Vicdansiz Anneler!

gospodina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
431
8
123
A.B.D.
Kizlar belirteyim ilk kez boyle bir konu aciyorum.

Bilenler vardir ben Amerikada yasiyorum. Son bir haftadir da bir alisveris merkezinde retro esyalar satan bir magazada calisiyorum magaza cok sakin oldugundan da oturuyorum genellikle (haliyle skiliyorum da)

Su an yazarken bile ellerim titriyor.

Nyse biraz once bi kadin geldi beyaz, yaninda iki cocuk var. Urunlere bakarken kadinin kizi benim oturdugum yere geldi gorseniz nasil tatli sacinda kocaman kirmizi bi kurdela, tatli kirmizi yanaklar falan. Annesi alisveris yaparken bu da benim yanimda bana bakiyo kurlasiyoruz resmen oyun oynuyo guluyo falan. Hani burda yanlis anlasilmayacagini bilsem kucagima alip sevcem o kadar kanim kaynadi. Sonra annesi geldi hayir oraya dokunma diyerek $ak diye ellerine gecirdi yavrumn ki bi yere dokunmuyordu ay nasil kotu oldu canim benim o gulumseyen yuzu degisti birden $ok oldu oyle bi tepki beklemiyordu hic. Sonra annesi bunun gobegine falan vuruyo ben de gayri ihtiyari kizin ustune atilip kizi yanima aldim kadina da bagirdim ne yapiyosun sen diye kadin beni de iteklemeye basladi ben de kizi masanin arkasina cekip sen bana dokunamazsin falan dedim cocuga da vuramazsin sikayet etcem seni falan dedim bagirarak, kadin bi sinirle kizini birakip cikti magazadan ben de guvenligi aradim hemen. KAdin da 5dk sonra guvenlikle geri geldi zaten.
Yavrum da susmus elimi tutuyodu annesi yokken ama guvenlik gelince tabii annesi aldi kizi. Cok kotu oldum kizlar ya keske polisi arasaydim keske o pislik bi ceza alsaydi!!! gozumun onunde nasil dovdu kizi ya:((

Henuz anne degilim ama 15gundur benimle olan bir kedim var ben onun masadan yere atlamasina kiyamiyorum cani acirsa diye bu kanli canli konusabilen gulumseyen oyun oynayan kizini dovdu gozumun onunde.

Hala titriyorum sinirden!!!

Bilenler vardir ben Amerikada yasiyorum. Son bir haftadir da bir alisveris merkezinde retro esyalar satan bir magazada calisiyorum magaza cok sakin oldugundan da oturuyorum genellikle (haliyle skiliyorum da)

Nyse biraz once bi kadin geldi beyaz, yaninda iki cocuk var. Urunlere bakarken kadinin kizi benim oturdugum yere geldi gorseniz nasil tatli sacinda kocaman kirmizi bi kurdela, tatli kirmizi yanaklar falan. Annesi alisveris yaparken bu da benim yanimda bana bakiyo kurlasiyoruz resmen oyun oynuyo guluyo falan. Hani burda yanlis anlasilmayacagini bilsem kucagima alip sevcem o kadar kanim kaynadi. Sonra annesi geldi hayir oraya dokunma diyerek $ak diye ellerine gecirdi yavrumn ki bi yere dokunmuyordu ay nasil kotu oldu canim benim o gulumseyen yuzu degisti birden $ok oldu oyle bi tepki beklemiyordu hic. Sonra annesi bunun gobegine falan vuruyo ben de gayri ihtiyari kizin ustune atilip kizi yanima aldim kadina da bagirdim ne yapiyosun sen diye kadin beni de iteklemeye basladi ben de kizi masanin arkasina cekip sen bana dokunamazsin falan dedim cocuga da vuramazsin sikayet etcem seni falan dedim bagirarak, kadin bi sinirle kizini birakip cikti magazadan ben de guvenligi aradim hemen. KAdin da 5dk sonra guvenlikle geri geldi zaten.
Yavrum da susmus elimi tutuyodu annesi yokken ama guvenlik gelince tabii annesi aldi kizi. Cok kotu oldum kizlar ya keske polisi arasaydim keske o pislik bi ceza alsaydi!!! gozumun onunde nasil dovdu kizi ya:((

Henuz anne degilim ama 15gundur benimle olan bir kedim var ben onun masadan yere atlamasina kiyamiyorum cani acirsa diye bu kanli canli konusabilen gulumseyen oyun oynayan kizini dovdu gozumun onunde.

psikopat karıı ne olacak! öyle terbiye edilir mi çocuk kıyamam..

böyle anneler heryerde malesef, bende tr de kendi kaldırım tarafında çocuğunu yol tarafında yürütenlere gıcığım:27:

Böylelerine anne deniyorsa.. Ben de anne değilim, ama televizyonda bebeklerin oynadığı reklamları gördüğüm zaman bile içim gidiyor. Dışarıda bir yerde bir çocuk görsem izliyorum hayran hayran.

Bu kadın ne kadar şanslı olduğunun farkında değil bence.. Sorunlu ve psikopat..

Zencilerin cocuklarina cok ozenli davranmadigini duymustum ama bi beyaz annenin cocugunu sucsuz yere dovmesini hic beklemiyodum ki boylesine kalabalik bir yerde.

Bu arada is yeri sahibi aradi istersen biraz dinlen evinde gergin anlar yasamissin iyi gelir sana da dedi. kibarca kovuldum yani;)) Keske ben de kadini dovseydim diye pisman oluyorum su an ya da o minik kiz benm olsa ne guzel bakarim ben ona evimde:(((

Bir daha boyle olay yasarsaniz gorur, tanik olursaniz polise haber verin. Turkiye gibi degil sonucta gerekli cezayi alir siddet uygulayan ebeveyn.

Her önüne gelen anne olursa böyle olur.
Anneliğe hazır olmayan insanlar anne olmasın ya.

GOZDEMS

Kesinlikle bu soylediginde cok haklisin canim. cok kucuk yasta anne olan o kadar cok kiz var ki burda. emo denen bir akim var ya 14-18 yas arasi genclere hitap ediyor, bakiyorum emo giyimli kizlarin icinde bile o kadar cok ki karni burnunda olan ya da koca koca sapkali uzun thirtli rapci oglanlarin elinde bi cocuk...
Rabbim tabii daha iyisini bilir ama o kadar bebek ozlemiyle yanip tutusan varken bunlara sira gelmese...

tahammülüm yok böyle sevimsiz insanlara ya..içinde çocuk sevgisi taşımayan insanlar doğurmasın ..
insan çocuğuna zarar verir mi ya ruhsuz..
benim içim gitti burda,o sevimli çocuğu düşünüp ben üzüldüm..

Benim de en sinir olduğum anneler arabanın ön koltuğuna oturup çocuğu da kucağına alan tipler. Ne olur arkaya otursan. Sanki kocanı biri kapacak.
Bir de geçen gün bir araba gördüm, çocuk araba koltuğu ön koltukta, çocukta içinde, annesi arkada. Şok oldum. Hem araba koltuğu almışlar hem de ön koltuğa koymuşlar şaka gibi.

Back
X