Cilt Bakımı Ürünleri Vichy LiftActive kullanıcı yorumları

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.731
27.719
48
LIFTACTIV

YAŞLANMA KARŞITI BAKIM - SIKILIK- KIRIŞIKLIKLAR

4 gün içinde gözle görülür değişim.* Hassas ciltlerde bile. (*Kişisel değerlendirme, 129 kadın)






 
LIFTACTIV SUPREME

GÜNÜN İZLERİNİ TAŞIMAYAN PÜRÜZSÜZ BİR CİLT VE UZUN SÜRELİ SIKILAŞTIRICI ETKİ SAĞLAR.


KİM İÇİN? Normal/karma/kuru ciltli 40 yaş üzeri kadınlar için. En derin kırışıklar ve cilt dokusu yaşlanmasına karşı tam etki.

Kırışıklık karşıtı ve sıkılaştırıcı günlük yoğun bakım kremi


VP17984_rec_main.jpg




10 yıllık araştırma. Cilt bakımında yeni dönem: Yaşlanma belirtilerinin görünümünün anın ve gün boyu azalmasına yardımcı olur ve böylece uzun süreli etki sağlar [Day Proof Kompleksi + Rhamnose]. Cildi anında pürüzsüzleştirerek ince çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltır, cildi aydınlatır. Günün sonunda daha canlı, daha genç görünümlü ve dinlenmiş bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur. 1 ayda uzun süreli sıkılık etkisi: En derin kırışıklıkların görünümünde azalma ve daha sıkı bir cilt.

PARABENSİZ, hipoalerjenik formülü hassas cilt üzerinde test edilmiştir. Vichy Termal Suyu ile zenginleştirilmiş bu bakım cildinizi yatıştırır, güçlendirir ve yeniler.

Nemlendirici, yağsız ve yapışkansız dokusu normal/karma cildiniz için son derece konforludur.


1. aydan itibaren;
Alın bölgesi kırışıklıklarda %33.4*, kaz ayaklarında %18.3* azalma ve %32* daha sıkı bir cilt sağlar.
*Instrumental test, 4 hafta 40 kadın.
 
KIRIŞIKLIK KARŞITI VE SIKILAŞTIRICI GECE BAKIMI

EN DERİN KIRIŞIKLIKLARI BİLE DÜZELTİR, CİLDİNİZİ SIKILAŞTIRIR VE DOKUSUNU GELİŞTİRİR.

KİM İÇİN? 40 yaş üstü tüm kadınlar için. En derin kırışıklar, sıkılık kaybı ve cilt dokusu yaşlanmasına karşı tam etki.

Kalıcı kaldırıcı etki için eksiksiz gece bakımı. Kırışıklık karşıtı ve sıkılık sağlar



VP18393_rec_main.jpg


Bilimsel araştırmalar sayesinde cildin genç görünümünü yeniden ortaya çıkaran, dermisin katmanı Derm Source keşfedildi. İlk defa Vichy'de yaşlanma karşıtı içerik olan Rhamnose, cildin doğal sürecini harekete geçirmekte etkili olan Derm Source katmanının aktivitesini hızlandırmaya yardımcı olur. Etkinliği in-vitro testlerle kanıtlanmıştır.

Eczacılar tarafından yatıştırıcı özellikleri ile bilinen Rhamnose yüksek toleranslı ve yapışkansızdır. Hassas ciltlere uygundur.

PARABENSİZ, hipoalerjenik formülü dermatolojik kontrol altında test edilmiştir. Hassas ciltler üzerinde test edilmiştir.

Vichy, tüm kadınlar için yağsız, yapışkansız, kayısı çekirdeği gibi besleyici bitkisel yağlarla zenginleştirilmiş, konforlu, yenileyici, mat bir doku yarattı. Gece boyunca muhteşem rahatlık hissi.


Yüzünüze her akşam uygulayın.

300 kadın üzerinde 7 klinik test.
Kırışıklık karşıtı etki, uzun süreli kaldırma ve sıkılık etkisi. Cilt 4 günde tamamen dönüşüm geçirir*: gözle görülür şekilde daha pürüzsüz, daha ışıltılı ve daha sıkı.
* 49 kadın üzerinde tüketici testi.
 
LIFTACTIV SERUM 10

YAŞLANMA BELİRTİLERİNİ DÜZELTİR VE CİLDİNİZİN DOKUSUNU TAZELER.


KİM İÇİN? Kırışıklar, sıkılık kaybı, cilt kalitesi ve kızarıklık sorunu olan 35 yaş üzeri kadınlar için.
İlk damladan itibaren etkili güçlü gençlik serumu


VP16823_rec_main.jpg

10 yıllık araştırma sonunda, Vichy derinin yenilenmesini tamamen kontrol eden tabaka SOURCE DERMIS'in gücünü keşfetti. 50'den fazla yaşlanma karşıtı molekülü inceleyen Vichy Araştırma Grubu, bitkisel bir madde olan konsantre %10 Rhamnose'u seçti. Terleme karşıtı etkisi medikal araştırmalarda kullanılan test protokolleriyle* gösterildi ve 7 patentle koruma altına alındı. 10 yıllık araştırma, 7 klinik çalışma, 6 bilimsel yayın ve 7 patent. Cilt yaşlanmasına karşı konsantre Serum 10.

Eczacılar tarafından yatıştırıcı özellikleri ile bilinen Rhamnose yüksek toleranslı ve yapışkansızdır. Hassas ciltlere uygundur.

PARABENSİZ, hipoalerjenik formülü dermatolojik kontrol altında test edilmiştir. Hassas ciltler üzerinde test edilmiştir.

Kırışıklık görünümünde azalma, uzun süreli sıkılaştırıcı etki, ışıldayan cilt ve gözenek görünümünde azalma. Hafif, eriyen dokusu epidermise özel geliştirilmiştir. Ciltte kadifemsi bir doku katar.

Gündüz ve gece birkaç damla serumu tüm yüze uygulayın. Gündüz ya da gece kreminizin altına uygulanabilir. Fazladan rahatlık hissine ihtiyaç duymuyorsanız tek başına da kullanılabilir.

O kadar yoğundur ki etkisi 10 dakika içinde fark edilir, ilk damladan itibaren.
O kadar güçlüdür ki, 4 ana yüz kırışıklık tipi için eşsiz düzeltme sağlar.
 
LIFTACTIV SERUM 10 GÖZ & KİRPİK

DAHA BELİRGİN VE GENÇ GÖZ GÖRÜNÜMÜ İÇİN AZALAN KIRIŞIKLIKLAR, GÜÇLÜ VE YOĞUN KİRPİKLER, AYDINLIK GÖZ ÇEVRESİ.


KİM İÇİN? Göz bölgesinde gözle görülür bir değişim isteyen tüm kadınlar için. Azalan kırışıklıklar , anında ışıltı, daha güçlü ve yoğun kirpikler.

SIKILAŞMIŞ VE AYDINLIK GÖZ ÇEVRESİ
DAHA GÜÇLÜ VE YOĞUN KİRPİKLER

VP17184_rec_main.jpg


[RHAMNOSE 10% + AYDINLATICILAR + CERAMIDLER]
RHAMNOSE : 10 yıllık araştırma sonrasında Vichy, cildin gençlik kaynağı DERM SOURCE'un gücünü keşfetti. 50 farklı molekül ile yaptığı araştırmalardan sonra bitkisel şeker kökenli RHAMNOSE aktif maddesinin, cildin gençlik kaynağı üzerindeki etkisini ortaya çıkardı. Yapılan klinik çalışmalar, RHAMNOSE aktif maddesinin yaşlanma karşıtı bakımdaki etkinliğini kanıtlamaktadır. Bu aktif madde Göz&Kirpik Serumu'nda da yoğun olarak kullanılmaktadır.

AYDINLATICILAR: Göz&Kirpik serumu içerisinde bulunan inci tozları sayesinde uygulama anından itibaren göz çevrisi ışıltılı bir görünüm kazanır.
CERAMIDELER: Genç kirpiklerin de doğal bileşenlerinden olan ceramidler, daha güçlü kirpiklere sahip olmak için mükemmel bir bileşendir.

Hypoalerjenik formül.
Paraben içermez.
Dermatolojik ve Oftalmolojik kontroller altında hassas gözlerde bile test edilmiştir.
Rahatlatıcı ve yatıştırıcı Vichy Thermal Suyu içerir.

Daha genç ve belirgin bir görünüm için göz çevresini sıkılaştırır ve ışıltı verir. Kirpiklerin güçlendiği hissedilir.


GÖZLERİNİZE ÖZEL UYGULAMA TEKNİĞİ
1. Adım: Bir damla serumu iki elinizin orta parmaklarına dağıtın.
2. Adım: Gözlerinizi kapatın ve serumu tüm göz çevresine hafif dokunuşlarla yayın.
3. Adım: Gözlerinizin iç bölgesinden dışa doğru, kirpikleri de dahil ederek düz hareketlerle tüm göz bölgesine narince uygulayın.
4. Adım: Ürün cilt tarafından emilmeye başlandığı zaman kirpik bölgesine yoğunlaşın. İşaret parmaklarınızı kirpik köklerine yerleştirin ve kaldırma hareketiyle narince uçlara kadar hareket ettirin.

Uygulama anında ışıldayan göz çevresi. 10 dakikada azalan kırışıklık görünümü.

Gün geçtikte güçlenen ve yoğunlaşan kirpikler.

1 ayda %42 daha belirgin ve genç görünen gözler.
 
LIFTACTIV GÖZ

KIRIŞIKLIKLARI YUMUŞATIR, GÖZ KAPAKLARINI SIKILAŞTIRIR, GÖZ ALTI TORBALARINI VE KOYU HALKALARI AZALTIR.


KİM İÇİN? 40 yaş üzeri kadınlar için. Göz bölgesi için tam etki: kırışıklar, göz kapakları, koyu halkalar ve göz altı torbaları. Hassas gözler için bile uygun.

Kaldırıcı etkili lk yakın temas düzeltici bakım, hassas gözler için bile

VP16897_rec_main.jpg


Hassas gözler için kaldırma etkisi sunan ilk yakın temas düzeltici bakım. Bu yenilik 3 güçlü ve yüksek toleranslı etken madde sayesinde yapıldı: - Rhamnose, yatıştırıcı ve terleme karşıtı etkili %100 doğal bitkisel şeker. Cildin gençlik kaynağı Source Dermis'i uyarır: kırışık karşıtı sıkılaştırıcı bakım. - Kafein, koyu halkalarla mücadele eder, mikro dolaşımı iyileştirir ve su kaybını engeller. - Escine (at kestanesi özütü), göz altı torbalarını ve dolgunluğu giderir. Göz çevresini yeniler ve gözlere canlılık katar.

Hipoalerjenik, parfümsüz formülü hassas cilt üzerinde dermatolojik ve oftalmolojik kontrol altında test edilmiştir.

Anında güzelleştirici doku.


Göz çevresine (koyu halkalar, göz kapağı ve kaz ayağı bölgesi) hafifçe sabah akşam uygulayın.
İçten dışa doğru, hafifçe vurarak cilde yayın (baskı yapmadan).
Kaz ayağı ile bitirin. Lfitactiv Göz kirpiklerin ucuna kadar uygulanabilir.

Daha genç gözüken gözler için 360° etkinlik: kırışıklıklar pürüzsüzleşir, göz kapakları kalkar, koyu halkalar ve göz altı torbaları azalır.
 
LIFTACTIV ADVANCED FILLER

ÇİFT ETKİLİ DÜZELTME

1- DERİN VE DİKEY KIRIŞIKLIKLARIN GÖRÜNÜMÜ AZALIR.

2- YÜZ HATLARI VE İFADE YENİDEN CANLANIR.



KİM İÇİN? Kırışıklık karşıtı yoğun bakım ihtiyacına yönelik
Belirti: Zamanla kırışıklıklar ve özellikle dikey kırışıklıklar daha belirgin bir hal alır. Yüz hatları daha yorgun görünür, ifade donuklaşır.

VP17807_rec_main.jpg

Cilt anında daha pürüzsüz bir görünüme kavuşur ve ifade yeniden canlanır. 8 hafta sonunda dikey kırışıklık görünümü azalır. Cilt daha ışıltılı, dinlenmiş ve pürüzsüz görünür.

HASSAS CİLT : Tüm cilt tipleri için uygundur.
Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Yatıştırıcı ve güçlendirici Vichy Termal Suyu içerir.
Parabensizdir.

Hafif akışkan dokusu hızlı emilim sağlar.

Tüm yüze uygulayın. Göz çevresine uygulamaktan kaçının. Günde yalnızca bir kez sabah ya da akşamları uygulayın. Sabah uygularsanız minimum 15 faktörlü bir güneş kremi kullanın. Uygulama sonrası güneş ve suni ultraviyole ışınlardan uzak durun. Retinol içeren başka ürünlerle birlikte kullanmayın. İlk kullanımdan sonra ciltte herhangi bir rahatsızlık oluşursa cildin ürüne alışması için kullanım sıklığınızı azaltın.
 
Herbirimizin kullanacağı cilt bakım ürünü ihtiyaca,yaşa,cilt tipine ve başka bir çok sebebe bağlı olarak değişir.Ben yarın itibari ile 40 olacağım.:eek::eek:Yüzümde yaşıma bağlı ve onunla doğru orantılı oluşan kırışıklıklardan rahatsızlığım yok.Sadece 3-4 yıl önceki zayıflama sürecime bağlı olarak oluşan şu an beni en fazla rahatsız eden yüzümdeki sarkma problemi.Öyle ki bana yorgun ve üzgün bir ifade veriyor.Çevremdekiler,eşim bunun ben söylemesem rahatsız edici bir boyutta olmadığını söylesede ben fazlası ile taktım bu duruma..

Yarı cerrahi düşündüm fakat görüştüğüm doktor yaşıma bağlı olarak cerrahiye gerek olmadığını söylemişti.Eşimde onaylamadığından vazgeçtim.Bende her ne kadar mucizevi etkiler beklemesemde yaptığım araştırmalar sonucunda lifting etkili kremlerden Vichy ve Roc arasında kararsız kaldım.Fakat nihayetinde vichy de karar kıldım.Bu hafta bu ürünün kullanımına başlayacağım.Ve buraya sizlerede faydalı olacağını düşünerek gözlemlerimi paylaşacağım...Kullanmayı düşündüğüm ürünler ise :

LIFTACTIV SUPREME


KIRIŞIKLIK KARŞITI VE SIKILAŞTIRICI GECE BAKIMI

LIFTACTIV SERUM 10



Sizlerinde bu ürünlerle ilgili fikirleriniz,tecrübeleriniz var ise buraya yazabilirsiniz...



 
Son düzenleme:
bunun göz kremini kullandım . pek memnun kalmadım açıkcası . yarısında atmıştım .
 
Benim cildim normalde çok kırmızı.Vichy nin LiftActive değil ama normal bir temizleme sütü ile toniğini aldım.Faydasını gördüm.Yüzümün kırmızı hali azaldı.
 
X