Ve daha bir sürü şey...

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
23 yaşıma yeni girdim.Bazen hiç büyümeseydim diyorum.Hayat ilk darbeyi ufaklıkken vurdu bana bize..
Annem daha abimle ben 5 6 yaşlarındayken bizi oturduğumuz yerden yarımsaat uzaklıkta bir ilçeye getirirdi.Hayal meyal hatırlıyorum babamı aldattığını.Aldattığı adam da evli ve çocuklu biriydi(konuşurken duymuşum). Dolmuş şöförüydü. Birgün yine dolmuş bomboş abim, ben ve annem bindik.Bizi arka koltuklara götürdü annem oturun dedi.Oturduk.Sadece hatırladığım kafamı koridor kısmına uzatıp baktığımda adam annemin eşarbını açtım öpüyordu sarılıyorlardı.Sonra bazı zamanlarda gizliden telefonla görüştüğünü hatırlıyorum.Ev telefonuyla konuşurdu ben gelince hadi Nuran'cım öpüyorum derdi kapatırdı.Ve bir süre sonra tamamen bitti bu ilişki.Ve ben bu konuyu kendisine hiç açmadım bildiğimi bilmiyor.
Ve babam ne zaman başladığını bilmiyorum ama hep annemi aldattı.Azeri bayanlarla birlikte olmalar.Diğer evimize evli olan bir başka arkadaşıyla bayanları getirmeler.Bunu anneme söyleyen bir komşuyu da tekmeleyerek dövmeler..Ve annem yine hatalar dizinini bozmadan şuanda 10 yaşında olan kardeşime hamile kaldı.Ve babam ozamanlar işi daha da azıttı.Anneme bıçak çekmeler öldüresiye dayaklar.
Ve yine bir gün annemin ısrarlarından sonra babamın telefonuna bakıp hangi kadınla konuşuyorsa numarasını alıp anneme vermemle babam tarafından cinayete kurban gidiyordum.Vay senin gibi evlat olmaz olsun.İnsan annesiyle babasının kötülüğünü ister mi diyerek yatağa yatırıp boğazımı sıktı teyzem sesimize yetişmeseydi belki de hayatta değildim.Yaşım 20'lere geldi ama hala 10 yaşındaymışım gibi ufak bir şeyde üstüme yürüyüp pataklamaya çalışmalar.
Annem de babam da çalışan insanlar.Üniversiteye gittim kan kustura kustura okudum çalıştım öğrenciyken kendi paramı kazandım.Halbuki durumumuz çok çok iyiyken.Varlık içinde yokluk işte.
İnsanın en yakınındakiler de böyle olunca insan nereye gideceğini şaşırıyor. Abimse 2 senelik bir ilişkisini devam ettirmekle.Kız arkadaşıyla tanıştım pek ısınamadım ama aldatılmayı oda hak etmiyor malesef.Evet abimin okulunun bitmesi ve kızdan uzaklaşmasını fırsat bilerek başka kızlarla konuşmalar buluşmalar.Hattyine a sırf yatmak için kaç saatlik yol tepip gitmeler.
Evet böyle bir ailede büyüdüm.İnsanlara karşı güvensizlik başladı.Hak edene de hak etmeyene de malesef..Biriyle çıktım 2 sene üniversitedeyken başta herşey normal giderken meğersem sonra anladım ki yine çamura batmışım.Tehtid etmeler, yolumu kesmeler ve ağzımı yüzümü dağıtmalar hastanelik olmalar...Bir erkeği daha böyle okudum bitirdim.
Günlerden birgün yine bizimkilerin kanlı bıçaklı kavgasından sonra karakolluk olduk şahit olarak gittim.Annem sığınma evine gitti.İfademi alan kişi numarasını verip bir sorun olursa aramamı istedi baban zarar verebilir çok tuhaf biri diyerek.Çünkü babam orda personelle de kavga edip başka bir işlem gördü.Aramadım kendi birkaç kez arayıp bir sorun olup olmadığını sordu.1 hafta sonra da duygularını döktü.1 kez buluştum ve bitirdim.Sebepsiz yere. Sorunluydum kafam çok dolu ve yorgundum.Aradan 3 ay geçti ve bir şekilde yine konuşmaya başladık ve şuan 5.ayımızdayız. Belki bizimkilerin kavgasının gürültüsünün bana hayatta getirdiği en güzel şey belki de beni yıkacak bir başka şey.Bir sorunum yok ama güvensizlik var her hareketin altında bir şeyler aramam normal biri gibi davranamamam.
Çevrem tarafından gerçekten beğenilen biriyim ama bana hayatta getirdiği hiçbir artı olmadı.Bazıları yazıyor ya buraya herşey güzellik mi diye hayır değil.Belki de hiçbir şey..İstediğim tek şey bir gece başımı yastığa rahat koyup gözlerim kendiliğinden kapansın istiyorum.Hayatımda artık iyi bir şey olsun istiyorum....

Neler yaşamışsın sen öyle, Allah bundan sonra yüzünü güldürür inşAllah. Yaşadıklarından dolayı başkalarını suçlama, insanın birine güvenmesi lazım ama kendini kaptırmadan. Bende çok şey yaşadım, bende güvenmedim ve kaybettim şimdi onun pişmanlığını kaç yıldır çekiyorum. Sen bu hataya düşme. Geçmiş tozdur üfle gitsin.

bizi bu aileler de bitiriyor. insanın kötü bir ailesi oldu mu toplasın toparlayabiliyorsa. ama yine de umutsuz olmamak lazım. bazen bazı şeylerin tortusu geçene kadar insanın üzerinden hayat geçiyor. yeniden başlamak laızm. bu insanlardan ailedir demeden uzakta başlamak lazım. yardım edilecek bir şey var mı ? mesela uzakta kalmak gitmek istiyorsun ama iletişim kesemiyor musun? destek almak ister misin? bunlar yapılabilir. sana da toparlamak için inanılmaz büyük çaba düşüyor. geçen geçer de üstünden geçerken ettiği yara kolay sarılmıyor ve elbet izi kalıyor. ama dediğim gibi her karanlığın bir aydınlığı var . lütfen yardım almak istersen iletişime geç. bir bakalım.

Off kıyamam sana yaa :KK43: boşver artık bunları bak üni. okumuşsun girersin işine kendine yeni bi hayat kurarsın.
Umarım iliskinde güzel olur zaten seni hakeden biriyse zamanla güvenini kazanır kafana takma bunları.

"1 aylık sevgilim bana mesaj yazmıyooo, ölmek istiyorum", "beni facebooktan beğeniyo ama konuşmuyoooooo, çok üzülüyorum, ölüyorum sanki" vb. mesajları yazan üyelerin her kelimesini sindire sindire okumalarını dilediğim konulardan biri daha :KK43:

konu sahibi çok üzüldüm adına, umuyorum hepsi bitmiş gitmiştir
umuyorum bundan sonraki yılların, bundan öncekilerden çok çok daha güzel olur
umarım seni çok çok sevecek biriyle karşılaşırsın ve musmutlu yarınların olur...:KK68::KK68::KK68:

Inşallah hayatına öyle biri girerki seni dünyanın en mutlu insanı yapar evlenip mutlu olursunuz. Güzel evlatlariniz olur ve bütün bu yaşanan kötülükleri unutursunuz. Allah ailenize Hidayet nasip etsin merhamet duygusu versin inşallah

23 yaşıma yeni girdim.Bazen hiç büyümeseydim diyorum.Hayat ilk darbeyi ufaklıkken vurdu bana bize..
Annem daha abimle ben 5 6 yaşlarındayken bizi oturduğumuz yerden yarımsaat uzaklıkta bir ilçeye getirirdi.Hayal meyal hatırlıyorum babamı aldattığını.Aldattığı adam da evli ve çocuklu biriydi(konuşurken duymuşum). Dolmuş şöförüydü. Birgün yine dolmuş bomboş abim, ben ve annem bindik.Bizi arka koltuklara götürdü annem oturun dedi.Oturduk.Sadece hatırladığım kafamı koridor kısmına uzatıp baktığımda adam annemin eşarbını açtım öpüyordu sarılıyorlardı.Sonra bazı zamanlarda gizliden telefonla görüştüğünü hatırlıyorum.Ev telefonuyla konuşurdu ben gelince hadi Nuran'cım öpüyorum derdi kapatırdı.Ve bir süre sonra tamamen bitti bu ilişki.Ve ben bu konuyu kendisine hiç açmadım bildiğimi bilmiyor.
Ve babam ne zaman başladığını bilmiyorum ama hep annemi aldattı.Azeri bayanlarla birlikte olmalar.Diğer evimize evli olan bir başka arkadaşıyla bayanları getirmeler.Bunu anneme söyleyen bir komşuyu da tekmeleyerek dövmeler..Ve annem yine hatalar dizinini bozmadan şuanda 10 yaşında olan kardeşime hamile kaldı.Ve babam ozamanlar işi daha da azıttı.Anneme bıçak çekmeler öldüresiye dayaklar.
Ve yine bir gün annemin ısrarlarından sonra babamın telefonuna bakıp hangi kadınla konuşuyorsa numarasını alıp anneme vermemle babam tarafından cinayete kurban gidiyordum.Vay senin gibi evlat olmaz olsun.İnsan annesiyle babasının kötülüğünü ister mi diyerek yatağa yatırıp boğazımı sıktı teyzem sesimize yetişmeseydi belki de hayatta değildim.Yaşım 20'lere geldi ama hala 10 yaşındaymışım gibi ufak bir şeyde üstüme yürüyüp pataklamaya çalışmalar.
Annem de babam da çalışan insanlar.Üniversiteye gittim kan kustura kustura okudum çalıştım öğrenciyken kendi paramı kazandım.Halbuki durumumuz çok çok iyiyken.Varlık içinde yokluk işte.
İnsanın en yakınındakiler de böyle olunca insan nereye gideceğini şaşırıyor. Abimse 2 senelik bir ilişkisini devam ettirmekle.Kız arkadaşıyla tanıştım pek ısınamadım ama aldatılmayı oda hak etmiyor malesef.Evet abimin okulunun bitmesi ve kızdan uzaklaşmasını fırsat bilerek başka kızlarla konuşmalar buluşmalar.Hattyine a sırf yatmak için kaç saatlik yol tepip gitmeler.
Evet böyle bir ailede büyüdüm.İnsanlara karşı güvensizlik başladı.Hak edene de hak etmeyene de malesef..Biriyle çıktım 2 sene üniversitedeyken başta herşey normal giderken meğersem sonra anladım ki yine çamura batmışım.Tehtid etmeler, yolumu kesmeler ve ağzımı yüzümü dağıtmalar hastanelik olmalar...Bir erkeği daha böyle okudum bitirdim.
Günlerden birgün yine bizimkilerin kanlı bıçaklı kavgasından sonra karakolluk olduk şahit olarak gittim.Annem sığınma evine gitti.İfademi alan kişi numarasını verip bir sorun olursa aramamı istedi baban zarar verebilir çok tuhaf biri diyerek.Çünkü babam orda personelle de kavga edip başka bir işlem gördü.Aramadım kendi birkaç kez arayıp bir sorun olup olmadığını sordu.1 hafta sonra da duygularını döktü.1 kez buluştum ve bitirdim.Sebepsiz yere. Sorunluydum kafam çok dolu ve yorgundum.Aradan 3 ay geçti ve bir şekilde yine konuşmaya başladık ve şuan 5.ayımızdayız. Belki bizimkilerin kavgasının gürültüsünün bana hayatta getirdiği en güzel şey belki de beni yıkacak bir başka şey.Bir sorunum yok ama güvensizlik var her hareketin altında bir şeyler aramam normal biri gibi davranamamam.
Çevrem tarafından gerçekten beğenilen biriyim ama bana hayatta getirdiği hiçbir artı olmadı.Bazıları yazıyor ya buraya herşey güzellik mi diye hayır değil.Belki de hiçbir şey..İstediğim tek şey bir gece başımı yastığa rahat koyup gözlerim kendiliğinden kapansın istiyorum.Hayatımda artık iyi bir şey olsun istiyorum....
Neler yasamıssınız öyle dilerdm konu Fake olsa kimse böyle bi hayatı haketmiyor ama malesef... Umarim karşınıza çıkan insanlar doğru düzgün olur lütfen kararlarını dikkatli ver bundan sonra

23 yaşa sığdırılan acılar.
lütfen o evden ayrıl. işe gir. tek yaşa,a yalnız yaşa.bir ev tut. küüçük olsun ama sana ait olsun

o sevdiğin kişiylede umarım mutlu olursun

canım çok kötü günler aylar yıllar yaşamışsın..malesef kimsenin hayatı dört dörtlük deil..sen yaşadıklarınla olgunlaşmışsın..çocuklar genellikle anne babasının kopyası olur abindeki gibi..ama sen kendini onlar gibi olmamak için zorla..inadına gül mutlu ol oku çalış...sen hayatını artılarını göster...Rabbim hep yanında olsun..

kiminin sınavı rahatlıkla, parayla huzurla oluyor şükredebilmesi için, kimide hayata daha sıkı sarılsın diye malesef böyle imtihan oluyor. allah yardımcın olsun, kolaylık versin, inşallah bu karşına çıkan kişi seni bu hayattan bambaşka huzurlu bi hayata götürür, yarın anne olduğunda eminim üzerine titreyeceksin çocuklarının..

Çok üzüldüm sana, gecen ki konunda da boşanma davaları vardı baban gitmemişti sanırım.
Aileni seçme hakkın yoktu ne yazık ki..
Ama şuan ki ilişkine de dikkat et diycem ama senin piskolojin darmaduman
Bu anlattıkların ki eminim daha fazlası da var. O yaşlar da sende çok büyük izler bırakmıştır.
Dikkat et kendine elin ekmek tutsun ayrıl o evden
.

camurun ıcındekı pırlanta gıbısın.. Yasadıkların cok kotu.. Suphe tohumlarını ekmıs ıcıne ve guven duygunu bıtırmıs.. Kimseye sorgusuz guvenmek olmaz tabiki.. Karsındaki insana hemen teslim olma.. Zaman ıcınde guvenını hak edecek hale geldıkten sonra kendını ruzgara bırak ılıskınde.. aMa yıne temellerın saglam olsun.. ayakların yere bassın.. Her tasın altını arama.. Zamanla guven olusur.. Hayatta hersey ınsanın basına gelebılır.. Ama bu sımdımı dıye sureklı kurcalamamaya calıs.. ve Dua et ki icin ferahlasın..insallah..

Gercekten cok uzuldum.. Allah yardımcın olsun,sabırlar versin inşallah.
Ve dilerimki karşına okadar güzel bi insan çıkarırki Rabbim,bu tüm yaşadığın sıkıntılara değer.
İnşallah,ailende bulamadığın huzuru,mutluluğu kendi yuvanda bulursun.

Allah yardımcınız olsun inşallah
yardım almalısınız..
ve şuanki erkek arkadaşınıza anne babanızın ihanetlerinden bahsetmeyin ..

X