Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varim :)Varikosel ameliyatindan sonra hamile kalan varmi
Eşimde haftaya ameliyat olacak inşallah. Ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldınız?Ben varim :)
Simdidn gecmis olsun ocakta ameliyat oldu esim martta Hamile kaldim doktor uc ayda yeni toparlamaya baslar 6 ayda tamamn duZelir dedi cok sukur ikinci ayda Hamile kaldmEşimde haftaya ameliyat olacak inşallah. Ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldınız?
Simdidn gecmis olsun ocakta ameliyat oldu esim martta Hamile kaldim doktor uc ayda yeni toparlamaya baslar 6 ayda tamamn duZelir dedi cok sukur ikinci ayda Hamile kaldm
İnsallah bizimde ole olur.gerci benim esimin 6 ayindayiz test yaptik ileri hareketlik de halen bi düzelme olmadi diyerlerinde baya bı artış var.doktor olmadi tüp bebek denersiniz dedi.bende biraz o konuda cekiniyorum.ins dogal yolla hamile kalabilirimSimdidn gecmis olsun ocakta ameliyat oldu esim martta Hamile kaldim doktor uc ayda yeni toparlamaya baslar 6 ayda tamamn duZelir dedi cok sukur ikinci ayda Hamile kaldm
Eşimde haftaya ameliyat olacak inşallah. Ameliyattan ne kadar sonra hamile kaldınız?
[/QUOTE
Çok sevindim hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Ameliyattan sonra nelere dikkat ettiniz? Kullandığınız ilaçlar takviyeler var mıydı?Simdidn gecmis olsun ocakta ameliyat oldu esim martta Hamile kaldim doktor uc ayda yeni toparlamaya baslar 6 ayda tamamn duZelir dedi cok sukur ikinci ayda Hamile kaldm
Takviye ilaç falan kullandınız mı bu süreçte?İnsallah bizimde ole olur.gerci benim esimin 6 ayindayiz test yaptik ileri hareketlik de halen bi düzelme olmadi diyerlerinde baya bı artış var.doktor olmadi tüp bebek denersiniz dedi.bende biraz o konuda cekiniyorum.ins dogal yolla hamile kalabilirim
Bize doktor 6.ayimizda proxeed verdi suan ondan kullabiyo esim iki gun oldu içeli..iki kutu verdi 3 ay boyunca kullansin olmadı tüp bebek denersiniz dediTakviye ilaç falan kullandınız mı bu süreçte?
Hersey nasip kısmet iste allah olmayanlarada nasip etsin.hersyin başı sabirsagolasin allah razi olsun hayir hic bisey kullanmadik bu bnm ucuncu Hamileligim ilki nasip olmadi bi oglum var bitane daha olsn ddik olmayinca esim doktora gitti ilerlms varikosel hmn ameliyat oldu
Rabbim tez zamanda nasip etsin insallah ilri hiz kac?Hersey nasip kısmet iste allah olmayanlarada nasip etsin.hersyin başı sabir
Neden ameliyattan hemen sonra vermedi ki. Biz ameliyattan 1 hafta sonra başlayacağız ilaçlarla takviyelere. İnşallah fayda eder de tüp bebeğe gerek kalmaz.Eşim ameliyat olali 6 ay oldu.bizdei
Bize doktor 6.ayimizda proxeed verdi suan ondan kullabiyo esim iki gun oldu içeli..iki kutu verdi 3 ay boyunca kullansin olmadı tüp bebek denersiniz dedi
Bizde hız, sayı, morfoloji falan baya düşük. Öncesi bende havuç suyu incir falan yedirdim ama maalesef fayda etmedi bize.Oglumda havuc suyu kullanmistim harektlilik icim tazr sıkılmıs havuc suyu hizi arttirmisti
Neden ameliyattan hemen sonra vermedi ki. Biz ameliyattan 1 hafta sonra başlayacağız ilaçlarla takviyelere. İnşallah fayda eder de tüp bebeğe gerek kalmaz.
[/QUOTE biz dedik ama vermedi..bizde kendi imkanlarimizla keci boynuzu kullandik tabi yaninda vitaminde kullandi belki onlarin sayensi artti okadar hic artmaya da bilirdi..valla ins gerek kalmaz korkuyorumda zaten tüp bebek olmasindan da
Hangi ilacı verdi?Bize 6 ay sonra verdi iste bakalim insaalahh faydasını göruruz bide aldigimiz ilac cook pahali