- 13 Mayıs 2015
- 456
- 206
- 37
selam bayanlar dünden beri vicdanım çok rahatsız... sizinle paylaşmak istiyorum oldukça hasssasım. eşimle geçtiğimiz ay şüpheli bir ilişkimiz olmuştu ama ihtimal pek vermedim bu ayda 7 gün geciktim konu açmıştım hatta hiç adetim gecikmez yıllardır normal bir durum olmadığını farkediyordum. ayrıca asla bebek istemiyorum asla derken 3 yıl gibi bir süre hamile kalmış olabilceğim ihtimali bile korkuttu beni bu 7 gün boyunca.. şimdi asıl konu şu evimin şeklini değişmeyi çok seviyorum önceki gün misafirlerim gelecek diye misafir odamın şeklini değiştireyim dedim ama size yemin ederim kasten yapmadım buna inanın ağır kaldırdım sanki o an kasığıma ağrı girdi o günün geceside yoğun bir şekilde reglim geldi...şuan normal seyrinde adetim devam ediyor ama ben vicdan azabı çekiyorum acaba tutunmaya çalışıyordu da ağır kaldırınca ne biliyim böyle bir durum mümkün mü acaba? inanaın o eşyaların yerini değiştirirken hamile olabilme ihtimalim bile aklımda yoktu bilinçsiz yaptım ama dünden beri de kendimi suçluyorum