Varım ama yokum aslında

inceldigiyer

"Estoy enamorada de ti"
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
134
54
Evet tam baslikta bahsettim gibiyim kayinvalidem icin :-) [nisanliyim]
nisanlim 2 aydir yurtdisinda oncedende uzakta calisiyordu onceden her kandil arardim ama artik kv kendinden soguttugu icin aramadim 3 aydir falan hiiiic konusmadik, o zaten bu gune kadar hic aramamistir beni :-)
Herneyse annem dir dir ediyor bu nasil is, nisanli kizsin sonucta insan arayip sorar laftada olsa der, sorar bayramlik alalim veya goruselim vs diye
Benim kayinvalidemde nerde o dusunce.. simdi mecburen bayramda bayram kutlamak icin arayacagim ama hic arayasim yok onu
Diyenler olacak ne gerek var diye evet onun bir copune kalmadim ama bu bir hatir ve cevremde nisanli arkadaslarim kuzenlerim var onlarin kayinvalidelerini gorunce bozuluyorum tabiki

Konuyu acmak istedim sizinle konusup kayinvalideyi cekistirmek istedim :) boyle iste kizlar annem bir yandan dir dir ediyor cunku halamin kizida nisanli kayinvalidesi dunyalari serdi ayaklarinin altina o derece :-) bizde bir kuru selam yok

siz ne diyorsunuz bu konuda?

Mesafeli olmak iyidir,arayıp hal hatır sorarak kendinizden birşey eksiltmezsiniz.
Bayramlık ne alaka ki? Herkes kendisine alsın.Karşı taraftan beklemeyin bence.Yaparlarsa jest olur,yapmazlarsa ayıp olmaz bence.

Bayramlik alalim diye aramasını mı bekliyorsunuz ben mi yanlış anladım ? Muhtemelen siz ariycaksiniz. Kaynananizin yerinde olsam ve o niyetle aradiginizi sezsem telefonu direk yüzünüze kapatirdim. Bu kadar da net bir insanım :KK59:

ayy ne munasebet, 40 degil 80 yil dusunsem bile aklima gelmez bayramlik icin aramak
nisanli olarak sonucta bayram gunu 17 temmuz cuma gunu anne baba bayraminiz mubarek olsun diye aramam gerekir ya, onu belirttim yukarida icimdende gelmiyor diye

Yani bunlar ne saçma adetler diye yazacağım ama sonuçta herkes yaşadığı yere göre şekilleniyor, çevresinde ne görüyorsa ona o normal geliyor. Mesela benim çevremde nişanlı kıza kayınvalidesi bayramlık alır olayına hiç şahit olmadım. Böyle bir adetin varlığını kadınlar kulübündeki konulardan öğrendim ve şaşırdım hatta. O yüzden hala bana çok anlamsız geliyor. Annenin seni etkilemesine izin verme, aileler biraz eski kafalı oluyor. Bayramlık falan kafaya takılacak şeyler değil, gereksiz ayrıntılar sadece.

Nişanlından hiç bahsetmemişsin onla nasılsınız? Nişanlınla aranız iyiyse ailesiyle mesafeli olsanız ne olur olmasanız ne olur? Hatta mesafe iyidir, ne de olsa fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler. Ne kadar iç içe olursanız o kadar sorun çıkar. Ama bayramda adet yerini bulsun diye elbet aramanız lazım. Nasılsınız falan der bayramlarını kutlar bir iki dakika konuşur kapatırsınız. O kadarından zarar gelmez :)

Kv ilgi göstermiyorsa sen göster yok icinden gelmiyorsa sevemiyorsan ondanda ilgi sevgi bekleme mesafeli olun meraba meraba

O karsı Tarafın görgüsüyle alakalı bir durum, sen istesen oda icinden gelmeyerek alsa severekmi giyeceksin o bayramlığı? Böyle durumlarda kuzenime sunu Yaptılar, kardeşime sunu aldılar diye kendini başkasıyla kıyaslaman cok yanlıs. Su bizim toplumumuz elalem ne der ve ona sunu aldılar ama benim neyim eksik demekten ne zaman vazgeçecek cok merak ediyorum :KK14: nişanlın sana diger veriyormu, cömertmi sen ona bakacaksın cünkü Mühim olan o

Ya arkadaşlar bu bayramlık mevzusunu sorun yapan hep anneler farkındaysanız. Üyelere yüklenmenin ne anlamı var? Eski insanlar işte ne görmüşlerse onu bekliyorlar hala. Siz beklemezsiniz ileride kendi çocuğunuzun da bir beklentisi olmaz. Fazla abartılıyor bütün gelinler Paragöz gibi gösteriyorsunuz.

Kız bayramlık için aramasını bekliyorum dememiş hemen nasıl bir kafayla saldırıyorsunuz anlamıyorum sizleri..o annesinin beklentisi..bu kız bir kuru aloya tamam..ama onu anlayacak kaynana da yok ortada..nişanlın ne alemde kardeş?

Allah bin kere razi olsun
ben yanlis anlattim herhalde diye dusunmustum ama demek ki dogru anlatmisim, herkes anlamak istedigi gibi anliyor demek
Cok tesekkur ederim, nisanlimla annesinin bana olan soguk tavri yuzunden acik acik soyledim bugune kadar ve tabiki annesine toz kondurmadi :) bende artik kandillerde aramayacagim ozaman dedim sen bilirsin dedi
onu disinda nisanlimla aramiz iyi bir sorun yok canim

Ya arkadaşlar bu bayramlık mevzusunu sorun yapan hep anneler farkındaysanız. Üyelere yüklenmenin ne anlamı var? Eski insanlar işte ne görmüşlerse onu bekliyorlar hala. Siz beklemezsiniz ileride kendi çocuğunuzun da bir beklentisi olmaz. Fazla abartılıyor bütün gelinler Paragöz gibi gösteriyorsunuz.
Cani gonulden cok tesekkur ederim, cok sagol beni anladigin icin

Allah bin kere razi olsun
ben yanlis anlattim herhalde diye dusunmustum ama demek ki dogru anlatmisim, herkes anlamak istedigi gibi anliyor demek
Cok tesekkur ederim, nisanlimla annesinin bana olan soguk tavri yuzunden acik acik soyledim bugune kadar ve tabiki annesine toz kondurmadi :) bende artik kandillerde aramayacagim ozaman dedim sen bilirsin dedi
onu disinda nisanlimla aramiz iyi bir sorun yok canim
Dert etme bazen konuları nasıl değiştirdiklerini dehşetle izliyorum..ama normal her çeşit kadın var burda..

her gelin kv birbirini sevecek, ilgili alakalı olacak diye bişey yok. önüne taş koymuyorsa çok umursama mesafeli olmak belkide daha güzel :) nişanlınla nasıl aran?

Amaan bayram geldi kac konu acildi kayinvalidenin bayramlik almadığiyla ilgili. Bos verin annenizin söylediğini bayramlik falan cok sacma gereksiz seyler. Bayramlik niye alsin ki kadin. Ha 3 aydir bi arasaydi deseniz o ayri.

öyle bir nimete düşmüşsün ki arkadaşım sevinmelisin bile,hiiiiç yüz göz olma,evlenince de ilişkin bu şekilde devam eder azıcık aşım kaygısız başım şeklinde kocanla çoluğunla çocuğunla mutlu mesut yaşarsın ,inan dünyaları ayağına serse ,evlenince o serdiği dünyayı fitil fitil burnundan getirir,annene de kulağını tıka boşver ,çevreni de görmezden geliver ,nişanlınla mutluysan üç maymunu oyna kur huzurla yuvanı ..

X