Erkek İnfertilitesi varikosel tedavisinde ''CUPPING THERAPY'' deneyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

2yillikevli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
4
5
38
merhaba hanımlar,
uzun süredir forumu takip ediyorum. fakat yeni üye oldum. sağolun ki bu güne kadarki tüm cevapları sormadan bulabildim burada :)
anlayacağınız gibi biz de varikoselciyiz 1 yıldır. forumda yazan farklı tedavi yöntemlerini uyguladık fakat pek sonuç alamadık. sonunda ameliyata karar vermişken son araştırmalarda ''Cupping Therapy' adında bir alternatif tedavi yöntemi ile karşılaştım.
aslında bu yöntem bir kaç topikte tartışılmış fakat yeterli deneyime sahip arkadaşlardan biraz daha bilgiye ihtiyacım var :)
''cupping therapy'' yi deneyen arkadaşlar vereceğiniz bilgilere çok ihtiyacım var:)

kaçıncı dereceden peki? dr unuz ameliyat onerdiyse hiç vakit kaybetmeyin derim.bizde bir yıl bekledik ama bir ay once eşim çift taraflı amlyt oldu.zor bir ameliyat değil ertelemek zaman kaybı

kaçıncı dereceden peki? dr unuz ameliyat onerdiyse hiç vakit kaybetmeyin derim.bizde bir yıl bekledik ama bir ay once eşim çift taraflı amlyt oldu.zor bir ameliyat değil ertelemek zaman kaybı
Öncelikle çok geçmiş olsun ZehreNur. İnşallah iyi sonuçlar alırsınız.
Eşimde sol tarafta 2. Dereceden varikosel var. Ameliyat tarihimiz zaten belli. Biz de belki ilaçlarla duzeltiriz diye 1yıl oyaladık. Fakat birkaç arkadaş ameliyattan önce mutlaka deneyin işe yarıyor diye tavsiye etmiş. Deneyen birileri daha varsa tecrübelerini dinlemek isterim.

X