- Konu Sahibi SARI KELEBEK
-
vücudum çok kuru ve nemlenmesi gerek nemlendiriciler geçici olarak nemlendiriyor şöyle banyo suyuna katılacak bi yağ biliyormusunuz eşim çarşıya gidiyordu aktara bunu söylemesini istedim onlarda menekşe yağı vermişler nasıl kullanacam faydasını bilen varmı veya başka bi önerisi olan
buğday yağı + jojoba yağı + gül yağı + yasemin yağı + havuc yagı
banyo suyuma muhakkak eklerim
çok güzel kokuyolar ve mükemmel nemlendiriyolar
ama sen şimdilik jojoba ve bugdayı dene derim canım :1hug:
diğerleri yakabilir soyulan cildi yerimseniben
yav iki kere gitmiş mesaj, pardon, özür, excuse
Ay kız aynı dertten muzdaribiz.:1no2:Ne yapsam bir türlü nemlendiremiyorum.
Valla de kurbağa.Ule duşta nasıl kullanılır bu dediğin meretler.
Nasıl eklenecek de ne demek kuzu kavurma..Küveti dolduruyon içine ekliyon, uzanıyon sonra küvete gerisi sana kalmış..
duşta kullanılmaz kuzucuğum banyo suyunu kovaya doldurup içen dökecez heralde amaölçüsü nedir bunlar ne işe yarar buğday yağı niye özlellikle havuç yağı ten rengini koyulaştırmazmı benim bildiğim
Nasıl eklenecek de ne demek kuzu kavurma..Küveti dolduruyon içine ekliyon, uzanıyon sonra küvete gerisi sana kalmış..
arkadaşlar bu ara cok söyler oldum ama acil bi çözüm istiyorsanız.kesinlikle banyoda ıslak vucudunuzu bebe yağı ile ovun.nıvea kullana bilirsiniz hem içinde buğday yağı ve doğal badem yağı var bebeklere uygulanabildiği içinde cildi tahriş etmiyo.ayrıca "neutrogena body oil" susam yağı içerdiği için oda cilde nem kazandırıyo. ayrıca cilt kuruluğundan dolayı bacak ve popo bölgesinde batık olan arkadaşlarım kesinlikle tavsiye ediyorum.ancak batıklar derinin cok altındaysa işe yaramayabilir. bilginize.
arkadaşlar bu ara cok söyler oldum ama acil bi çözüm istiyorsanız.kesinlikle banyoda ıslak vucudunuzu bebe yağı ile ovun.nıvea kullana bilirsiniz hem içinde buğday yağı ve doğal badem yağı var bebeklere uygulanabildiği içinde cildi tahriş etmiyo.ayrıca "neutrogena body oil" susam yağı içerdiği için oda cilde nem kazandırıyo. ayrıca cilt kuruluğundan dolayı bacak ve popo bölgesinde batık olan arkadaşlarım kesinlikle tavsiye ediyorum.ancak batıklar derinin cok altındaysa işe yaramayabilir. bilginize.
sahiden nemlenecekmi ya mesela diz kapaklarım ayak bileğinin alt tarafı ayak üstlerim yani ve dirseklerim en çok da bacaklarım çok kötü görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?