- 21 Temmuz 2014
- 1.380
- 787
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fransız konsolosluğuBaşvurduğun ülkeye göre fiyatlar değişir. Hangi konsoloslukta randevu aldın?
Birçok konsolosluğun aracı şirketi var, başvuru Süreci daha kolay oluyor. Böyle bişey buldum Fransa için, umarım faydası olur. http://www.vfsglobal.com/france/turkey/istanbul/pom_visafees.htmlfransız konsolosluğu
çok teşekkür ederim canım ya bu umarım budur yani yinede tedbirli gitmem gerekicek galiba..Birçok konsolosluğun aracı şirketi var, başvuru Süreci daha kolay oluyor. Böyle bişey buldum Fransa için, umarım faydası olur. http://www.vfsglobal.com/france/turkey/istanbul/pom_visafees.html
Rica ederim. Fiyatlar bunlardır, genellikle 200 tlden fazla değildir vize ücretleri. Evraklarınız tam olsun, biri bile eksik olsa vermeyebilir vizeyiçok teşekkür ederim canım ya bu umarım budur yani yinede tedbirli gitmem gerekicek galiba..
Yanina euro olarak al bari, anladigim kadariyla vize ucretsiz ama 26 euro basvuru servis ucreti odeyeceksin.çok teşekkür ederim canım ya bu umarım budur yani yinede tedbirli gitmem gerekicek galiba..
istenen evraklarda biraz değişik umarım eksik bişey çıkmaz canım ya çünkü ben ilgileniyorum bunlarla mecburenRica ederim. Fiyatlar bunlardır, genellikle 200 tlden fazla değildir vize ücretleri. Evraklarınız tam olsun, biri bile eksik olsa vermeyebilir vizeyi
evet euro olarak ödemek gerekiyor ama net bi bilgi bulamadım uzun süreli vize nekadar bulamadımYanina euro olarak al bari, anladigim kadariyla vize ucretsiz ama 26 euro basvuru servis ucreti odeyeceksin.
uzun surelı vıze dıye bırsey yok kı.Seyehat tarıhınıze gore konsolosluk veriyoristenen evraklarda biraz değişik umarım eksik bişey çıkmaz canım ya çünkü ben ilgileniyorum bunlarla mecburen
evet euro olarak ödemek gerekiyor ama net bi bilgi bulamadım uzun süreli vize nekadar bulamadım
seyehat değil canım yukarda da belirttim aile birleşimi vizesi yani üç aydan fazla olanlar uzun dönem oluyor. fransada seyehat etmicem temelli kalcamuzun surelı vıze dıye bırsey yok kı.Seyehat tarıhınıze gore konsolosluk veriyor