Kizlar selam daha once de sevgilimden ayrildigim ilk zamanlarda sizden destek istemistim simdi nerdeyse 3 aya yakin bir sure olacak ve yeni yeni toparliyordum ta ki gecen haftaya kadar... Ailesinin nisan attigim icin beni istemedigi ve tartismalarimizin cogaldigi bir gun bitsin dedigimde karsi cikmadi ve ben daha sonra dayanamayip aradigimda ben kendimi bu 15 gunde sensizlige alistirmisim artik tekrar baslamak istemiyorum diye hayatimdan cikip gitmisti.ben bu surede unutmak icin cok cabaladim ne yuzumu gordu ne sesimi duydu gecen hafta da ilk kez whatsapptan bana iki cumle yazdi cok sasirdim beni unuttun mu ve bir hata mi yaptin .evet cumleleri bunlar oldu benim whatsapp iletimde hatalar insana ders verir yazmasindan suphelendi sanirim tabi ben cevap dahi yazmadan yoluma devam ettim.ama dun gordum ki eski sevgilisi ile birlikte ve hatta kadin su an evli ama evleri ayirmis sanirim bosanma arefesinde.tesadufen bir ortak arkadasimizin koydugu resimle ogrenmis oldum.zamaninda onu hic sevemedim cinsellige dayali bir birliktelige donmustu ama o saplanti yapti evlenirken bile arayip sen iste ayrilirim dedi diye anlatan adam simdi nasil bu kadar midesiz olabildi aklim almiyor.onunla birlikte olup ayni anda birden benimle konusmaya baslama cabasini da zaten anlamis degilim?
Keske sihirli bir degnek olsa ve bunlari hic dusunmesem artik ve onume bakmaya devam edebilsem. Bir taraftan da ilahi adalet diyorum beni nisan attim diye istemeyen bir aile ogullarinin evli kadinla birlikteligini ogrenince ne dusunecekler acaba.Allahim artik bir an once bu icimdeki uzuntuyu al ve unuttur onu ne olur.sizce bu yaptiklarinin nedeni ne kizlar?
Keske sihirli bir degnek olsa ve bunlari hic dusunmesem artik ve onume bakmaya devam edebilsem. Bir taraftan da ilahi adalet diyorum beni nisan attim diye istemeyen bir aile ogullarinin evli kadinla birlikteligini ogrenince ne dusunecekler acaba.Allahim artik bir an once bu icimdeki uzuntuyu al ve unuttur onu ne olur.sizce bu yaptiklarinin nedeni ne kizlar?