmak istemeyecegim kadar kötü seyler yaşadım ailevi sorunlar malesef 3 gündür telefonu elime alamıyorum. Liste yarin onu bile unutmusum simdi burdayım..
Ay çok sevindim canım :KK74:hoşgeldin en çok kızlar sevinmişdir çünkü yarın ben burada baya bir :KK62:olucaktım

Menum u vereyim
Sabah 1 has yumurta 5 zeytin 1 küp kaşar
Salatalık
Ara: 1 galeta 2 dlm bitter sek kahve

Öğle 13.00: 1 kase bamya 2 kaşık keşkek
Yoğurt
Ara: avuç içi çekirdek 3 kuru kayısı

Aksam 18.15: 3 kepçe yeşil mercimek çorbası
Yoğurt

Ara: Türk Kahvesi bitki çayı maden suyu
2.5 litre su
Birazdan misafirim gelecek arada gelebilirsem gelirim
Herkese bol eksiler ;)

Menum u vereyim
Sabah 1 has yumurta 5 zeytin 1 küp kaşar
Salatalık
Ara: 1 galeta 2 dlm bitter sek kahve

Öğle 13.00: 1 kase bamya 2 kaşık keşkek
Yoğurt
Ara: avuç içi çekirdek 3 kuru kayısı

Aksam 18.15: 3 kepçe yeşil mercimek çorbası
Yoğurt

Ara: Türk Kahvesi bitki çayı maden suyu
2.5 litre su
Birazdan misafirim gelecek arada gelebilirsem gelirim
Herkese bol eksiler :KK66:
Canım kaşar eski mi sana tavsiyem eski kaşar ye birde galeta ile bitter fazla olmuş çünkü malesef çikolata içinde buna bitterde dahil gluten var bilgine afiyet olsun kolay gelsin

Selamlar ;) Kusura bakmayın uğrayamıyorum çünkü yoğunum çook :KK46: Ama şöyle bir karar aldım çarşambaları tartılıp size atıcam :KK49: Amacım kilo gidişatımı görmek :anne: Tabii siz de kabul ederseniz :KK200: Liste falan değilde sadece sorumlu olmak istiyorum ve sizlerden çok uzak kalmamak :KK19:

Selamlar :KK66: Kusura bakmayın uğrayamıyorum çünkü yoğunum çook :KK46: Ama şöyle bir karar aldım çarşambaları tartılıp size atıcam :KK49: Amacım kilo gidişatımı görmek :anne: Tabii siz de kabul ederseniz :KK200: Liste falan değilde sadece sorumlu olmak istiyorum ve sizlerden çok uzak kalmamak :KK19:
Benimde aklımdan seni etiketlemek geçti maç'e yapıyorsun diye kalp kalbe karşıyım Canım Cimcimem benim :KK200:anlat okulunu :anne:

Back
X