Bide bana açıklama yapmadan direk vekalet istedi borç kısmını hiç düşünmemiştim valla çok doğru söylediğinizVekalet verirsen senin adina herseyi yapabilir.. borcta yapar satip savar vs. Bu yuzden sakin ole birsey yapma.. kaldiki vekalete ne gerek var.. eger birsey satilacaksa vs gidersiniz birlikte yaparsiniz bu kdr basit
Borcu yok babamın hatta babamın ilk hastalagı zamanlarda 100 bin lira kredi çektirecekti biz kızmıstık ölünce borç silinir düşğncesiyleÖncelikle başınız sağolsun, Allah sabır versin. Sakın vermeyin. Babanıza ait tüm mal ve haklar size ve kardeşinize ait. Anneniz de bunların kullanım hakkına sahiptir. Amcanız dış kapının mandalı. Yalnızca babanızın borcu olup olmadığına emin olun. Miras ile borcunu da alır ve ödemek durumunda kalırsınız. Boyunuzu aşacak birşeyse reddi miras yapmanız gerekebilir.
Onu noterde belirtiyorsun, sadece araç için vekaletname vereceğini, aracın alım satımı işlemleri için yetki vermediğini belirtirsen onlar düzenliyorlar ama sana tavsiyem sen kendin koştur, kardeşini kandırma ihtimalleri yüksek, gerekirse tüm miras işleri için anne ve kardeşinle beraber koşturun ama her işlemde mutlaka orada bulunun, ben öyle yaptım, kimse kimseye vekaletname vermeyecek herkes gelecek tüm işlemlerde bulunacak dedim, sonra arkadan onu öyle yaptı bunu böyle etti gibi şeylerde yaşanıyor çünkü, yani en azından biz de gıybet kazanı fazlaca kaynıyordu.Abla kısıtlı vekalet nasıl verebiliriz , kendi adıma sadece araçla ilgili imza yetkilerini vermek istiyorum diye kardeşime ama satısı asla vermem kardeşime olsa vermem
Hassa zamanımız ya bundan yararlanmak istiyorlarNe! Öyle şey mi olur. O mallar sizin ailenizin. Amcaya ne oluyor? Fırsatçılık bu. Acınız tazeyken oldu bittiye getirmelerine izin vermeyin. Kardeşinize de okutun burada yazanları. Amcasına güvenmesin.
Bende nefret ediyorum yazık babama bu zamana kadar kimlere kardeş demişBöyle seyler okudukça insanlardan daha çok nefret ediyorum. Yok insanlardan utanmıyorlarda Allahtandami korkmuyorlar ne biçim insanlar var
Konusmuyorum kardeşime 22 yasında kafası olsa zaten beni bu zor duruma sokmazsı
Ya giden gidiyor olan kalanlara oluyorBende nefret ediyorum yazık babama bu zamana kadar kimlere kardeş demiş
Bunuda araştırın canım,kredi kredi kartı vs resmiyette gözüken borçları var mıydı acaba.Bide bana açıklama yapmadan direk vekalet istedi borç kısmını hiç düşünmemiştim valla çok doğru söylediğiniz
Ablam kardeşimi kandırmalarından çok korkuyorum, ben vekaletini vermem fiyincede kardeşim bana küsüyor bana güvenmiyordu musun diye, sorun kardeşime güvenmek değil, kardeşime vekalet verdirip arabayı kardeşinden almaları, kardeşime onların lafını dinler olmuş bu çok zoruma gidiyor, en son dayanamadım çıktım sınavlarım var diye yaşadığım şehre geldim ,buradaki noterden gönderebilir miyim senin dediğin gibi abla sadece imza yetki vekaletini veririm kardeşime yoksa diğer türlü asla vermemOnu noterde belirtiyorsun, sadece araç için vekaletname vereceğini, aracın alım satımı işlemleri için yetki vermediğini belirtirsen onlar düzenliyorlar ama sana tavsiyem sen kendin koştur, kardeşini kandırma ihtimalleri yüksek, gerekirse tüm miras işleri için anne ve kardeşinle beraber koşturun ama her işlemde mutlaka orada bulunun, ben öyle yaptım, kimse kimseye vekaletname vermeyecek herkes gelecek tüm işlemlerde bulunacak dedim, sonra arkadan onu öyle yaptı bunu böyle etti gibi şeylerde yaşanıyor çünkü, yani en azından biz de gıybet kazanı fazlaca kaynıyordu.
Allah razı olsun ben sadece imza yetki mı veririm sana diğer türlü satılma yetkisini vermem diyince küstü bana , sadece bi tane amcam bunu yapanKonuşmamak çare değil. Aranız daha çok açılır. Amcana yanaşır. Kardeşinle ağız birliği etmek zorundasın..
Tek bir amca mı bunu yapan yoksa arka planda birileri de var mı? bunu iyi öğren ki o da sana yanaşmasın..
Para bu insanlar cinayet bile işliyor 3 kuruş için. Kaldı ki taşınır taşınmaz durumu daha çok hırs yaptırır.
Allah yardımcın olsun..
Silinir ama reddi miras yaparsan ki onda da miras olarak size düşen mallarda devletin olur,kardeşinize vekalet vermeyin baksana oda size cephe almış gibi.Borcu yok babamın hatta babamın ilk hastalagı zamanlarda 100 bin lira kredi çektirecekti biz kızmıstık ölünce borç silinir düşğncesiyle
Hep kızardım mal davasına düşenlerw aynisi benim basıma geldi ne yapcagımı şaşırdımYa giden gidiyor olan kalanlara oluyorAllah yardımcınız olsun. Para icin oğlu babasını öldürüyor bunlarida gördüm ya artık asla denicem yazik
Evet cephe aldı diğer türlü vekalet vermwdiğim için konuşmuyor bende vermiycem hatta hiç vermiycemSilinir ama reddi miras yaparsan ki onda da miras olarak size düşen mallarda devletin olur,kardeşinize vekalet vermeyin baksana oda size cephe almış gibi.
Anneminde böyle bir miras işi vardı bazı şeyler vs satıldı bütün mirasçılar satım işinde bulundu vekalet olayı olmadı diye hatırlıyorum en iyisi bu yöntem.Onu noterde belirtiyorsun, sadece araç için vekaletname vereceğini, aracın alım satımı işlemleri için yetki vermediğini belirtirsen onlar düzenliyorlar ama sana tavsiyem sen kendin koştur, kardeşini kandırma ihtimalleri yüksek, gerekirse tüm miras işleri için anne ve kardeşinle beraber koşturun ama her işlemde mutlaka orada bulunun, ben öyle yaptım, kimse kimseye vekaletname vermeyecek herkes gelecek tüm işlemlerde bulunacak dedim, sonra arkadan onu öyle yaptı bunu böyle etti gibi şeylerde yaşanıyor çünkü, yani en azından biz de gıybet kazanı fazlaca kaynıyordu.
Evet, bulunduğun şehirdeki notere gidip kısıtlı vekaletname vermek istediğini, alım satım işlemlerinin vekalettte olmaması gerektiğini ve yalnızca araç için vekaletname vereceğini söylersin, başka hiçbir mal için değil, yalnızca araç ve istersen vekaletnameye sürede koydurabilirsin, mesela 10 Ocak 2018'de sona ermesi kaydıyla vekaletname verdiğini belirtebilirsin, sonra o belgeyi kargoluyorsun kardeşine.Ablam kardeşimi kandırmalarından çok korkuyorum, ben vekaletini vermem fiyincede kardeşim bana küsüyor bana güvenmiyordu musun diye, sorun kardeşime güvenmek değil, kardeşime vekalet verdirip arabayı kardeşinden almaları, kardeşime onların lafını dinler olmuş bu çok zoruma gidiyor, en son dayanamadım çıktım sınavlarım var diye yaşadığım şehre geldim ,buradaki noterden gönderebilir miyim senin dediğin gibi abla sadece imza yetki vekaletini veririm kardeşime yoksa diğer türlü asla vermem
Ay ablam çok teşekkür ederim sadece aracın vergi işlemleri için imza yetkisi dışında hiç bir vekalet vermek istemiyodum , söylediğin çok çok iyi oldu aynen böyle yaparım , kabul eden böyle eder etmeyen de kendi bilir.Evet, bulunduğun şehirdeki notere gidip kısıtlı vekaletname vermek istediğini, alım satım işlemlerinin vekalettte olmaması gerektiğini ve yalnızca araç için vekaletname vereceğini söylersin, başka hiçbir mal için değil, yalnızca araç ve istersen vekaletnameye sürede koydurabilirsin, mesela 10 Ocak 2018'de sona ermesi kaydıyla vekaletname verdiğini belirtebilirsin, sonra o belgeyi kargoluyorsun kardeşine.
Telefonunuzdan onların hepsinin numarasını engelleyin. Kardeşiniz imza verse bile bir imza eksik olsun vekalet eksik olsun hiç birşey yapamazlar.Onuda yaptım babamın cenazesinde olay cıkarmamk için sabrettim en sonunda dayanamadım çıktım geldim üni okudum şehire basımı burada da agrıtcaklar diye çok korkuyorm
Ne işlem yapılcaksa ben kendim gider yaparım de başınoz saolsunAsla vermem diyorum ama vermezsen hiç bi işlem olmaz diyı ne işlemi olması gerekiyordu anlamıyorum gerçekten bıktırdı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?