- 29 Şubat 2016
- 101
- 93
- 13
- 37
Canım "GNC" markası var vitamin ürünleri satıyor "solgar" markası gbi internete yaz çıkıcak hemen karşına araştırabilirsin de birçok vitamin var kadınlar için ayrı erkekler için ayrı :) siyah bir kutusu var adı Arginmax biz yaklaşık 6 aydır kullanmıyoruz ilk 6ayın içinde kullanmıştı eşim 3 ay kadar. Fiyatı hatırladığım kadaryla 140 tl di. 90 tablet olması lazım bir kutunun içinde eşim 3 kutu kadar içti bazen kampanyalı oluyo 2 tanesini daha uyguna almıştık diye hatırlıyorum son kutuyu da biraz düzensiz içti ama hepsini içti çok şükür bu vitaminin iyi geldiğine inanıyorum çok ondan önce de formen diye bir vitamin almıştık 2 ay kadar da onu içti eşim ilk zamanlarda günde 6tabletti o da canım şimdi tekrar keçiboynuzu kürü yapmaya başlıycaz yine 2 ay kadar onu yapıcaz inşallah yapabilirsek bide propolis polen bal karışımını araştırıcam bi o da çok iyi geliyomuş diye duydum bakalım zaten keçiboynuzu özünü sabah akşam yemeğe devam ediyoruz hem eşim hem ben doğal vitamin o da bana çok iyi geldiğini söyleyebilirim hem hasta olmuyorum müthiş koruyo virüslere karşı vücudumu hem de eczanelerden aldığım vitamin hapımı bıraktım sadece keçiboynuzu özü yiyorum yeterli geliyor çok şükür bana tavsiye ederim canım doğal e vitamini o daarginmax nerede satılıo canm ve fiyat ne kadr