canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.darısı bizlerin de başına inşallah.benim eşim de ameliyat olalı 3 ay oluyor.sizin sayıda mı yoksa hızda mı morfolojide mi problem vardı.varsa eğer ameliyat öncesi ve sonrası değerleri yazabilir misin.bize de umut olur...
merhaba arkadaşlar !
ya kızlar nasıl söylesem.
adetim 4 günü geçti,gelmedi. içimde saçma bir ümit...eşimin değerleri bu kadar düşükken olması mucize olur.test yapmaya korkuyorum,aslında kendimi ümitlendirmek istemiyorum.
ama adet olcakmış gibi belimde ve karnımda ağrı var,ayağıma çorap giyip ısınınca geçiyor. bende anlamadım
sizce şartlar bu kadar kötüyken böyle bir ihtimal söz konusu olabilir mi? ne dersiniz?
selam hos sada, bence olabilir neden olmasın ki.. bir iki gün daha bekleyip test yap bence. inşallah hamilesindir canım.. ben de sizlere sormak istiyorum, benim de bu ayki adetim çok değişik oldu , her zaman 5 yada 6 gün yoğun kanamam olurdu bu kez sadece 1 gün kanamam oldu çok yoğun deildi ve sonrasında iki gün hafif kahve akıntı şeklinde oldu ve bittii. anlamadım ki neden böyle oldu. sizce ne yapmalıyım?
inşallah canım ama ümitlenmek istemiyorum,resmen bunun için çabalıyorum hatta :)
canım mevsimsel değişikliklerden olabilir diye düşünüyorum ben.bazen bana da oluyordu. ama için rahat etmezse bir doktora görün
hoş sada test alıp yapsana ne bekliyorsun kuzum 4 gün geçmişse hemen belli olur
kızlarrr inş bi nebze umut, ümit olabilirim diye yazıyorum eşim geçen sene haziran ayında varikosel ameliyatı oldu değerlerimiz ameliyat sonrasında 1-2milyon olarak arttı çokta ümit yoktu hatta doktor varikosel tekrarlayabilir diyerek çokta umutlandırmamıştı geçenlerde tekrar kontrol için gitti doktor değerler istediğimiz sayılara ulaşmamış tekrar ameliyat olmanız gerekebilir dedi nerdeyse umutlarımız yıkılmıştı değerlerimiz 20-25 milyon arasında morfoloji %75 hız ise toplamda %25 dii sonra sizde duymuşsunuzdur pre-seed jeli denemekle ne kaybederiz diyerek denedik ben yanında ovulasyon testi kullandım jeli sadece 2 defa kullandım ve rabbime milyonlarca kere şükürler olsun ki bu ay hamile kaldım rabbim inşş bebeğimi sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşş...
canım ne kadar güzel ifade etmişsin kendini,ne mutlu sana
bu jeli ben daha önce duymadım,nedir? açıkla mısın biraz? çok sevindim sana ve cok özendim.
senin bu değerlerini duyunca ben şimdi kesin hamile falan değilimdir diyorum.çünkü bizim 4.300.000 sadece ve ileri hızlı %5
öle deme bitanemm rabbim sizede nasip eder inş eşin ne zaman ameliyat oldu bilmiyorum ama canım ameliyattan sonra 9. ayda anca hamile kaldım onun öncesinde de 1.5 senemiz var beklediğimizzz neyse canım rabbimin istemesi pre-seed in yardımıyla hamile kaldım pre-seed jeli vajinal sıvıya yakın olduğu için spermlerin zorlanmadan yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuşş.. gitti-gidiyor sitesinde ismini yazıp aratırsan görebilirsin canımmm neyin fayda olacağını hiç bilmiyosun bununla hamile kalan çok kişi duydum çok umutlanmıştım buna da bağlı olarak bu ay hamile kalacağıma o kadar inanmışım ki rabbimde boş çevirmedi çok şükür
bu arada hamile kalmadan önce o kadar çok belirti bulur acaba hamilemiyim diye sorardım ama hiç belirtilere takılmayın şu anda nerdeyse hiç bir belirtim yokk
maşallah canım yadediğin gibi belirtiler kişiden kişiye,bünyeden bünyeye değişiyor. bizim ameliyat olalı 7 ay oluyor canım.en son iki ay önce sonucumuz yukarıda yazdığım gibiydi. çok ağır bir imtihanmış...
allah kimseye böyle dert vermesin inş.
amin canımmm inşş en kısa zamanda sanada nasipp etsin inşşşşşş
canım sevindim senin adına ne güzel emeklerinizin mükafatını almışsınız rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin iinşallah
darısı da tüm isteyenlerin başına:)))
presseedi bende duydum ve bir arkadaşım senin gibi onu kullansdığı ay hamile kaldı
bizimde ameliyatımız olalı 2 buçuk ay oldu inşallah bir aya kadar test vereceğiz bizde
sonra takip isteyeceğim doktorumdan ve takipte bende kullanacağım inşallah
benim yumurtlamm düzensiz olduğu için ne zaman yumurtladığımı anlayamıyorum şimdi alsamda ziyan ederim diye takibi bekliyorum
bende ateş ölçüyorum ama ateşle bile anlamak zor yumurtlama günümü
bu ay bi de ovulasyon testi yapacağım
bugün 21. günüm test yaptım ve silik çıktı
sende yapmışsın bilirsin ikinci çizgi koyu çıkınca pozitif oluyo ya
peki ikinci çizgi silik çıkarsa ne oluyor negatif olduğunu biliyorum ama silik olunca yakında yumurtlayacağın anlamına da gelir mi
çok komik bir soru oldu ama:)))
ben hala adet olmadım kızlar :26:
tam olacakmışım gibi ağrı var ama tık yok. ayıptır söylemesi ped koyuyorum kaç gündür olursam diye.
bu gün ara ara sıcak basmaları oldu,adetliyken çok olur bana. Kesin hamile değilim.
bir de öyle akıntım var ki,adet oldum zannedediyorum.
bekliyorum bakalım,hayırlısı....
hoşseda senı beklıyorum hadı hamıleyım de de umut ol bize.. yap artık su testı yaaa ben doğurdum burda:)
kızlar...
test yapamadan adet oldum,gelmez olası kırmızılar geldi yine
ne zormuş allahım ya..benden çok eşim o kadar ümitlenmişti ki. nerdeyse 2 saatte bir arayıp aşkım adet oldun mu diye soruyordu. isyan etmek istemiyorum,susuyorum
amiin canım inşşş rabbim sizede nasip etsin inşşş..
niye komik soru olsunn tatlım bende bi çok şeyi burda öğrendim birbirimizden öğreniyoruzz iştevalla yumurtlamaya yakın silik silik başladı benimm döngümün 15. günü ben kopkoyu kırmızı bir çizgi görmüştümm öle anlamıştım canım senin yumurtlaman düzensiz ise doktor takibi dediğin gibi daha iyi olur hem belki çatlatıcı iğne de verirse şansında artar.. ALLAh yardımcınız olsun canımm inşş mutlu haberi alırsınız yakındaaa
kızlar...
test yapamadan adet oldum,gelmez olası kırmızılar geldi yine
ne zormuş allahım ya..benden çok eşim o kadar ümitlenmişti ki. nerdeyse 2 saatte bir arayıp aşkım adet oldun mu diye soruyordu. isyan etmek istemiyorum,susuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?