kacıboynuzu kuru ıle ben esıme amelıyat oncesınde bır ayda bır mılyon artıs saglamıstım canım ımkanın varsa 2 kılo al hergun taze hazırlancak bılıyorsunkı gazete kagıdına sarıp saklarsan bırsey olmazz 2 kg senı 2 aya yakın ıdare eder gunde 7 tanesınden yapıcaksın eger tarıfnı bılmıyorsan verırım en onemlı noktası 3 dakıka kaynatmak fazlası kılo yapıyor cunku detayını anlatırım bılmıyorsan cadılık yapma zamanına kaadar kurlerle ugras cnm sonra yaparsınnn:
Bu arada gogicim senin durumların nedir ne değildir bilmiyorum? Varmı sende bebiş? Kaç yıllık evlisiniz canım:26:
kızlar dünki yaptıgım testı çöpte gördüm ıkıncı cızgı hafıf kırmızıydı.esımı gönderıp ıkı test daha aldırdım. ıkıncı cızgı yıne belırdı.dünkine göre daha net üstelık. saat 7 de gidip özel bı hastanede kan tahlılı verdım. saat 8de bellı olacak. cok garıp bı durumdayım. mayhoş..sessiz..hüzünlü. içimi bi duygusallık sardı. dualarınıza ıhtıyacım var..
Tamam canım çok sağol...
Amaaaann kilo falan yapmasın zaten benimki aldı başını gidiyo kilo yönünden, sıkıntılar var yani eşimdeBirde o yönden uğraşmayalım
Tarifini biliyorum canım teşekkür ederim3 dakikaya dikkat edicem :)
hamileyım... konusamıyorum.yazamıyorum. affedın. bı kendıme gelıım. sizlerı sevıyorum hepınızı. rabbımı en cok da..
hamileyım... konusamıyorum.yazamıyorum. affedın. bı kendıme gelıım. sizlerı sevıyorum hepınızı. rabbımı en cok da..
bende yaklaşık 2senedir istiyorum eşim 2 ay önce oldu ameliyat ama sanırım bu ayda bebiş yokkkk......
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşş...
canım benım gözünaydınnnnn cok şükür gelıyor bebısıınnnnn canımmm allah saglıkla huzurla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhhh
Allah tamamına erdirsin inş sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu...
cnm bnm allahım sana da yasatsın hayırlısıyla ve hayırlısıysa..su an sevınçlıyım. yenı yenı ıdrak edıyorum.şükür namazımı kıldım. secdelere kapanıp..allahım o kadar büyükki..
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyoooooooooooooooooooruuuuuuuuuuuuuuuummmmmm..
tabiyaaaaaa çok çooooooookkkk mutlu oldum maaşlaha maşallah:))))))
ay canım yaaa çok şükür ki biri daha kurtuldu nasıl mutlu oldum anlatamam...
bir kendine gel hemen dökül bakalımmmm:)))
ne yaptın kaç ay oldu ameliyat olalı eşine neler yedirdin içirdin:)))
en son değerleriniz nasıldı..
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım..
sizi tebrik ediyorum..
ooooo haber varmış maşaallahhhh
TABİYAAAA tebrik ederim hayırlı olsun...
sevinçten uçuyorsundur şimdiiiiiii
sende kurtuldun Rabbime hamdolsun...
kendine gelince anlatırsın dimi nekadardır bekliyorsun nasıl bi şüreçten geçtiniz???:26:
saol canımm ınsallah hepımızın kucakları dolsun degerın kac cıkmıs canım soyledılermı?
ewet cnm 655.77 cıktı degerım gıdıp aldık sonucu. yarın doktora gıtcem. esımle kan uyusmazlıımız var. ığnesı falan var die bılıorum. bakalım neler sölıcekler. ama bnm hala adet sancılarım gelıp gıdıo. sabah işe gıderken pedımı bıle koymustum. o kadar karnım agrıodu. anlamıyorum neyın nesı. bakalım bı gıdeyım de yarın ınsşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?