- 12 Haziran 2015
- 3
- 3
- Konu Sahibi lemon tree
Selam kızlar... Siteyi yeni keşfettim ve hemen üye olup vaser lipo tecrubemi paylaşmak istedim. Bölgesel yaglarindan kurtulmak isteyip de kafası karışık olanları biraz aydınlatır belki diye düşündüm. Yaklaşık 1 ay önce vaser liposuction operasyonuyla bel ve basen bölgemdeki yağlardan kurtuldum. Öncelikle şunu belirteyim Mezoterapi, bilmemne dalgasıyla yağ kırma, rejim, egzersiz her yolu denedim yıllardır hiç biri ise yaramadı. Kilolu değilim ama bel ve basende fazlaligim vardı. Sizde de durum buysa daha fazla vakit, nakit ve umut harcamadan vaser lipo yaptırın derim :) operasyon yaklaşık 2 saat sürdü, 2 litre yağ alındı ve 4 saat kadar sonra hastaneden ayrıldım. İlk 3-5 gün oturup kalkmak dahil her tür günlük isimde zorlandım, ağrı çektim diyemem daha çok hareket anında canınız yanıyor ve dayanılmaz bir şey değil kesinlikle. Tavsiyem 5 gün dinlenecek süre ve iyi bir refakatci ayarlayın operasyondan önce. Tabi bir de ödem oluyo bu sürede bol kotlariniz bile sizi kurtarmayacak geniş elbiseler salvarlar vazgecilmeziniz olacak. 5 günden sonra ben sıkıntısız normal hayatıma döndüm, 10. Gün itibariyle de ödemim farkedilmiycek kadar geriledi. En çok korse konusuna takılıyodum zor olur giyemem daralirim diye, hiç sandığım gibi olmadı. Kullanımı çok rahat hatta alışkanlık bile yapıyo. Operasyonu Altan Yucetas yaptı. Ailemde bol doktor olduğu için çok fazla doktorla görüşme şansım oldu. Altan beyi seçmemin en önemli sebebi çok pozitif, inanılmaz ilgili özenli ve aynı zamanda gerçekçi olmasıydı. Hem sonuç hem de sürece bakınca kesinlikle doğru kararmış, altan yucetasi da vaser lipo yla birlikte tavsiye ediyorum :) sonuç olarak gerçekten vücut şeklim değişti, tamamen iyileştim diyebilirim ( tabi ufak dikiş izlerim var henüz gecmedi ) ve en önemlisi de artık aynaya mutlu bakıyorum. Bir de bi heves alinan slimfit kiyafetler atilmaktan kurtuldu. Darısı fazla yaglarindan bunalanlarin başına :)
Sevgiler...
Sevgiler...