- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Yıl dönümünüz de şimdiden kutlu olsun inşallah güzel geçer sizin için dikkat et kendine müsait olunca yazNeyse ben kaçtım kızlar ptesi uğrarım artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yıl dönümünüz de şimdiden kutlu olsun inşallah güzel geçer sizin için dikkat et kendine müsait olunca yazNeyse ben kaçtım kızlar ptesi uğrarım artık![]()

Tavukgogsu kazan dibibende sütlü tatlı severdim bir Zaman'lar![]()
Afiyet olsun canım guzelmenumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta 5 zeytin 2 k kayısı
Ara: sek kahve
Öğle: 1 kepçe çorba 1 kase kuru Fas
50 gr ton balığı ile salta 1 dilim ekmek
Ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
Aksam 19.30: 1.5 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara: sütlü kahve bitki çayları
2.5 litre su
Akşamın az olmuş gerçekten canım yanına köfte balık tavuk tarzı protein de alabilirdin. Afiyet olsunBugünkü Menü m gelsin kızlar öğle 12de 1 salata 1 domates 1 h.yumurta az bişey peynir 1 bardak ayran arada 1 sade şekersiz 1 sütlü şekersiz kahve 5 te 4 adet kozlenmis biber 4 kaşık yoğurt çok az bişey patlıcan kebabi ve günü kapattım kızlar akşam eşim açık Yeşilçay getircek günde 2 3 fincan içerim artık şimdiye kadar posette iciyordum ama açığı makulmus![]()
Patlıcan kebabinda kıyma vardı canım protein aldimAkşamın az olmuş gerçekten canım yanına köfte balık tavuk tarzı protein de alabilirdin. Afiyet olsun![]()
Valla herkes boşladi burayı iyiceKızlar nerdesiniz menüler Nerede![]()
Öyle mi ben onu sadece közlelmiş zannetmistim. O zaman sahane afiyet olsunPatlıcan kebabinda kıyma vardı canım protein aldim![]()
Saol canım şimdi Karnım gurulduyoÖyle mi ben onu sadece közlelmiş zannetmistim. O zaman sahane afiyet olsun![]()
@puantiyeli_kelebek canım ben bugünden itibaren giremeyebilirim ptesi gelirim artık toplu şekilde menümü yazarımherkese Mutlu hafta sonları kendinize iyi bakın kızlar
![]()
Iyi geceleer.
Ben usutmusum biraz hastalandim anca geldim simdi menu paylasmaya.
Menumu yazayim.
Sabah
Haslanmis yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
2 dilm ekmek
Sekersiz cay
Ara
Soda
1 elma