Mümküm oldugu kadarıyla o şekilde yapıyorum.ama tok olduğum halde hala yemek yiyorum çok sinir bozucubuna dur demek yine size ve iradenize bağlı ama.elinizin altında atıştırmalık olarak zeytinyağlılar, badem, ceviz , fındık vs bulunsun.evde çikolata, hamur işi, kızartma falan tutmayın.bir süre sonra gerçekten onları yememeye alışıyor bünye ve abur cubur yemek istemiyorsun.
Mutlaka öyledir de bence ilaçlarında etkisi vardırBunun vitamin ilacıyla degil hamilelikle alakası olduğunu dusunuyorum
Bende hamileyim ve ilaçları kullanıyorum iştah açılması da gebeliktendir
Haklısınız aslında. Herşeyden önce önceliğim çocugum i. Onu saglıklı bir şekilde dünyaya getirmek. Yalnız bünyem hızlı kilo alımına fazla müsait olmadığından dolayı rahatsız ediyor beni özelliklede nefes alım verme de.Bütün hormonları ve bedeni değişen sizsiniz ama beyefendinin göz zevki sizin yaşadığınız bu süreçten daha önemli. Siz önce bebeğinizin sağlığına odaklanın vitaminleriniz eksikse mecbur alacaksınız o ilaçları. Evet hamilelikte çok kilo almak sağlıklı değil ama eşiniz için yapmayın bunu.
Kaç kilo aldınız acabaHaklısınız aslında. Herşeyden önce önceliğim çocugum i. Onu saglıklı bir şekilde dünyaya getirmek. Yalnız bünyem hızlı kilo alımına fazla müsait olmadığından dolayı rahatsız ediyor beni özelliklede nefes alım verme de.
Bende vitamin kullanıyorum ama o kadar iştahım yok o sana özel bir durumdur. Bazı hamileler öyle oluyor.5 aylık hamileyim Vitamin ilaçları yüzünden kendime dur diyemiyorum. Çok iştah açıyor ve hızlı kilo alımı olmakta. Doktoruma sordugumda ise vitamin eksikliğimin düşük olması sebebi ile içilmesi gerektiğini söyledi. Karnım tok olmasına rağmen yiyorum ne yapıcagımı şaşırdım. Eşim bu durumdan rahatsız olmaya başladı basen ve kalça aldı başını ne olur yardım
56 kilo ile hamile kaldım ilk 4 ay 56 ile devam ettim. Taki vitamin ilaçları verilene kadar 2 hafta sonra tam 5 aylık olacak ve bu sureçte 61 kilo olmuşum 1 ayda 5 kilo alımı olmuş doktorum dikkat etmemi ferro vitamin ilacının iştah açacağını söylemişti bukadar tahmin etmiyor dumKaç kilo aldınız acaba
Katılıyorum hamilelik bence bi kadının en güzel hissettirildigi dönem olmalı ne kadar kilo alırsak alalımVitaminlerle alakalı değil
Herkes kullanıyor
Kimi 5 kilo alıyor kimi 30 kilo alıyor
Yeme isteği varsa ye. Hamilelikte yemicende nezaman yiyeceksin. Hayatında kaç kez hamile kalacaksın sanki.
Doğumdan sonra verirsin kiloları
Yanlız eşin çok saygısız, ama hamilesin seni üzmek istemem o yüzden daha fazla yazmayacağım
Vitaminlerle alakalı değil
Herkes kullanıyor
Kimi 5 kilo alıyor kimi 30 kilo alıyor
Yeme isteği varsa ye. Hamilelikte yemicende nezaman yiyeceksin. Hayatında kaç kez hamile kalacaksın sanki.
Doğumdan sonra verirsin kiloları
Yanlız eşin çok saygısız, ama hamilesin seni üzmek istemem o yüzden daha fazla yazmayacağım
Tamamen sizle alakalı vitamin ilaçları ile alakası yok bende içiyorum ama hiç öyle etkileri yok bendeMutlaka öyledir de bence ilaçlarında etkisi vardır
HaklısınızTamamen sizle alakalı vitamin ilaçları ile alakası yok bende içiyorum ama hiç öyle etkileri yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?