VİSANNE HAPI KULLANIMI ACIL YARDIM

semanurrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
63
33
3
28
Şimdi bugün adetimin 4.günü ve ben normelde çok adet sancısı çeken biriyim bugün dayanamadım gittim ultrosan çekti bakti ama hiç bir sorun yok allaha çok şükür usutmussun falan dedi bana VISANNE hapi verdi bunu iki ay kullancaksin dedi bakıyorum etkilerine falan anlayamadım doktora üstüne başa başa sordum 2 ay sonra esim gelicek biz bebek istiyoruz dedim bu yan etkisi vsemidir dedim ısrarla sordum olmaz bebek oluşumunu engellemez sadece kullanım sürecinde olmaz bebek dedi ne yapayım bilemiyorum ya ömür boyu olmamasınıengellerse bana lütfen yardım edin yani demek istediğim ben bunu bu aksam kullanmaya baslicam 2 ay sürecek eşime iki ay sonra kalacak bebek kalır mi yada bu etkisi olurmu yardım edin ltfen

Neden ömür boyu engellesin hiç öyle bi ilaç olur mu? Güzelce demiş işte doktorun iki ay iç ve bu süreçte korun. Sonrasında tedavi de eder seni daha kolay çocuğun olur belki. Boşa kuruntu yapma bence

Neblyim çok strese girdim de canim ondan acaba engellermi diye
Olur mu öyle şey. Tedavi için bunlar. Bu kadar olumsuz olursan herşeyi negatif etkilersin söyliyim sana aşırı negatifsin şu yazdığında. Olumlu düşün canım. Hepimiz bir sürü ilaç aldık alıyoruz tedavimiz için bunlar.

Merhaba,bende de çikolata kisti vardı.Visanneyi kullanmamı soyledi doktorum.28 gün kullandım.Kistim duzelmisti.Biraktim ilacı fakat adet olamayıyorum 14 gün geciktim ilk kez.Bu konuda bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…