Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Tamam canım çok sağol...
Amaaaann kilo falan yapmasın zaten benimki aldı başını gidiyo kilo yönünden, sıkıntılar var yani eşimde Birde o yönden uğraşmayalım
Tarifini biliyorum canım teşekkür ederim 3 dakikaya dikkat edicem :)

Bu arada gogicim senin durumların nedir ne değildir bilmiyorum? Varmı sende bebiş? Kaç yıllık evlisiniz canım:26:

Bu arada gogicim senin durumların nedir ne değildir bilmiyorum? Varmı sende bebiş? Kaç yıllık evlisiniz canım:26:

:))) sıra sana geldı dıyosun dökülll :) ben agustosta 2 yı bıtıcek cnm esımde varıkosel oldguunu agrılarından dolayı ogrendık megersem bevegede engelmıs kasım 2011 de esım amelıyat oldu canım sımdı 6.ayımız doldu asılama surecındeyım cuma gunu tahlıl sonuclarımı goturcem uygun mu degılmı bakılcak esımın amelıyat oncesı degerı 8 mılyon ıdı denemek ıcın asılama yaptırdık ama olmadı amelıayttan 3 ay sonra 48 mılyon oldu 6.ayımızdada 73 mılyona cıktı cnm sımdı cuma gunu tekrar bakılcak kan sonuclarımız ıle bırlıkte degerlendırcekler asılamaya karar verılırse hazıran adetımde baslancak canım buarad bekarlııgmda 4 yıl pco tedavısı gordum bende 4 yıl dogum kontrol hapı kullandım 3 senedır kullanmıyorum yumurtlamamda doktorun demesıne gore guzel kendılıgınden buyuyp catlıyabılıyor ama hımbıl spermler popolarını kaldırıpta bır yumurtanın ıcıne gıremıyolar :))))) ınsallah cuma gunu guzel seyler duyarımda asılama olur gelır bebıslerrde :)

kızlar dünki yaptıgım testı çöpte gördüm ıkıncı cızgı hafıf kırmızıydı.esımı gönderıp ıkı test daha aldırdım. ıkıncı cızgı yıne belırdı.dünkine göre daha net üstelık. saat 7 de gidip özel bı hastanede kan tahlılı verdım. saat 8de bellı olacak. cok garıp bı durumdayım. mayhoş..sessiz..hüzünlü. içimi bi duygusallık sardı. dualarınıza ıhtıyacım var..

aaaaaaaaaaa hadı ınsallah canımm benımmmm gelıyor bebıss dualarımız senınle hemen haber ver bızedeee :)

kızlar benim eşimde de varikosel vardı ameliyat olalı 1 yıl oldu ve hamileyim ameliyat sayıyı pek arttırmadı kürler sayesinde olduğunu düşünüyorum Allah yardımcınız olsun ben 2 yıldır istiyordum aşılama da yaptırdım olmadı bu süreç çoksıkıntılı geçiyo umarım tez zamanda iyi haberler alırsınız

hamileyım... konusamıyorum.yazamıyorum. affedın. bı kendıme gelıım. sizlerı sevıyorum hepınızı. rabbımı en cok da..

hamileyım... konusamıyorum.yazamıyorum. affedın. bı kendıme gelıım. sizlerı sevıyorum hepınızı. rabbımı en cok da..

canım benım gözünaydınnnnn cok şükür gelıyor bebısıınnnnn canımmm allah saglıkla huzurla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhhh

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyoooooooooooooooooooruuuuuuuuuuuuuuuummmmmm..
tabiyaaaaaa çok çooooooookkkk mutlu oldum maaşlaha maşallah:))))))
ay canım yaaa çok şükür ki biri daha kurtuldu nasıl mutlu oldum anlatamam...

bir kendine gel hemen dökül bakalımmmm:)))
ne yaptın kaç ay oldu ameliyat olalı eşine neler yedirdin içirdin:)))
en son değerleriniz nasıldı..

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım..
sizi tebrik ediyorum..

Son düzenleme:
bende yaklaşık 2senedir istiyorum eşim 2 ay önce oldu ameliyat ama sanırım bu ayda bebiş yokkkk......
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşş...

slm cnm esının amelıyatı daha cok yenıymıs ınsallah tez zamanda hayırlısıyla gelır senınde bebısın amelıyat oncesı esının degerlerı nasıldı sayı-morfolojı falan

ooooo haber varmış maşaallahhhh
TABİYAAAA tebrik ederim hayırlı olsun...
sevinçten uçuyorsundur şimdiiiiiii

sende kurtuldun Rabbime hamdolsun...
kendine gelince anlatırsın dimi nekadardır bekliyorsun nasıl bi şüreçten geçtiniz???:26:

canım benım gözünaydınnnnn cok şükür gelıyor bebısıınnnnn canımmm allah saglıkla huzurla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhhh

cnm bnm allahım sana da yasatsın hayırlısıyla ve hayırlısıysa..su an sevınçlıyım. yenı yenı ıdrak edıyorum.şükür namazımı kıldım. secdelere kapanıp..allahım o kadar büyükki..

saol canımm ınsallah hepımızın kucakları dolsun degerın kac cıkmıs canım soyledılermı?

gökçenımm tesekkur edrım cnm allah razı olsun. tez zamanda sızler de yasayın bu güzellıgı ıns.
esım 8 martta tek taraflı amelıyat oldu cnm

.sayı 5 mılyon ılerı hız ve morfolojı sıfırdı.
hazıranın 8inde ıkı ay bıtecek üçe girecektık. biz daha 3. ay spermini yaptırmadık yanı.
hazıranın son haftası test yaptırcaktı esım. gerek kalmadı ama esım persembe günü gıdıp test verecek. hangı degerlerle ne durumda hamıle kaldıgımı ögrenmek ve sızlerle paylasmak ıcın..
biz neler yaptık.. en basta bol bol bol dua ettık ve cevremıze de her fırsatta hatırlattık dua ıstedık
esıme amelıyattan hemen sonra kecı boynuzu kürü uyguladım. her aksam zeytınyagında bekletılmış bır kuru inciri sabah yedırdım ac karnına. proxeed plus,trental
ve zinco kullandı düzenli olarak.
ben de sogan suyu kürü yaptım. inciri bu ay adetımle yapacaktım kı gerek kalmadı hamd olsun
bunların yanında sıgara bıttı hayatında. tek tük alıyodu.
bunlar işte canım. insaallah şifa nıyetıne sızler de ön ayak olur bu liste.

cnm allah razı olsun hep bırlıkte bu güzellıklerı yasayalım ıstıyorum.. sizlerle.. rabbım umutla bekleyan her adaya nasıp eder ins.. cok mutluyum. bı o kadar da saskın..
ben on aylık evlıyım. evlendıımden berı hıç korunmamıstım. esımın varıkoselını ögrenınce mart 8 de amelıyat ettırdık. 2,5 ay sonra hamıle kaldım şükürler olsun. sayı 5 mılyon ılerı hız ve morfoloji sıfırdı. amelıyattan sonra dgerler ne kadar arttı ne oldu bılmıyoruz. persembeye yaptırcaz merak ettık bız de.
ınsaallah sizlere de umut olmustur..

saol canımm ınsallah hepımızın kucakları dolsun degerın kac cıkmıs canım soyledılermı?

ewet cnm 655.77 cıktı degerım gıdıp aldık sonucu. yarın doktora gıtcem. esımle kan uyusmazlıımız var. ığnesı falan var die bılıorum. bakalım neler sölıcekler. ama bnm hala adet sancılarım gelıp gıdıo. sabah işe gıderken pedımı bıle koymustum. o kadar karnım agrıodu. anlamıyorum neyın nesı. bakalım bı gıdeyım de yarın ınsşş

ohh masallah canım degerın cok guzel yuksekkkk hehe pedın bosa gıtmıs :) canm benım adet olucakmıs gıbı sancıların olabılırmıs zaten ole dıyolar benımde esımle kan uyusmazlıgım var benım ablamında vardı korkma ıgnesı var dogum sırasında bebge ve sana yapılıyor allahın ıznıyle bırsey olmuyor ama gıt tabı ıhmal etme sakın bılsın doktorun okadar cok sevındımkı anlatamam hamıleyım dıye yazıdıgnı okuyunca gozumden yaslar ındi ınsallah canım bızlerde yazıcaz hamıleyız dıye :)) bak dualrında unutma benı sakın hamılelerın duaları kabul olurmus :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…