vicdan azabı çekiyorum böyle birşey mümkün mü?

senzafine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
456
206
37
selam bayanlar dünden beri vicdanım çok rahatsız... sizinle paylaşmak istiyorum oldukça hasssasım. eşimle geçtiğimiz ay şüpheli bir ilişkimiz olmuştu ama ihtimal pek vermedim bu ayda 7 gün geciktim konu açmıştım hatta hiç adetim gecikmez yıllardır normal bir durum olmadığını farkediyordum. ayrıca asla bebek istemiyorum asla derken 3 yıl gibi bir süre hamile kalmış olabilceğim ihtimali bile korkuttu beni bu 7 gün boyunca.. şimdi asıl konu şu evimin şeklini değişmeyi çok seviyorum önceki gün misafirlerim gelecek diye misafir odamın şeklini değiştireyim dedim ama size yemin ederim kasten yapmadım buna inanın ağır kaldırdım sanki o an kasığıma ağrı girdi o günün geceside yoğun bir şekilde reglim geldi...şuan normal seyrinde adetim devam ediyor ama ben vicdan azabı çekiyorum acaba tutunmaya çalışıyordu da ağır kaldırınca ne biliyim böyle bir durum mümkün mü acaba? inanaın o eşyaların yerini değiştirirken hamile olabilme ihtimalim bile aklımda yoktu bilinçsiz yaptım ama dünden beri de kendimi suçluyorum :KK43:

Tutunmaya çalışmak nedir yahu?

Sanki uçurumun dibinde otlara tutunarak sarkan birinin elindeki otları koparmış da uçurumdan aşağı çakılmasına sebep olmuşsunuz gibi bir anlam çıkıyor.

Tutunmaya çalışan bebek falan yok orada. Vicdanınız rahat olsun. Kimseyi uçurumdan aşağı atmadınız.

Sanki uçurumun dibinde otlara tutunarak sarkan birinin elindeki otları koparmış da uçurumdan aşağı çakılmasına sebep olmuşsunuz gibi bir anlam çıkıyor.

Tutunmaya çalışan bebek falan yok orada. Vicdanınız rahat olsun. Kimseyi uçurumdan aşağı atmadınız.

ben bebeğin tutunmasını burdan öğrendm hanfendı burada bebek isteyen bayanlar inşallah bebeğim bu ay bana tutunur diye bir tabir kullanıyor yani inşallah bebeğim olur anlamında olmaya çalışır yada sizde ki bu agresiflik neden ki? zaten hassas olan birini neden azarlıyorsunuz? ne oldu tatmin oldunuzmu ? azarladınız burada her aklınıza geleni yazıp insanları yermek çok kolay zaten

ben bebeğin tutunmasını burdan öğrendm hanfendı burada bebek isteyen bayanlar inşallah bebeğim bu ay bana tutunur diye bir tabir kullanıyor yani inşallah bebeğim olur anlamında olmaya çalışır yada sizde ki bu agresiflik neden ki? zaten hassas olan birini neden azarlıyorsunuz? ne oldu tatmin oldunuzmu ? azarladınız burada her aklınıza geleni yazıp insanları yermek çok kolay zaten
hayır yanlış anladınız :KK22:

bahsedilen tutunma öyle bir tutunma değil işte. üzülmeyin diyorum. kimseyi öldürmediniz.:KK24:

Tutunma değil olsa olsa salyangozun ağaca yapışması gibi bir yapışma olur o. Tutunma denmesi olayın hassasiyetinden dolayıdır. Bilinçli yapmadığın bir şey için vicdan azabı çekme, düşük olduysa tabi.

:KK70::KK70::KK70::KK70:

alemsiniz.. cok güldüm

bu arada bende öyle bir durumun oldugunu düsünmüyorum..
ama yinede doktora gidebilirsiniz..en azindan iciniz rahat eder

Siz doğrusunu dediniz doktorlarda bu tabiri kullanır tutunmak...tutunmak...bu arada kendinizi suçlamayın içinizde bir can olsaydı doğacak olsaydı isterseniz halter kaldırın Tutunurdu.

Siz doğrusunu dediniz doktorlarda bu tabiri kullanır tutunmak...tutunmak...bu arada kendinizi suçlamayın içinizde bir can olsaydı doğacak olsaydı isterseniz halter kaldırın Tutunurdu.
çok teşekkür ederim çok pozitif yorumlarınız var bana karşı her konuma yorum atıyorsunuz hemen hemen ve çözümleyici yatıştırıcı moral verici şekilde... hayatınızda tüm istedikleriniz olsun inşallah

Canim kesinlikle doktora git kanda falan cikar sanrimca git dememin sebebi ilerde cocuk dusundugunde dusuk olduysa sayet hamilelik istediginde ona gore haraket edersin nolur nolmaz derim burdan kimse bilemez simdi hic sasmazdi demissinuz

Canim kesinlikle doktora git kanda falan cikar sanrimca git dememin sebebi ilerde cocuk dusundugunde dusuk olduysa sayet hamilelik istediginde ona gore haraket edersin nolur nolmaz derim burdan kimse bilemez simdi hic sasmazdi demissinuz
teşekkür ederim canım eğer reglm 3. günü yarın eğer bu yogunlukta olursam gidicem korktum bende

Bende hamile oldugumu bilmeden agir kaldırdım ettim ama kanamam olmadi cok şükür. Yinede dr a görü bi en azindan aklında soru isareti kalmaz. Bende 3 yil istemiyorddum ayrıca oyle deme 4 aylik evliyim :KK70:

Bende hamile oldugumu bilmeden agir kaldırdım ettim ama kanamam olmadi cok şükür. Yinede dr a görü bi en azindan aklında soru isareti kalmaz. Bende 3 yil istemiyorddum ayrıca oyle deme 4 aylik evliyim :KK70:

oyyhhh maşallah hayırlısı olsun canım vardır herşeyde bi hayır :) sen alışmışsın bile bu duruma dimi gerçi daha mini mini ama:)

oyyhhh maşallah hayırlısı olsun canım vardır herşeyde bi hayır :) sen alışmışsın bile bu duruma dimi gerçi daha mini mini ama:)

Bende oyle diyorum valla : ) sorma 1 haftadir yeni yeni kendime geldim şaşkınlıgm yeni geçti planszdi çünkü :KK70: ama simdi bisey olursa diyede korkuyorum cok degisik bisey.

X