vize fiyatı??

fanaa21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
merhabalar..vize için başvuru yapcam kızlar randevumu aldım, yalnız kaç para ödemem gerekiyor her sayfada farklı yazıyor. içinizde bunu ödeyen oldu mu nekadar ödediniz teşekkürler
(aile birleşimi vizesi için)

edit: fransız konsolosluğu

Başvurduğun ülkeye göre fiyatlar değişir. Hangi konsoloslukta randevu aldın?

çok teşekkür ederim canım ya bu umarım budur yani yinede tedbirli gitmem gerekicek galiba..
Rica ederim. Fiyatlar bunlardır, genellikle 200 tlden fazla değildir vize ücretleri. Evraklarınız tam olsun, biri bile eksik olsa vermeyebilir vizeyi :KK66:

Rica ederim. Fiyatlar bunlardır, genellikle 200 tlden fazla değildir vize ücretleri. Evraklarınız tam olsun, biri bile eksik olsa vermeyebilir vizeyi :KK66:
istenen evraklarda biraz değişik umarım eksik bişey çıkmaz canım ya çünkü ben ilgileniyorum bunlarla mecburen
Yanina euro olarak al bari, anladigim kadariyla vize ucretsiz ama 26 euro basvuru servis ucreti odeyeceksin.
evet euro olarak ödemek gerekiyor ama net bi bilgi bulamadım uzun süreli vize nekadar bulamadım

istenen evraklarda biraz değişik umarım eksik bişey çıkmaz canım ya çünkü ben ilgileniyorum bunlarla mecburen

evet euro olarak ödemek gerekiyor ama net bi bilgi bulamadım uzun süreli vize nekadar bulamadım
uzun surelı vıze dıye bırsey yok kı.Seyehat tarıhınıze gore konsolosluk veriyor

uzun surelı vıze dıye bırsey yok kı.Seyehat tarıhınıze gore konsolosluk veriyor
seyehat değil canım yukarda da belirttim aile birleşimi vizesi yani üç aydan fazla olanlar uzun dönem oluyor. fransada seyehat etmicem temelli kalcam

Vfs globalı arasanız ya, telefonda çok yardımcı oluyorlar.
Ben başvururken 60 euro vize için, 40 euro da başvuruyu yapan aracı kuruluş için vermiştim.

X