- Konu Sahibi birgxuxl38
insALLAH canim öyledir ,bide benim hala sol tarafimda bi batma var sence oda normalmidir,simdi orucum ben acaba ondanmi
kafam cok karisik
kafam cok karisik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba siteye yeni üye oldum bende hamileliğimin 5. haftasındayım doğum tarihi 29 Mart 2013. Regl gününe 1 gün kala idrar ve kan tahlillerinde hamilelik çıktı yalnız ultrasyonda görünmedi doktor pazartesi gününe randevu verdi ama dediğiniz gibi ilk hamileliğim olduğu için ters bi durum var mı diye çok tedirginim sizce normal mi?
cok tesekkür ederim canimTebrik ederim canımAllah tamamına erdirsin
![]()
amin canim insALLAH hayirlisi ileRABBİM hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
amin canim insALLAHtebriklerrr. sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Allahım inşallahh![]()
tebriklerrr. sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Allah'ım.
amin canim insALLAH
inşallahhh bende çift çizgiyi görürüm Allah'ım bana da nasip etsin o duyguyu. isteyen herkese nasip etsin inşallah
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın darısı bütün bebek isteyenlerin başına inşallahhhhhhh![]()