- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
- Konu Sahibi Pokahontass
Çok özür dileyerek konuyu buraya açıyorum.
Hem nereye açacağımı bulamadığımdan, hemde en çok okunan yer burası olduğundan tercih ettim.
Sayın yetkililerden rica etsem konumu ilgili yere taşıyabilir mi daha sonra?
Bende bu sayede bu tarz konularda nereye açacağımı bulabilirim daha sonrasında.
Tekrardan kusura bakmayın..
Kızlar vücudumda öyle ağrılar oluyorki çıldırtıyor beni.
Bazen bacaklarımda, kollarımda, bilek ve dirsek arası olan bölgede.
Nasıl anlatılır bu ağrı bilmiyorum ama böyle sanki içten kemiklerimii sıkıyorlar.
Öyle sıkıcı birşey ki. O ağrı bacaklarımda oldugunda mesela uzatıyorum geçmiyo, kıvırıyorum bacakalrımı yok, yatak başlığının tepesine kaldırıyorum hani kan dolaşımı olsun vs diye yine yok uyutmuyor da.
Şu son 1 haftadır bi sağ bi sol kolumda olmaya başladı.
Kemiklerimi tutmuş biri sıkıyoo sanki, bi ağırlık çöküyor halsizlik oluyor.
Randevu alıcam doktora şimdi ama bu konuyla ilgili hangi bölüme alabilirim onuda bulamadım.
Bu tarz ağrılar için hangi bölüm ilgilenir bilen fikri olan varsa yardımcı olabilirmi ?
Hem nereye açacağımı bulamadığımdan, hemde en çok okunan yer burası olduğundan tercih ettim.
Sayın yetkililerden rica etsem konumu ilgili yere taşıyabilir mi daha sonra?
Bende bu sayede bu tarz konularda nereye açacağımı bulabilirim daha sonrasında.
Tekrardan kusura bakmayın..
Kızlar vücudumda öyle ağrılar oluyorki çıldırtıyor beni.
Bazen bacaklarımda, kollarımda, bilek ve dirsek arası olan bölgede.
Nasıl anlatılır bu ağrı bilmiyorum ama böyle sanki içten kemiklerimii sıkıyorlar.
Öyle sıkıcı birşey ki. O ağrı bacaklarımda oldugunda mesela uzatıyorum geçmiyo, kıvırıyorum bacakalrımı yok, yatak başlığının tepesine kaldırıyorum hani kan dolaşımı olsun vs diye yine yok uyutmuyor da.
Şu son 1 haftadır bi sağ bi sol kolumda olmaya başladı.
Kemiklerimi tutmuş biri sıkıyoo sanki, bi ağırlık çöküyor halsizlik oluyor.
Randevu alıcam doktora şimdi ama bu konuyla ilgili hangi bölüme alabilirim onuda bulamadım.
Bu tarz ağrılar için hangi bölüm ilgilenir bilen fikri olan varsa yardımcı olabilirmi ?