Vital Hospital

pembemum

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
187
110
Merhaba arkadaşlar.... Henüz erken biz daha 16 haftalığız ama şimdiden araştırmalar başladı. Haznedar Vital Hospital hakkında bilgisi olan var mı ? Nettede fazla bişey bulamadım. Yeni doğan yoğun bakımı varmış. Her ihtimali düşünmek lazım. Orda doğum yapan, yada yakını yapan varmı ? doktorları ücretleri nasıl acaba ??

Dalga Bey diye bir doktoru var ki, akrabalardan birinin tanıdığı olması hasebiyle eski yeni kuşak neredeyse çoğu bayan akrabamız kendisiyle doğum yaptı ve müthiş memnunlar.
Benim bayan doktor şartım olmasa idi ben de kendisiyle o hastanede doğumu çok isterdim.
Fiyat konusunda bişey diyemem benim duyduklarım tanıdık indirimi olabilir ama memnuniyet konusunda hiç düşünme diyebilirim.
Öyle diyor herkes çünkü... İstersen onu bir dene.
Ben neredeyse on oldu doktor değiştiriyorum mesela :))
Denemeden konuşup görüşmeden olmuyor.
Birinin hakkında felaket senaryoları düzdüğü hastane ve doktora bir başkası övgüler yağdırabiliyor.
Hayırlı günler... :)

Sevgili rolexanne benim doktorum belli fakat anlaşmalı olduğu bi kaç hastaneden biriside vital hospitalmış. Hastaneyi çok merak ediyorum. acaba gidenler memnunmu diye ama sanırım fazla gider yokmuş :KK43: bilgiler içinde çok teşekkürler....

Sevgili rolexanne benim doktorum belli fakat anlaşmalı olduğu bi kaç hastaneden biriside vital hospitalmış. Hastaneyi çok merak ediyorum. acaba gidenler memnunmu diye ama sanırım fazla gider yokmuş :KK43: bilgiler içinde çok teşekkürler....
Ah affedersin arkadaşım şimdi anladım kusura bakma.
Kuzenim Nisan sonunda doğum yaptı işte o doktorla o hastanede. Çok memnundu.
Keşke kendi gözlemim olsa aktarabilsem sana fakat maalesef...
Konuyu güncel tutalım elbet giden vardır.Bilgi verirler daha net...
Ben de Esenler Medipol'le alakalı detaylı bilgi arıyorum ancak hastane yeni olunca bir de site aşırı yoğun olunca onca sohbetin içersinde arada kaynıyor. :)
Yakın zamanlarda bizzat gidersen de senin yorumlarını yaz buraya gerçekten merak edip de bilgi bulamayınca insan tereddüt ediyor, fikrimiz olsun her halükarda.
Sevgiler...
Bol keyifli günler bebişle:))

Bende esenler medipole gidenlerin memnun kaldığını fakat sanki fiyatların yüksek olduğunu duymuştum. teşekkür ediyorum yardımların için. Sana bebişinle musmutlu günlerrr :)

Merhaba arkadaşlar.... Henüz erken biz daha 16 haftalığız ama şimdiden araştırmalar başladı. Haznedar Vital Hospital hakkında bilgisi olan var mı ? Nettede fazla bişey bulamadım. Yeni doğan yoğun bakımı varmış. Her ihtimali düşünmek lazım. Orda doğum yapan, yada yakını yapan varmı ? doktorları ücretleri nasıl acaba ??
Canım hangi hastaneye gidiyorsun Vital e gittinmi

Canım nereye gittin doktora. Doktorların ilgisi vs nasıl cep telefonlarını veriyolar mı?

X