Erkek İnfertilitesi Varikoselin ameliyatsız tek çözümü...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

_secret_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
153
8
Merhaba arkadaşlar...
Siteye uzun zamandır giremiyordum.Eski uyeler hatırlar topicim vardı varikoselden ameliyatsız kurtulduk diye... ona eklemek istediğim birşey vardı ama konumu aradım bulamadım.bende yeni konu acmak zorunda kaldım.bazılarının merak ettiği benimde kafamı kurcalayan birşeydi.Cupping therapy tedavisi sonrası tekrar aynı haline dönermi? yani geçici bir çözümmü? bunun cevabını bugün öğrendim :) kuzumuza kardeş kararı aldık ama şüphelerimiz vardı tabi.. kendi kendine olurmu? gene tedaviye ihtiyacımız olacakmı? diye ama şükürler olsunki daha 2. ayda hamile kaldım.Hemde hiçbir tedavi uygulamadık .Şuanda çok mutluyum.İlki kadar heyecanlıyım.Hamile haberini alır almaz kendimi burda buldum.Kısacası varikosel bizim hayatımızdan tamamen cıkmış.Ameliyat olmadan asla olmaz diyenlere,Kafasında soru işareti olan arkadaşlara cevap olması dileği ile..Sorularınıza herzaman cevap vermeye calısacağım.

Son düzenleme:
tebrikler. inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınınıza alırsınız

çok teşekkür ederim.eski konumuda bulmuşsunuz bunun içinde ayrıca teşekkür.Beni eskilere götürdünüz bian geçmişi hatırlayıp hüzünledim neler atlatmışız.hepsi geçti gitti çok sükür.

X