- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
Merhabalar, 5 senedir vertigo hastasıyım ve normal vertigo baş dönmesi atakları dışında dizziness diye adlandırılan sanki yer sallanıyormuş gibi, denizde gidiyormuşum gibi hissinide yaşıyorum ara sıra, ama bunlar zamanla azaldı, hastalığım geçti artık diye bakıyordum dikkat ettiğim sürece iyiydim(vertigo perhizi yapıyorum), dönem dönem ataklarım gelse bile çok rahatsız etmiyordu. Yalnız son günlerde dizziness hissini yine çok yaşar oldum (hastalığım zaten böyle başlamıştı) sebebide şöyle başladı sizlerede sormak istediğim konu bu zaten. Erkek arkadaşım motosiklet aldı ona binince 10 dk bile yol gitsem inince hala sallanıyormuşum yolda gidiyormuşum gibi hissediyorum. Bu bende sadece deniz yolculuğundan sonra olurdu neyse bende motosiklete binmem demek ki rahatsız edicek dedim ama o günden sonra otobüs yada araba yolculuğundan sonrada aynı his olmaya başladı. Ki bu rahatsızlık bende yeni değil yani 5 yıldır var ve 5 yıldır otobüs yada araba yolculuğu çok çok uzun sürmediği sürece beni etkilemiyordu sürekli arabaya biniyordum ve inince hala yolda gidiyormuşum gibi yada zemin sallanıyormuş gibi hissetmiyordum. Çok endişelenmeye başladım staj gereği gitmem gereken okul bana uzak sürekli otobüse de binmek zorundayım, acaba geçici bir atak dönemi midir? bu sorunu yaşayanınız var mı ?yoksa yine bana 3-4 yıldır gitmeme gerek kalmadığı doktorumun yolu mu görünüyor?