Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 yıl önce işyerimden arkadaşım, onu tanıdığımda ben bekardım o evli, evlilik hazırlıklarımda, çocuğumun doğumunda hep beraberdik, sonra ailece görüşmelerimiz oldu, tatillere beraber gittik, kötü bir hastalık atlattı onun için endişe ettim, destek oldum, gözyaşı döktüm, ben işyerinden ayrıldım görüşmelerimiz devam etti, her sırrımızı paylaştık ama arada bir samimiyetsizlik seziyordum yine de sürdürüyorduk arkadaşlığımızı, görüşmelerimizde evdekilerin halini hatırını soruyorum o bana sormuyor bile, samimi olduğumuz düşündüğüm arkadaşımın annesi benim adımı bile bilmiyormuş..
Eşinden ayrılmış 2 ay sonra haberim oldu, aradım telefonda ağladı buluştuk konuştuk ben daha sık arar oldum teselli edebilmek anlamında, oğlu üniversite sınavına girdi önkayıt sonucunu merak ettim aradım "onun için mi aradın belli olunca ben seni ararım" dedi oğlu okulda 2. sınıfta okuyor bitirince arar artık, eşiyle tekrar evlendiğini duydum dolaylı olarak cep telefonundan aradım, müsait olduğunuzda haber verirsin yeni evinize geliriz dedim haber bekliyoruz zaten arasa da iki çift lafım olacak,...
21 yıl bu kadar çabuk harcanmamalı diye düşünüyorum.........![]()
seninki biraz farkli bence
insanlar cocuklari kazanamayabilir diye sorulmasini istemiyorlar sinavlari falan, hoslarina gitmiyor...
bazi insanlar yasadigi kotu seylerin sorulmasindan hoslanmazlar cunku baskalarinin gozunde basarisiz, beceriksiz gibi goruneceklerini veya acinacaklarini ,dislanacaklarini dusunurler bu en yakin dostu bile olsa...
bence senin arkadasinin durumu da buymus
Canım benim vallahi çözmüşsün olayı, karakteri öyle maalesef en iyi ben olmalıyım ben her şeyi bilirim gibi özellikleri vardı , dı diyorum demek ki ben onu gönlümden çoktan çıkarmışım, benim istediğim sadece biraz samimiyetti ama olmadı, yeni arkadaşlıklara yelken açmak lazım .....bu arada vefa İstanbul'da bir semt adı olarak kalacak galiba...şakkıdı