Vintage tarzı GELIN BUKETLERII uygun fiyatlarla satıyorum

beyza_92

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
46
65
Son düzenleme:
Konunuz ılgılı bolume tasınmıstır.Bılgınıze..
Ayrıca yaptıgınız buketlerden ornekler koyup fıyat bılgısıde verebılırsenız daha ıyı olur sızın ıcın.Sıparısler ıcınde baska bır yerden degılde burdan ozel mesaj ıle gorusebılırsınız..Keyıflı forumlar..

Mesajlara geri dönüş yapamıyorum galiba yeni üye olduğum için o yuzden mail adresi dedim.

Mesajlara geri dönüş yapamıyorum galiba yeni üye olduğum için o yuzden mail adresi dedim.

mesajlara cevap verebilmeniz için 50 mesajınız olmalı :)
bende gelin ayakkabıları yapıyorum
gelin çiçeği soranlar oluyor
yaptıklarınız çok güzel
aklımda bulunsun sizide tavsiye ederim. umarım daha çok resim koyarsınız

mesajlara cevap verebilmeniz için 50 mesajınız olmalı :)
bende gelin ayakkabıları yapıyorum
gelin çiçeği soranlar oluyor
yaptıklarınız çok güzel
aklımda bulunsun sizide tavsiye ederim. umarım daha çok resim koyarsınız

Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim gelinlerimiz bazen kurdela detayını, çiçeklerin renklerini kendileri secmek istiyorlar o yüzden hazırda cok fazla çiçek bekletmek istemiyorum. Zamanla daha cok resim koyarım ama insallah. Tavsiye ederseniz de çok çok sevinirim :)

Bn su yesili ve sedef karisik cicekleri olacak bir buket almak iatiyorum, alt kismina gelinligimin dantelini de eklemek istiyorum..

Sizinle de gorusmek isterim.,

Bn su yesili ve sedef karisik cicekleri olacak bir buket almak iatiyorum, alt kismina gelinligimin dantelini de eklemek istiyorum..

Sizinle de gorusmek isterim.,
Iyi akşamlar. Mesaj sayimi dolduramadigimdan size özel dönüş yapamıyorum. f.beyza_92@hotmail.com mail adresim. Oraya yazarsaniz iletişime gecebiliriz

Kizlarr çiçeklerimi 75 TL den veriyorum. Elimde son 10 adet kaldı. Bu fırsatı kaçırmayın

Güzel çalışmalarınız ve malzemeleriniz. Yalnız sapı çok ince. Güçlendirmek adına yontulmuş gerçek sap kullanırsanız sahici bir görüntü katar ve kalın durur. Misal vereyim
DSC_0182.JPG

X