- Konu Sahibi delinefsim
- #1.661
Valla cnm asilama yapmasina simdi bu degerlerle bie yapiyolar bizim doktor 3 milyonken bile asilama olun dedi ama tutar ama tutmaz bilemezsin nasip.Ama su da isin bir gercegiki bizim gibiler icin tutma sansi cok dusuk zaten kalitesiz olduklari icin spermler tutsa bile dusukler yasaniyor iste bu yuzden ameliyat sonrasi yaptirmak en iyisi diye dusunuyorum.Doktora da boyle dedim tamam daha iyi olur dedi.Bana kalirsan sende su 6-7 ayini bir doldur esinin sonuclarina bakin doktorla konusun yeterli mi degil mi falan diye ona gore de asi tup harekete gecersiniz.Ben kendim icin boyle dusunuyorum daha fazla bekleyip zaman kaybetmek istemiyorum artik zaman aleyhimize isliyo.Sonuclarda artis olsa da olmasa da asi tup yaparlar senin istegin dogrultusunda ama ne kadar basari olur iste orasi dusunduruyor beklemissin okadar 3 ay daha bekle omadi yaptir bence.Artis varsa sonuclarda da normal ihtimali yuksek ama iste beklemek sabretmek lazim kimisi goruyosun ameliyattan sonraki ay hamile kaliyor bizimde oyle olurmu bilmem.Zaten bugun azicik kirmiziyii gordum moralim bozuk basimda cok fena agriyor.Azonce de doktordan aradilar 11.45 ameliyat saatimiz 9 da hastane de olun dediler offf offffhayırlısı olsun canım morfoloji ve ileri hız kaçtı sizde? inşallah hiç gerek kalmaz diğer işlemlere ne zaman adet olman gerekıyor?
benimde içim içimi yiyordu canım keşke yaptrsaydım diye çok sevindim. peki canm bize doktor 3 ay sonra teste gelin dedi.
sonuçlarda artış varsa yine bekleyecek miyiz? yoksa artış olunca mı aşılama yapılıyo? aşılama yaptırmak için ne kadar beklmek lazım??
canım bu kimyasal ve boş gebelik arasındaki fark ne?