Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bizim hızda problemimiz vardı.eşim ameliyattan sonra meraktan sperm testi verdi. sonuclarda ilerleme vardı. doktor bebek olacak değerler bunlar demişti. Ama Allah dualarımızı kabul etti.

merhaba arkadaşlar !

ya kızlar nasıl söylesem.
adetim 4 günü geçti,gelmedi. içimde saçma bir ümit...eşimin değerleri bu kadar düşükken olması mucize olur.test yapmaya korkuyorum,aslında kendimi ümitlendirmek istemiyorum.

ama adet olcakmış gibi belimde ve karnımda ağrı var,ayağıma çorap giyip ısınınca geçiyor. bende anlamadım

sizce şartlar bu kadar kötüyken böyle bir ihtimal söz konusu olabilir mi? ne dersiniz?

selam hos sada, bence olabilir neden olmasın ki.. bir iki gün daha bekleyip test yap bence. inşallah hamilesindir canım.. ben de sizlere sormak istiyorum, benim de bu ayki adetim çok değişik oldu , her zaman 5 yada 6 gün yoğun kanamam olurdu bu kez sadece 1 gün kanamam oldu çok yoğun deildi ve sonrasında iki gün hafif kahve akıntı şeklinde oldu ve bittii. anlamadım ki neden böyle oldu. sizce ne yapmalıyım?

inşallah canım ama ümitlenmek istemiyorum,resmen bunun için çabalıyorum hatta :)

canım mevsimsel değişikliklerden olabilir diye düşünüyorum ben.bazen bana da oluyordu. ama için rahat etmezse bir doktora görün

hoş sada test alıp yapsana ne bekliyorsun kuzum 4 gün geçmişse hemen belli olur

hoş sada test alıp yapsana ne bekliyorsun kuzum 4 gün geçmişse hemen belli olur

ama korkuyorum,hatta unutmak istiyorum geciktiğini falan.
yapmıyorum çünkü adet olacakmış gibi karnım ve belim ağrıyor.diyorum ha gelecek ha geldi ama gelen giden yok :26: özellikle sabahlrı çok ağrım oluyor,kesin oldum diye giriyorum lavaboya ama yok işte. mevsimsel değimlerdendir nevbaharcım . 2 gün falan daha gelmezse yapacağım,sonucu yazarım size de :)

kızlarrr inş bi nebze umut, ümit olabilirim diye yazıyorum eşim geçen sene haziran ayında varikosel ameliyatı oldu değerlerimiz ameliyat sonrasında 1-2milyon olarak arttı çokta ümit yoktu hatta doktor varikosel tekrarlayabilir diyerek çokta umutlandırmamıştı geçenlerde tekrar kontrol için gitti doktor değerler istediğimiz sayılara ulaşmamış tekrar ameliyat olmanız gerekebilir dedi nerdeyse umutlarımız yıkılmıştı değerlerimiz 20-25 milyon arasında morfoloji %75 hız ise toplamda %25 dii sonra sizde duymuşsunuzdur pre-seed jeli denemekle ne kaybederiz diyerek denedik ben yanında ovulasyon testi kullandım jeli sadece 2 defa kullandım ve rabbime milyonlarca kere şükürler olsun ki bu ay hamile kaldım rabbim inşş bebeğimi sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin inşş...

canım ne kadar güzel ifade etmişsin kendini,ne mutlu sana

bu jeli ben daha önce duymadım,nedir? açıkla mısın biraz? çok sevindim sana ve cok özendim.

senin bu değerlerini duyunca ben şimdi kesin hamile falan değilimdir diyorum.çünkü bizim 4.300.000 sadece ve ileri hızlı %5

öle deme bitanemm rabbim sizede nasip eder inş eşin ne zaman ameliyat oldu bilmiyorum ama canım ameliyattan sonra 9. ayda anca hamile kaldım onun öncesinde de 1.5 senemiz var beklediğimizzz neyse canım rabbimin istemesi pre-seed in yardımıyla hamile kaldım pre-seed jeli vajinal sıvıya yakın olduğu için spermlerin zorlanmadan yumurtaya ulaşmasını sağlıyormuşş.. gitti-gidiyor sitesinde ismini yazıp aratırsan görebilirsin canımmm neyin fayda olacağını hiç bilmiyosun bununla hamile kalan çok kişi duydum çok umutlanmıştım buna da bağlı olarak bu ay hamile kalacağıma o kadar inanmışım ki rabbimde boş çevirmedi çok şükür

bu arada hamile kalmadan önce o kadar çok belirti bulur acaba hamilemiyim diye sorardım ama hiç belirtilere takılmayın şu anda nerdeyse hiç bir belirtim yokk

maşallah canım ya dediğin gibi belirtiler kişiden kişiye,bünyeden bünyeye değişiyor. bizim ameliyat olalı 7 ay oluyor canım.en son iki ay önce sonucumuz yukarıda yazdığım gibiydi. çok ağır bir imtihanmış...
allah kimseye böyle dert vermesin inş.

amin canımmm inşş en kısa zamanda sanada nasipp etsin inşşşşşş

amin canımmm inşş en kısa zamanda sanada nasipp etsin inşşşşşş

canım sevindim senin adına ne güzel emeklerinizin mükafatını almışsınız rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı da nasip etsin iinşallah
darısı da tüm isteyenlerin başına:)))
presseedi bende duydum ve bir arkadaşım senin gibi onu kullansdığı ay hamile kaldı
bizimde ameliyatımız olalı 2 buçuk ay oldu inşallah bir aya kadar test vereceğiz bizde
sonra takip isteyeceğim doktorumdan ve takipte bende kullanacağım inşallah
benim yumurtlamm düzensiz olduğu için ne zaman yumurtladığımı anlayamıyorum şimdi alsamda ziyan ederim diye takibi bekliyorum
bende ateş ölçüyorum ama ateşle bile anlamak zor yumurtlama günümü
bu ay bi de ovulasyon testi yapacağım
bugün 21. günüm test yaptım ve silik çıktı
sende yapmışsın bilirsin ikinci çizgi koyu çıkınca pozitif oluyo ya
peki ikinci çizgi silik çıkarsa ne oluyor negatif olduğunu biliyorum ama silik olunca yakında yumurtlayacağın anlamına da gelir mi
çok komik bir soru oldu ama:)))

amiin canım inşşş rabbim sizede nasip etsin inşşş..
niye komik soru olsunn tatlım bende bi çok şeyi burda öğrendim birbirimizden öğreniyoruzz işte valla yumurtlamaya yakın silik silik başladı benimm döngümün 15. günü ben kopkoyu kırmızı bir çizgi görmüştümm öle anlamıştım canım senin yumurtlaman düzensiz ise doktor takibi dediğin gibi daha iyi olur hem belki çatlatıcı iğne de verirse şansında artar.. ALLAh yardımcınız olsun canımm inşş mutlu haberi alırsınız yakındaaa

ben hala adet olmadım kızlar :26:

tam olacakmışım gibi ağrı var ama tık yok. ayıptır söylemesi ped koyuyorum kaç gündür olursam diye.

bu gün ara ara sıcak basmaları oldu,adetliyken çok olur bana. Kesin hamile değilim.

bir de öyle akıntım var ki,adet oldum zannedediyorum.

bekliyorum bakalım,hayırlısı....

hoşseda senı beklıyorum hadı hamıleyım de de umut ol bize.. yap artık su testı yaaa ben doğurdum burda:)

hoşseda senı beklıyorum hadı hamıleyım de de umut ol bize.. yap artık su testı yaaa ben doğurdum burda:)

canım benim ya ne güldüm yazına ne güldüm yarın da gelmezse yapacağım. ne yapayım canım benim ümitlenmeyi bile yasakladım kendime. gelir nasıl olsa deyip duruyorum kendi kendime .

kızlar...

test yapamadan adet oldum,gelmez olası kırmızılar geldi yine
ne zormuş allahım ya..benden çok eşim o kadar ümitlenmişti ki. nerdeyse 2 saatte bir arayıp aşkım adet oldun mu diye soruyordu. isyan etmek istemiyorum,susuyorum

canımm.. vardır bunda da bir hayır demek ki daha vakti zamanı değilmiş siz çok fazla birarada değilsiniz diye de hatırlıyorum belki bir araya gelince eşinle şansınız daha da artacaktır benim arkadaşım da aynı şeyi yaşadı çünkü. eşiyle zorunlu olarak ayrı yaşıyorlardı tayin meselesi farklı şehirdeydiler bir yıl korunmamaalrına rağmen olmadı her ne kadar bir araya gelseler de yumurtlama günü tutuyor muydu tutmuyor muydu belli değildi
bir yıl sonra eşi yanına gelince bir iki ay sonra hamile kaldı biraz da ayrılıktan dolayı stres de etkiler tabi..
hayırlısı olsun ne diyelim hiç ümtisizliğe kapılma ve kaldığın yerden başla elbet günü gelince olacaktır..

canım teşekkür ederim cevabın için.. benim zaten muhtemelen iğneli takiple olacak sadece ben bu ay da boş geçmesin bişiler yapayım istedim benim döngüm 60. günleri bulduğu için ben 30 ile 40. günler arası yumurtluyorum o yüzden bu ay bu günler arasındaki her gün yapacam yumurtlama testini bakayım o silik çizgi değişecek mi:))
duaların içinde kocaman bir amin diyorum..

ah cnm ya çok üzüldüm ama hayırlısı.üzme kendini bak yazık eşin daha çok üzülür seni öyle görünce.çok etkilendim demek 2 saatte bir arayıp soruyorduben eşime bebek denemelerine başladığımızdan beri tam sölemiyorum adet tarihimi.kaç gün var diye sorsa bile atıyorum 2 gün varsa 4-5 gün diyorum.ALLAH nasip eder de hamile kalırsam idrar testi ile yetinmeyip kan testi yaptırıp emin olmadan eşime sölemeyi düşünmüyorum.boşuna ümütlenmesin diye.ALLAH bizle unutma O'a sığın dua et hayırlısını iste.kolay değil bu zamanları atlatmak ama elden gelen başka bir şey de yok biliyorsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…