vee sonunda cift ciizgiyi gördüm bende...

insALLAH canim öyledir ,bide benim hala sol tarafimda bi batma var sence oda normalmidir,simdi orucum ben acaba ondanmi
kafam cok karisik

merhaba siteye yeni üye oldum bende hamileliğimin 5. haftasındayım doğum tarihi 29 Mart 2013. Regl gününe 1 gün kala idrar ve kan tahlillerinde hamilelik çıktı yalnız ultrasyonda görünmedi doktor pazartesi gününe randevu verdi ama dediğiniz gibi ilk hamileliğim olduğu için ters bi durum var mı diye çok tedirginim sizce normal mi?

merhaba siteye yeni üye oldum bende hamileliğimin 5. haftasındayım doğum tarihi 29 Mart 2013. Regl gününe 1 gün kala idrar ve kan tahlillerinde hamilelik çıktı yalnız ultrasyonda görünmedi doktor pazartesi gününe randevu verdi ama dediğiniz gibi ilk hamileliğim olduğu için ters bi durum var mı diye çok tedirginim sizce normal mi?

canim seninle ayniyiz ,benimde pazartesi randevum var ama insALLAH kotu birsey yoktur ,bende kendime sorun ediyorum acaba kotu birseymi vardir diye ,bide daha simdi ultrasyonda gorunmemesi normal cunku bendede gorulmedi daha

tebrik ediyorum, dilerim sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.. benim de ilk haftalarda batmalarım oluyordu kasığımda, en çok da sırtımda ağrı vardı.. daha nice belirtiler seni bekliyor Allah yolunuzu açık etsin.. :)

sorun benim batma tam kasiklarimda degil göbegimin hizasinda sol tarafta acaba normalmi
galiba pazartesiye kadar hep bu sorunlarla ugrasacagim

tebriklerrr. sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Allah'ım.

inşallahhh bende çift çizgiyi görürüm Allah'ım bana da nasip etsin o duyguyu. isteyen herkese nasip etsin inşallah

slm kızlar sizin bilginizi almak istiyorum benım 13 gun gunum geçti regl olmadım.17 sinde olmam gerekıyordu.17 sıde kan tahlılı yaptım çıkmadı 26 sında da idrar testi yaptım bişe çıkmadı ama regl olacağima dair bir belirti yok sadecegögüslerim birazx şişkin sizce normalmı

bebek istiyoruz inş olur

canim gununde baya gecmis belki gec dollenmedir tekrardan kan tahlili yaptirsan belli olur belki
adetin hep böyle duzensiz gecikme oluyormuydu?

Tebrik ederim canım :46: Allah tamamına erdirsin:emir_bebek:
cok tesekkür ederim canim
RABBİM hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:16:
amin canim insALLAH hayirlisi ile
tebriklerrr. sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Allahım inşallahh :nazar:
amin canim insALLAH
tebriklerrr. sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Allah'ım.
amin canim insALLAH
inşallahhh bende çift çizgiyi görürüm Allah'ım bana da nasip etsin o duyguyu. isteyen herkese nasip etsin inşallah

tesekkür ederim canim darisi sana ve isteyen herkese nasip olsun insALLAH

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah.allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın darısı bütün bebek isteyenlerin başına inşallahhhhhhh:nazar:

Back
X