- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Çok teşekkürler güzel dileklerin için evet dikkat edilmesi gerekiyo ben ilk ameliyatından önce bi düşük yaptım sonra araştırıldgnda eşimde varikosel çıktı dünde 2. Ameliyatı oldu bu zamana kadar bekledik inşallah bu sebep olur bebişin olmasına, hemen aşılama yaptırmak istemedik açıkcası çünkü böyle bir sorun varken asılama tutmayacaktı tutsa bile pekde sağlıklı olmayabilirdi bu senede olmazsa o zaman zaten mecbur düşünülür sonuna kadar denemek istedik rabbim hepimizin yardmcısı olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın bence sizde 2. Ameliyatı dr uygun görüyosa asılama yaptırmadan varikoseli ortadan kaldırsınlar he en sonuna kadar olmazsa son çağre asılama tup bebek yapcak bşey yok canım preseed plusu denemek istiyoruz aslnda ama yumurtlama testini ikinci aymı kullanmaya baslasam birde evicap aldık
Preseed kullanmak istiyoruz yazmışsınız. Biz de düşünüyoruz fakat tam anlamıyla güvenemiyorum herhangi bir problem olur mu diye. İnternette hep iyi yorumlar var , hiç mi olumsuz yanı yok , iyice psikopata bağladım ben

kendinize çoookk iyi bakın, birbirimize dua edelim