Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba vücudumda anlam veremediğim lekeler fark ettim neden olduğunu bilen yaşayan var mı acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim fotoğraf bıraktım anlayabilmeniz için teşekkürler şimdiden
Arkadaşlar merhaba vücudumda anlam veremediğim lekeler fark ettim neden olduğunu bilen yaşayan var mı acaba beni bilgilendirirseniz sevinirim fotoğraf bıraktım anlayabilmeniz için teşekkürler şimdiden
Benim hep göbeğimde de hep çıkıyor, doktor bir vücut şampuanı veriyor sadece mantara sürüyorsunuz sonrasında hemen geçiyor zaten. Siz bir doktora gidin ki içiniz rahat etsin.
Benim hep göbeğimde de hep çıkıyor, doktor bir vücut şampuanı veriyor sadece mantara sürüyorsunuz sonrasında hemen geçiyor zaten. Siz bir doktora gidin ki içiniz rahat