Vijdan yok bunda

Bilgelik--

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
189
37
34
Arkadaşlar nişanlımdan hakaretleri aileme saygısızlığı kavgamızda gel bohçanı deyıp durması nedeniyle ayrıldık biliyorsunuz. Bugun berat kandili diye dun ona mesaj attım bende emanetı vardı vermem lazımdı. benı telden engellemiş bende fceden yarın senı surada bekleyecegım gel diye mesaj attım. baktım cevap yok gelen de yok kontörlü telefon buldum aradım gelecek mısın dedim bana dedığı şu oldu deli misin nesin gelmeyecegım dedi bende gözlerim doldu yüzüne kapattım. Üzüldüğüm şey insan en azından gelmeyecegım diye mesaj atar tek üzüldüğüm bu. Karşınde bekleyen insan var en azından bır bayan var. Bir insan bu kadar mı vijdansız olur ya bende onu engelledim her yerden. yazık ki görememişim ben olsam bırının benı beklediğini bilsem koşarak giderim size soruyorum ne yapayım ben..

Son düzenleme:
Arkadaşlar nişanlımdan ayrıldık biliyorsunuz. Bugun berat kandili diye dun ona mesaj attım bende emanetı vardı vermem lazımdı. benı telden engellemiş bende fceden yarın senı surada bekleyecegım gel diye mesaj attım. baktım cevap yok gelen de yok kontörlü telefon buldum aradım gelecek mısın dedim bana dedığı şu oldu deli misin nesin gelmeyecegım dedi bende gözlerim doldu yüzüne kapattım. Bir insan bu kadar mı vijdansız olur ya bende onu engelledim her yerden. yazık ki görememişim ben olsam bırının benı beklediğini bilsem koşarak giderim size soruyorum ne yapayım ben..

hiçbişey yapma. sende umursama. başta üzülceksinama sonrasında geçiçek inaşşalaahhhhh

İy
insan en azından cevap atar üzüldüğüm bu. gelmeyecegım bekleme diye
iyide cevap atmamak zaten gelmicem bklme demek bunun için çok zeki olmaya gerek yok. Ustune bide aramışsınız alkışlar size gelsin. Bırakın yuzuK fln bahane kalsaydı cekmecede. Bundan snra ne mi yapıcaksınız sındıye kadar yapmadıgınızı. Yani hiç sesinizi çıkarmadan acınuzı yasayın. Elbet gecıcek..

İy

iyide cevap atmamak zaten gelmicem bklme demek bunun için çok zeki olmaya gerek yok. Ustune bide aramışsınız alkışlar size gelsin. Bırakın yuzuK fln bahane kalsaydı cekmecede. Bundan snra ne mi yapıcaksınız sındıye kadar yapmadıgınızı. Yani hiç sesinizi çıkarmadan acınuzı yasayın. Elbet gecıcek..

ben bana mesaj atan insanlara cevapla karşılık veririm susmakla degıl o yüzden bilemedim ki.

X