• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Arkadaşlar Merhaba,
Kavaklıdere Amastris güzellik salonunda resmen dolandırıldım. Kredi kartımdan 185 TL yerine 435 TL çekmiş. Bana sormadan yaptığı işlemlerin ücretiymiş. Kodu grupanyadan almıştım. Oraya da şikayet ettim. Böyle yerleri duyurmak lazım ki başkaları da dolandırılmasın

Çok geçmiş olsun mevsim dönüşü çok normal ama önlemini al da vücudun iyice halsiz düşmesin canim
Sağol canim teşekkür ederim.
Geçmiş olsun kuzum ya kötü olmuş. Hemen vücudunu vicksle ov ballı zencefil zerdecal öneririm birde limonlu ihlamur
Nane limon içtim şimdi de tarhana ve kemik suyu haşlama inş iyi gelir.
geçmiş olsun canım bende nefes almak da güçlük çekiyorum yakındır benim hastalık da

Çok güzel Canim devamı gelir inş

neyse artık olan olmuş afiyet olsun canım bende hala diyet psikolojisine giremedim bırakmayalim en Kış zamanda hedeflerimize ulaşalim

Bravo canım
Dikkat et canım ben çok fenayım :(
tevafuk55 tevafuk55 şimdi okudum sanırım ctesi ceviz işinden terleyip hasta olmuşsun canım şun nasılsın
Hiç iyi değilim kuzum her yerim ağrıyor. Sinüzit de var başım o kadar ağrıyor ki tasiyamiyrum. Gözlerimi bile açamıyorum.

Sağol canim teşekkür ederim.

Nane limon içtim şimdi de tarhana ve kemik suyu haşlama inş iyi gelir.

Dikkat et canım ben çok fenayım :KK43:

Hiç iyi değilim kuzum her yerim ağrıyor. Sinüzit de var başım o kadar ağrıyor ki tasiyamiyrum. Gözlerimi bile açamıyorum.
Ay geçmiş olsun şifa olsun çorba afiyet olsun

Günaydın kizlar
O kadar rahatsizim ki esimden kaptım gribi galiba bu saate kadar da yataktan çıkamadım. Dünün menüsü berbatti hiç yazmayayim. Hasta olunca önüne ne gelse yiyen ben:KK43: bugun de tam tersiyim hala bisey yiyemedim çorba yapacagim simdi hem çocuklar icer hem ben..
geçmiş olsun sende katıldın hastalara dikkat et

Back
X