- 21 Temmuz 2014
- 11
- 3
- Konu Sahibi mavikelebeginpiriltisi
Merhaba bundan 1 yıl öncesine kadar 168 boyunda ve 59 kiloydum. Fakat sonra ev ve okul yolu arasındaki yolu cekemeyerek yurda başlıyorum dedim. Ben abur cubur tüketmeyen , kola hazır meyve suları gibi içecekleri pek tercih etmedim. Ama baktım bizim yurtta herkes çikolata alıyor. Ben de alayım dedim. Tabii onlar haftada 1 2 tane yiyorlar ben günde 1 taneleri başladım . Sonra günde 3 tanede kadar çıktı bu olay ve hiç bu tarz şeyleri yemeyen ben 4-5 ayda 14 kilo alarak sezonu 73 le kapattım. .Yurttan bazı sebeblerden ötürü ayrıldım fakat evde kavanoz kavanoz nutellalari götürmeye devam ettim.SONRA OLAN OLDU VE AYNAYA BAKTIM DİKKATLİCE .vücuduma çatlaklar vardı baldirlarimda göğüslerimde belimde diz kapaklarının arkasında bile.. belirgin kırmızı sayıca çok ve derin çizgiler . Ben daha 17 yaşındayım ve bu gerçekten canımı sıkıyor. Ve çatlaklar geçmiyormus . Kilomu da kafama takıyorum.ama ygs lys ye hazırlanıyorum bu sene bu yüzden vaktim de yok .aynaya bakınca kendimi taniyamiyorum. Ben ne zaman bu kadar kilo almışım.