- 9 Aralık 2014
- 49
- 13
- 41
- Konu Sahibi kimberly54
az önce bir rüya gördüm hemen anlatmak istiyorum yorumlarınızı merak ediyorum ben 3 katlı evin 3, katında oturuyorum en alt katta kayınvalidem oturuyor orta katta eltim rüyamda kayınvalideme iniyorum kocama kızıma bakmaya kocam oturma odasında uyumuş elimde anahtarlık var anahtarlık düştü anahtarlar dağıldı onları yerden topladım sonra kızıma bakıyorum kızım arka odada 3 tane yatak var eltimin oğlanlarına yapmış kayınvalidem onlar yatmış onlar kalkınca kızımda onların yatağına girmiş neyse ben kayınvalidemle konuştuktan sonra kendi katıma çıkacağım bir bakıyorum kapının önün ayakkabı dolu ( heralde eltim iftar falan veriyor diye düşünüp) kendi katıma çıkıyorum kendi katıma çıktığımda normalde merdivenden sonra hemen benim dairemin kapısı vardır rüyamda kapımın önünde bir oda büyüklüğünde geniş alan var kadınlar kapımın önünde oturmuşlar yemek yiyorlar kayınvalidemde orda ona soruyorum anne sen ne zaman çıktın buraya ne oluyor diye "eltin mevlüt okutuyor" diyor bana bir bakıyorum benim dairemin kapısıda açık kapıdan içeriye giriyorum evimde kadınlar oturuyor birisi çocuk uyutuyor birisi doyuruyor falan ( evimin temizlik zamanının geldiğini düşünerek kızıyorum ) kapımı kim açtı diyorum herkes kevser yenge diye biri var ona bakıyor ondan biraz kızarak evminin anahtarını elinden alıyorum o sırada dayımın hanımı bayılıyor orda hemen yanına gidip yenge ne oldu neyin var diyorum "görmüyormusun annenden için ne diyor doktorlar annen namaz kılmadığı yemek yemediği için zayıfmış diyor ( kendi annemden için ) bende kadınlara dönüp diyorumki annem gerçekten yemek yemediği için tığ gibi duruyor ( annem kiloludurda) doktorlarında böyle abuk subuk konuştuğunu hiç duymamıştım tövbe tövbe yarabbii diye söyleniyorum sonra ezan sesine uyanıyorum yorumlayabilirseniz sevinirim