Vücut ısım anormal yüksek

dayna

şükürAllah'a bebişim gldi
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
242
12
43
Arkadaşlar 28ila 29 günde adet olurum ama üç aydır 2-3 gün geç oluyor ve bu aydada vücut ısım adetten 1 gün önce 37.7 ydi ertesi günü 36.3 düştü ve adet oldum şuan adetimin 2.günü ve vücud ısım tekrar yükselmiş 37.7 olmuş kafam çok karıştı sizce bu anormal bi durum değilmi normalde ısımın düşük olması gerekmezmi. Acaba diyorum bu şekilde üstüne görme olurmu ama bildiğim adetim yani.tecrübesi olan arkadaşlardan yardım lütttffeeeennno_Oo_Oo_O

Canim bende adetine hep yakin Esim yaniyor vücudun derdi elini bile vuramazdi uç dört ay boyle oldum benzese ilk defa olmuştu adet dönemlerin yumurtlama dönemlerinde isi partisi normalmis

Canim bende adetine hep yakin Esim yaniyor vücudun derdi elini bile vuramazdi uç dört ay boyle oldum benzese ilk defa olmuştu adet dönemlerin yumurtlama dönemlerinde isi partisi normalmis

Benim iç ısım yüksek canım yani dijital termometreyi dil altıma koyup ölçüyorum yüksek çıkıyor vücudum yanmıyor yani bikaç gün daha ölçmeye devam edip hala yüksekse kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum

Benim iç ısım yüksek canım yani dijital termometreyi dil altıma koyup ölçüyorum yüksek çıkıyor vücudum yanmıyor yani bikaç gün daha ölçmeye devam edip hala yüksekse kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum
o konuda bır bılgım yok canım bı doktora görun

Selam kızlar. Adetinin 3. Gününden beri vücut isim boyle değişti. Yumurtlama dönemimde pek bi artış olmadi.

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-11-09-05-36.png
    Screenshot_2015-04-11-09-05-36.png
    292,8 KB · Görüntüleme: 112
X